Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

Lixa,
Da-mi si mie amanunte: in ce zi? la ce ora? ce pret?
Ma cam intereseaza

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

quote:
Originally posted by anka.san

Lixa,
Da-mi si mie amanunte: in ce zi? la ce ora? ce pret?
Ma cam intereseaza

Anka 24+ Andrei

Detalii sunt pe: http://reclama/cursuri_giulesti.php
Pretul nu stiu daca mai e 4.5 RON, da prea departe nu poate sa fie . Stiu de cursurile astea de la o prietena buna care a nascut acum aproape 4 ani si a facut cursurile prenatale acolo. A fost foarte multumita de cum e acolo si de Cerasela, cu care a si ramas in relatii bune.

Vad ca suntem si in aceeasi saptamana, deci poate "ne bagam" impreuna

Alexandra 24+ si Catalin
Poze din concediu Listuta

Mergi la inceput

linkul din mesajul precedent: http: // www .bebelusul tau .ro/ cursuri_giulesti.php (fara spatii)

Alexandra 24+ si Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Am sosit si noi de la somnic . Fetelor, nu stiu ce am zilele astea dar nu prea am chef de nimic: nici de computer, nici de TV, de nimic si de nimeni. In plus, ma trezesc zilnic la 9.00 si pe 12.00 mi se face un somn de nu mai stiu de mine. Adorm si dorm vreo 3 ore. O fi normal? Ma simt cam slabita. Eram mult mai energica pana acum. Bebeul e f activ, de mancat mananc, Elevit-ul il iau zilnic. Oare incep sa ma plictisesc acasa? Ma simt cam singurica.
Adina, bine ai revenit. Mi-era dor de tine.

Roxxy 26+Rares Matei

Mergi la inceput

Multumesc lixa , pare super si as merge dar programul Luni-vineri, 9-14 ma cam incurca. Tu stai acasa?
Eu am program redus de 6 ore, dar termin la 15.

Nu s-o mai fi schimbat programul?

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

buna fetele1 ancutz si roxi ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii.
noi acum am venit de la eco de 30 sapt.bebeii sunt bine,organele la fel,masuratori bebe 1:BPD 78.6MM,AC279,9MM,FL54,1MM,GREUTATE 1619G
bebe2:BPD 77,2MM,AC260,8MM,FL 52,7MM,greutate 1421g.col inchis,placenta si lichid ok,acum nelamurirea mare este ca saptamana trecuta la urgente cand am fost mi-a zis ca bebe 2 are 1470g,si acum e mai mic?oare se poate sa difere de la un aparat la altul?m-am ingrijorat ca poate nu a luat deloc in greutate saptamana asta,dr a zis ca bebeii sunt foarte bine,isi dadea el seama daca era ceva in neregula cu vreunul dintre ei nu?mi-a mai zis ca ma vede cu burtica pana pe la vreo 36 saptamani apoi cum vrea DD,SI MAI MULT CA SIGUR CEZARIANA.
voi stiti ceva de asta pe 24/09 m-a chemat la monitorizare,cica nu stiu ce centura pe burta se pune sa vada nu stiu ce ca nu am inteles prea bine,dr e arab si vb mai mult pe neintelese.

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

quote:

Multumesc lixa , pare super si as merge dar programul Luni-vineri, 9-14 ma cam incurca. Tu stai acasa?

Anka 24+ Andrei

Program de 6 ore am si eu (ma rog, recomandarea de la gineco o am, tre sa ajung maine sau luni la medicul de fam sa imi si dea :) ). Eu ma gandeam sa ma duc cat mai devreme, si apoi sa merg la serviciu 6 h. Tu nu poti face asa?

Alexandra 24+ si Catalin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lixa

quote:

Anka 24+ Andrei

Program de 6 ore am si eu (ma rog, recomandarea de la gineco o am, tre sa ajung maine sau luni la medicul de fam sa imi si dea :) ). Eu ma gandeam sa ma duc cat mai devreme, si apoi sa merg la serviciu 6 h. Tu nu poti face asa?

Alexandra 24+ si Catalin

As putea teoretic sa merg mai tarziu, practic am niste rapoarte pe care trebuie sa le predau pana la 10:30 si ar trebui sa gasesc pe cineva sa faca asta in locul meu... si asa a fost complicat cand i-am anuntat ca vin doar 6 ore.
Parca nu mi-as forta norocul ca abia s-au linistit apele

Oare dupa amiaza nu s-ar putea ca acum am vazut ca scrie program flexibil? Am sunat la tel de acolo si nu raspunde nimeni....

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

anka, cred ca ai sanse mai mari sa raspunda in timpul orelor de acolo. Deci, mai incercam maine dimineata

Alexandra 24+ si Catalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

IRINA FELICITARI..sa-ti traiasca si sa fie sanatosi!!..cat despre greutate stai linistita fiecare ecograf arata cu plus sau minus nu stiu cate grame ..sunt ecografe care arata si cu +- 100 grame ...eu zic sa stai linistita..sarcina usoara in continuare si cat mai aproape de termen!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput