Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Doamne fetelor..ce "iesiri" aveti..goblenuri?.tricotaje?? si zicea dr de mine ca nu are tratament pt "pitici"....dar si voi aveti cate un stol!!!!!!!!

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka.san spune:

erika, imi pare rau ca nu ti-a cazut bine cordon-bleu-ul. e o mancare destul de grasa.
incearca sa-ti faci o limonada mai acrisoara sau sa manainci niste struguri - la mine functioneaza mereu cand imi cade greu o mancare.

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

asa e roxi, am un stol de pasarele, dar stii ce drag imi e sa fac pt bebe... ma relaxeaza foarte mult

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by RGE

Doamne fetelor..ce "iesiri" aveti..goblenuri?.tricotaje?? si zicea dr de mine ca nu are tratament pt "pitici"....dar si voi aveti cate un stol!!!!!!!!

AMR 8 saptamani!!

pai da, Roxana, in stol, sa nu se plictiseasca! Asa le facem la pitici, daca ei vor sa ne faca sa avem griji, noi le dam de lucru cu chestii gen tricotaje! Sa vezi tu cum uita ei de facut griji!

Chestia e insa ca eu de felul meu nu prea ma interesez pentru asa ceva, mai mult la prostii imi merge capul, dar acum devin cuminte!

Adina 23+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Doamne ati fost super amandoua!..ce sa va zic atunci dati-le la pitici de munca..eu una nu ma pricep la tricotat si alte chestii..eu le dau de furca la pitici lunea, miercurea si vinerea cu gimnastica si masajul..in rest martea, jora si in w. isi cam fac de cap..fir-ar mama lor de pitici..unde e ALBA CA ZAPADA sa ii puna la punct...stati ca acum mi s-a aprins si mie beculetul....stiti de la ce mi se trag mie???..pei peretii dormitorului meu i-am umplut cu piticii din Alba ca Zapada..ce vaca sunt!....deci mi i-am facut cu mana mea

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

ANCUTZA bine ca Maria este ok .
Stai cumintica si colul va sta si el linistit , chiar daca e mai micut

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare

Atat mai am pana ma nasc ! (bebe 2 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

quote:
Originally posted by RGE

Doamne ati fost super amandoua!..ce sa va zic atunci dati-le la pitici de munca..eu una nu ma pricep la tricotat si alte chestii..eu le dau de furca la pitici lunea, miercurea si vinerea cu gimnastica si masajul..in rest martea, jora si in w. isi cam fac de cap..fir-ar mama lor de pitici..unde e ALBA CA ZAPADA sa ii puna la punct...stati ca acum mi s-a aprins si mie beculetul....stiti de la ce mi se trag mie???..pei peretii dormitorului meu i-am umplut cu piticii din Alba ca Zapada..ce vaca sunt!....deci mi i-am facut cu mana mea

AMR 8 saptamani!!

Pai tu nu te prinzi? TU esti Alba ca Zapada, tot ai parul ca abanosul, nu? Si tu trebuie sa-i pui la punct!

Nici eu nu le am cu tricotatul, dar acum m-au luat poftele!

Va las, ca ma duc sa-mi fac dus si sa merg la ginecolug, va anunt diseara ce noutati sunt (daca sunt)...

Pupici!
Adina 23+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

Roxi dar tu unde te duci la gimnastica si masaj?

Banuiesc ca sunt speciale pt gravidute....
Pe mine ma batea gandul sa ma duc la aqua gym dar mi-am gasit scuza ca e aglomerat seara cand pot eu sa merg

Anka 24+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lixa spune:

Apropo de gimnastica, eu as vrea sa merg la maternitatea Giulesti, la Cerasela Radu. Am auzit numai lucruri de bine de ea... Ca cam lupt cu lenea momentan, da tot vreau sa ma duc!

Se mai baga cineva?

Alexandra 24+ si Catalin
Poze din concediu Listuta

Mergi la inceput

ANKA ..la myclub..e in Cotroceni..da-i un http://www.my-club.ro/gimnastica_gravide.html

DOAMNE unde era ALBA CA ZAPADA..m-ati gasit
SUCCES LA DOCTOR ASTEPTAM VESTI..BUNE!!!

AMR 8 saptamani!!

Mergi la inceput