Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 23
dany2007 spune:
Roxy dar crezi ca in loc de crap merge pastrav ???
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
ancadragoman spune:
Buna fetele
Gata am revenit si noi si va multumim ptr grijile voastre.
Acum sa va povestesc prin ce am trecut:
Ieri ,dupa cum stiti,nu am simtit fata miscand deloc,ajung la spital si dupa ce ii spun asta dr incepe si ma asculta cu goarna aia...ma intoarce pe toate partile si nu aude inima lu' bb,in momentul ala timpul a stat pe loc si nu mai auzeam nimic.
Imi da dr un halat si ma duce la sala de nasteri sa imi puna apartul ala de ascultat inima lu' bb,dupa ce cauta asistenta o gramada bataile inimii in sf da de ea ...domnisoara si-a schimbat locul din dreapta in stanga si inima ii batea cu 160 ....mai fetelor am crezut ca mor si credeti-ma ca ma rugam intr-una ,parca mintea mea se golise si nu ma mai interesa nimic.
Acum cobor iar la camera de garda si acolo alte vesti,colul f scurt si nu mai avem voie sa urcam scari ,sa mergem mult pe jos si sa ne obosim,defapt ar cam trebui sa stam la patut....asa ca de luni am intrat o saptamana in medical iar de pe 7 suntem in prenatal.
Hai ca m-am lungit cam mult cu povestirea
Va pup si va multumesc ca sunteti langa mine.
anca 29+
Maria
poze
dany26 spune:
quote:
Originally posted by RGE
v-am scris reteta mai sus..e foarte usor de facut ..vi-l recomand din suflet e bun rau!! sa incercati!!!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE eu sunt mai rau ca fetele la gatit....cam cat il tii in cuptor?? 1 ora asa?!
27+ ANDREI
dany26 spune:
ancadragoman....felicitari ca ai venit cu vesti bune!!!!!!!!!!...iar partea cu colul...stii si de la fete ca se poate remedia prin odihna...deci f bine ca iti iei concediu!!!
27+ ANDREI
RGE spune:
ANCUTZA..imi pare rau pentru colul scurt..bine ca MARIA e ok..linisteste-te si las-o mai usor ..sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capat..sper ca te-ai mai linistit!!
DANY 2007 cred ca merge de ce nu??
..mei fetelor sincer la carte scrie 20 minute eu il las mult mai mult sa se faca bine inauntru..oricum cand il mai scoateti sa il mai stropiti cu zeama o sa va dati seama daca e rumenit..daca e patruns...sa zicem cam o ora..chiar si mai mult...SUCCES!!
ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
ancadragoman spune:
Dany ,Rox va multumesc mult .
Na ca uitasem sa imi schimb semantura ,am inceput numaratoarea inversa,am pus eu ca au mai ramas 10 saptamani dar sincer nu cred ca apuc
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
adinag spune:
Ancuta, imi pare rau ca ai trecut printr-o asa sperietura! Bine ca-i bine Maria, si cred si eu ca-ti "rezolvi" colul prin ceva odihna.
Pe mine m-au luat nebuniile, vreau sa ma duc sa-mi cumpar lana de bb si sa impletesc ceva. Cred ca al meu ma va declara bolnava, dusa cu pluta sau orice alte expresii va mai vin voua in cap :-))
Adina 23+
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
anka.san spune:
Anca,
Ma bucur tare ca totul s-a terminat cu bine pentru bebelina.
Tu sa stai cuminte in patut ca mai ai doar 10 saptamani.
Gandeste-te ca esti norocoasa ca nu ai stat de la inceput. Mai stau si alte fete curajoase acasa si uite ca sunt bine.
Bebe e cel mai important si cand o sa-ti vezi fetita in brate o sa uiti de tot.
de la noi
Anka 24+ Andrei
loub_erika spune:
vai fetelor,am zis ca mi-a cazut bine gordonbleoul ala,vai ce rau mi-a fost pana acum,am dat si la ratuste,offf am zis ca sa o las mai usor cu prajelile,cred ca a fost un pic c-am gras...,am mancat si mere verzi si lamai dar nici o ameliorare...,bine ca am dat laratuste ,poate asa ma voi simti mai bine...,imi pare rau ca v-am stricat pofta de mancare dar sunt singurica acasa si simteam nevoia sa spun cuiva,ce chestie cand sotul e acasa totul e super ok,cum pleaca cum vin si surprizele,offff,nici nu-i spun ca sa nu il ingrijorez...,maine vreau sa merg si la ORL,ca ma doare de ceva timp urechea dreapta,iar acum a zis ca imi sare timpanul...,asa ca nu mai trag de timp,maine dimineata la control...,am mai avut probleme cu urechile...,cica am matreata ,eu nu am deloc in cap si am facut in urechi,mor de ras dar si de durere...,doamne cate chestii!!
29+ Angelina
http://dl2.glitter-graphics.net/pub/244/244782owzasa7u39.gif
anka.san spune:
Adina, bine ai venit in clubul nebunelor.
Si pe mine m-a apucat de vreo 2 saptamani sa lucrez la un puloveras pentru bebe. Si de la puloveras am trecut la planuri pentru pantalonas, caciulita, botosei....
Anka 24+ Andrei