Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)
Raspunsuri - Pagina 28
anacami spune:
draga Irina, de ce ti se pare devreme? pai mai ai o luna -max. 2 si este devreme??? (mai ales ca la voi-fiind gemeni-s-ar putea sa doreasca sa iasa "in lume" mai repede).
Daca te deranjeaza f. tare (ma refer la usturime si mancarime) da-te cu o crema hidratanta sau- si mai bine cu creme speciale de pregatire a sanilor- Garmastanul este excelent pt. pregatire; poti sa mai folosesti si Bephantenul- f. bun mai ales dupa, cand se pot face ragade
Cum a spus si Mihuta, acum se pregatesc; nu o sa-ti vina laptyele propriu-zis astfel incat sa trebuiasca sa te mulgi; asta se declanseaza la cateva zile dupa nastere,in primele fiind mai mult colostru (din cate am inteles este un mecanism hormonal mai complicat/complex- det. si de eliminarea placentei,etc,etc...)
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pussi spune:
quote:
Originally posted by mihuta
Irina, nu cred ca vine lapte suficient ca sa te mulgi, probabil ca se fac probe pe canale... se incearca instalatia, curge, nu curge? Marim debitul? Reducem presiunea?
Fetele cu experienta in alaptare poate stiu mai multe. Io as zice sa pui niste comprese cu apa rece.
28s + Sophia
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
pussi spune:
irina si nu-i recomandat sa te srangi de sani/sfarcuri ca poate da contractii - dupa unii autori, dupa altii... trebuie sa-i freci cu prosoape , sa tragi de sfarcuriiii...deja m-am saturat de atatea teoriiiiiiiiiiii!
Cum creste Burtica Roz
anacami spune:
Pussi, cool! probe de instalatie!
Va pup, noapte buna- as mai sta dar dimineata la 6 trebuie sa fim in picioare!
Camelia, Sebastian si Stefania
lista necesar bb
pussi spune:
si noi va dorim somnic usor si linistit!
Cum creste Burtica Roz
irina_stef spune:
asa zic si eu crek doar probeam sa pun niste comprese cu apa rece.pussi treaba cu prosopul am incercat-o si eu ca am auzit la rge,dar nu suport de nici o culoare.si am inteles sa traiti si nu mai ma apuc de sfarcuri sa-i strang,ca alte contractii nu-mi trebuie....deocamdata bineinteles!
30+ cu si RAUL&ROBERTO
-IRINA-
ellis spune:
Ancutza, bine ca te-ai linistit, colul isi revine daca te odihnesti mai mult.
Irina, felicitari pt grasunei! Diferentele sunt de la aparat si marja de eroare. Eu am de mai mult timp cojite de colostru pe mameloane, stai linistita ca nu va curge laptele siroaie de acum...dar eu stiam ca nu e bine s punem comprese cu apa rece pe sani acum..sa nu facem noduli de nu stiu ce...asa mi-au spus niste colege.
De cand iau ampicilina mi se pare ca iubita mea e mai moale, sper sa nu fie afectata de la atatea pastile; daca o mangaie tati sau o pupaceste imediat il loveste si asta ma face sa cred ca e bine, nu? Poate e doar obosita...ca si mami ca nu am dormit azi-noapte.
Ellis27+
dany2007 spune:
Vad ca este mare liniste pe aici, asa ca ma bag si eu la culcare nu inainte dea va ura NOAPTE BUNA SI SOMNIC USOR.
Dana 24+ Luca-Rares
www.flickr.com/photos/11543857@N07/" target="_blank">Poze cu burtica
oana8188 spune:
Eu n-am adormit inca....
Raportam una bucata vizita la doctor, stare bebica Alexandra super ok si 630 grame
Oana 24+ Alexandra
ralucis spune:
lixa, acum am reusit sa citesc din urma, nu am dat nimic in plus, asa erau saloanele, nu sunt multe, o sa vezi, probabil au prins vreo sponsorizare, ceva, si de aia au cateva imbunatatiri. eu i-am dat dr 4 mil, am nascut natural super rapid, in 2 ore de la momentul sosirii la spital, fara anestezie ca era deja dilataie mare si n-am mai apucat. toata sarcina am mers la cabinetul ei, deci am platit si acolo fiecare consultatie. asa mi s-a spus ca ar fi preturile acolo, poate ca trebuia sa dau mai mult, nu stiu, oricum mi se pare ca dr nu e nici genul de persoana care sa ceara, chiar uneori parea ca vrea sa refuze micile atentii.