Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (66)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

mai e cineva pe aici?cred ca nu...doar eu bantui ca nebuna prin casa.si mai am vreo 2 sau chiar 3 ore ca de obicei pana sa adorm si eu.asa m-am plictisit cred ca ma apuc sa caut bancuri sa citesc.papa si noapte buna

30+ cu si RAUL&ROBERTO

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura1713 spune:

quote:
Originally posted by RGE

LAURA..stai pei am uitat sa-ti zic...noi venim la voi in concediu la sfarsit de saptamana si va fac mancare sa va tina toata saptamana si voi veniti la noi si calci tot ce spal eu ..te incumeti??
PUSSI PROMIT CA INCERC sa las cretzurile la o parte
..pentru toate fetele..de la Hercule

ROXANA 32+ "ursuletz" GEORGE IONUTZ
AMR 8 saptamani!!

"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Pe cand sa va astept?

Si, bineinteles, buna dimineatza la toate burticile!

Laura 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neata, fetele...nea-m trezit de vreo 2 ore si deja am dat iama prin frigider...imi incalzesc acum niste varza pe care o vom minca cu smintina...cam nepotrivit pt ora asta matinala, dar ne e mare pofta si foame, ca ieri am sarit peste cina, ne-am intors tirziu acasa...

Roxxy, , te-am luat la faza cu copiii: in familia mea s-au nascut sau se vor naste 4 baietei in decurs de vreo 5 luni...am 2 nepotei gemeni de la fratele meu, in virsta de 2 luni, in septembrie urmeaza sa nasca verisoara mea buna, tot baiat, iar peste trei luni urmez eu...

Irina, pt linistea ta: eu am inceput productia de lapte acum vreo doua luni, adica inca din luna a 4-a...noroc ca nu curge mult si nu ud hainele.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

Buna dimineata si de la noi, mamici si bebici!

noi am fost la eco ieri dimineata, trezit la 5, eco la 9, ajuns acasa la 12 ca pana la CLuj e drum lung de la Oradea :). Dar multumim lui Dumnezeu, se pare ca totul este super OK cu bebele nostru. a ramas 100% fetita, o sa o cheme Carisa Adalia (pe mine ma cheama Lavinia, dar am ales nickul ADALIA cand m-am inscris pe DC la aspirante in speranta ca Dumnezeu ne va da o bebica pe care sa o numim adalia).

dl dr. ne-a dat si ceva poze, dar nu se vad prea clar. mi-a prescris si CA+vit D, 10 zile, apoi 10 zile pauza si mi-a zis sa iau 1/2 elevit pe zi sa nu fie prea mare copilul ca ii e greu si lui cu bebeii mai mari :)))

de acum vom merge la control din doua in doua saptamani. la urmatorul cer neaparat un tuseu vaginal ca de cand va aud pe voi cu col scurt si moale si mai stiu eu ce, intru si eu in panica!

noi suntem in proces de cumparare si renovare a unui ap cu doua camere pt sediul firmei..si cand va aud pe voi cu renovare pt bebe, mi/e o ciuda!!! noi locuim in chirie si nu are rost sa investim in renovare...Dar cand ne va ajuta Dumnezeu sa ne mutam la casa noastra, ma revansez eu fata de toti cei trei copii pe care o sa ii avem pana atunci:)

v-am pupat si va doresc o zi super tuturor!!

adalia 28+ Carisa

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adalia spune:

mi-am modificat si semnatura ca sa ii redau printesei numele ei!

oare deschide cineva capitol nou sa avem unde scrie azi?

Lavinia 29+ Carisa Adalia

a happy mom-to-be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Adalia, felicitari pt bebica sanatosa si cu nume frumoase!

Adina, bine ai revenit din concediu, ti-am simtit lipsa.... Am citit ce-ai scris despre miini umflate si dureri...am mai auzit si pe alte fete in anumite momente...deci cred ca e ceva normal. Ce face Jasmina?

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin26+ Lucas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

neata si de la noi!
haideti ca mi-a mai ramas si niste tort.
cu trezitul si eu stau prost..la 7 sunt sus..ca bebe face gimnastica..
iar de pe la 9 mi-e un somn continuu...:(:(

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai fetelor care raspundeti asa, individual..cum faceti s atineti minte cine ce a intrebat?
eu dc citesc 3 pagini..gata nu mai stiu care ce a zis...ia luminati-ma, va rog..

30+ piticul Stefanut
AMR 10 SAPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Victo,La multi ani!!!!!Sa fii frericita si sanatoasa!!!!Si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca!!!!!!!!

Scuze de intarziere...Ieri am plecat de la servici ca nu m-am simtit bine deloc.M-a durut capul,burta,imi era greata...imi era frica sa nu ma apuce niste contractii...M-am dus acasa si am facut nani.Acum sunt bine.

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel30+ Beatrice Alessia
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Buna dimineata !
Adalia, felicitari !!
Ancule, ce bine ca totul e bine :)
Victo, eu in timp ce citesc, daca am de dat un raspuns il scriu in notepad de ex si dupa aia copiez tot mesajul pe forum ...

------------------------
Flory 29+ Joshua Raphael
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput