Pat etajat - de la ce virsta?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

poze

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eunice, stiu modelul, l-am remarcat mai demult in Tamilia. Din pacate, la noi nu s-ar fi potrivit, ca singurul colt pe care l-am fi putut valorifica prin instalarea acestui pat are o latura de 1.85, deci prea scurta. Alta chestie: nu mi-a placut finisarea, in special cantul patului, arata jalnic, desprins pe alocuri. Bine, era un model expus, dar ce imi garanteaza ca dupa o perioada n-o sa arate si cel cumparat de mine tot asa, doar acest tip de mobila trebuie sa faca fata la f. multe solicitari. Poate acum au mai imbunatatit modelul, dar acum vreo 3 ani era asa cum am scris. Si plus la toate, pretul mi s-a parut cam mare totusi. Dar ideea de folosire maxima a spatiului in general este excelenta.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Nu stiu cum era acum 3 ani..eu am mobila de 1 an si sunt multzumita de finisaje..desi Petru nu se prea poarta cu manusi..dk intelegi ce vreau sa spun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

eunice - as putea sa stiu la ce pret ai luat acest ansamblu de paturi? si daca ai gasit asa ceva si pe net? Noi la Mangalia cam slabe sperante sa gasim usor, eventual sa imi fac o parere, daca as vrea sa le comand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalinaSC spune:

saluty,
copiii mei au pat supra etajat facut la comanda de un foarte prieceput tamplar. ocupa exact locul pe care vroiam sa-l ocupe! este format din 2 paturi(logic:D) si scara este din module cu usi, in care sunt jucariile lor. la capatul patului este si o mini biblioteca, iar spre geam, exista si un "soldatel", un dulap drept din 3 module cu cate 2 usi fiecare, in care sunt asezate hainutele lor. parul de jos mai are si o lada sub el, dar si o lada de depozitare a pilotei sau alte lucruri. a costat mult mai putin decat un pat supra-etajat de la Tamillia sau de la Mobexpert sau de la Elvilla (am voie sa spun astea?). Nazdravanul cel mare doarme in patul de jos de la 3 ani si 2-3 luni, iar cel mic intentionam sa-l aducem in camera lor de la 1 ian(va avea 1 an si 5 luni), in felul asta, cel mare va dormi sus, cel mic jos. asa speram sa renuntam la nani in patutz cu grilaje. . daca sunteti interesate de vizionarea pozelor cu ceea ce am descris mai sus, va stept pe PM (pentru cei care nu ma pot accesa asa, pe barneamadalina@yahoo.com, sau chiar pe mess)

Madalina -mamica lui Sebastian (21.02.2003) si a lui Cristian (20.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Eunice, stiu modelul, l-am remarcat mai demult in Tamilia. Din pacate, la noi nu s-ar fi potrivit, ca singurul colt pe care l-am fi putut valorifica prin instalarea acestui pat are o latura de 1.85, deci prea scurta.

Eunice, astazi am vazut si eu ansamblul vostru: nici noua nu prea ni se potriveste. Abia i-am convins ca nu vreau si patul de jos si a iesit in jur de 16 mil, dar ce ne-a convins ca nu ne trebuie a fost ca restul mobilei din camera la noi este cires, iar ei nu au vrut sa ia comanda asa.

In schimb am, vazurt pe viu mobila de aici:
http://www.babydesign.ro
de unde ne-a placut asta:http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=33
(30 mil cu saltea)

si asta
http://www.babydesign.ro/mobilier.php?selid=39
(30 mil fara al doilea pat).

Apoi am vazut magazinul asta:
http://www.mobilaconfort.ro

cu mobila de serie :
http://www.mobilaconfort.ro/Produse/Serie/Copii/Camere_copii.html
si mobilier personalizat
http://www.mobilaconfort.ro/Produse/Personalizat/Copii/copii.html

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ylilimic

eunice - as putea sa stiu la ce pret ai luat acest ansamblu de paturi? si daca ai gasit asa ceva si pe net? Noi la Mangalia cam slabe sperante sa gasim usor, eventual sa imi fac o parere, daca as vrea sa le comand.

20 de mil, parca asa a scris Eunice pe pagina precedenta.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Cristina, modelul Bambi pe roz l-am vazut in Home Design Mall, mi-a placut tare mult cum arata, si se putea face si pe alta culoare. Singura problema a fost pretul cam mare pentru noi pe moment. Decizia noastra a fost sa luam acum paturile (de aceea am optat pentru paturi simple, fara sertare si dulapuri), iar restul mobilei o s-o facem la comanda mai tirziu, mai aproape de virsta scolara a baiatului. Am ales combinatia de culori pe verde si portocaliu, ca sa comandam ulterior si mobila de aceeasi culoare, ni s-a parut o varianta potrivita si pt. fete si pt. baieti, si e o combinatie vesela de culori.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ylilimic

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Ansamblul era fie 16 fie 18 mil, nu mai tin minte exact. Noi am dat 20 mil pt ca am mai comandat un corp, in plus. dAr poti sa iei modelul si sa gasesti un tamplar bun si sa il faci la comanda. Sau iei legatura cu producatorul de la Tamilia si faci comanda din Bucuresti. Dar cu transport cu tot pb ca va fi scump.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonsis spune:

buna!mi s-a parut interesant subiectul vostru si m-am bagat si eu in seama...
sunt dana,am doua fete de 5 ani si 8 luni (antonia) si 4 ani (anastasia) si locuiesc intr-un apartament de 3 camere singura cu ele.(sunt divortata)
am primit un dormitor cu paturi suprapuse de la o prietena,anul trecut.(antonia avea cam 4 ani si 3-4 luni si anastasia...2 ani jumate). o perioada s-au certat care doarme in patul de sus...eu de frica mai dormeam cu ele... aveam zile cand adormeam toate 3 in patul de sus (si nu e prea mare).eu ma trezeam intepenita si ma mutam de acolo...am avut multe aventuri dar acum totul e clar ...antonia sus,anastasia jos,asa au hotarat ele...si de vreo luna eu dorm separat in alta camera.
nu au cazut niodata nici cand erau mici din patul de sus
din cel de jos...s-a mai intamplat,dar mai mult anastasiei care e foarte agitata si ziua si noaptea...
salutari tuturor!
dana

Mergi la inceput