Pat etajat - de la ce virsta?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

da, asa cum e in linkul atasat de Antonia, poate putin mai solid daca gasesti...cat protejeaza, nu stiu, dar tot mai bine decat nimica, fiindca patul are si el putina margine, iar apoi mai si tunelul...
prietena mea are si ea un pat dar numai cu un etaj, situat la jumatate, (nu prea stiu cum sa ma exprim), si a cumparat si ea un tunel din asta de la ikea, ea e ft multumita, nu s-a intamplat sa cada niciodata din pat...
nu cred ca costa mult asa un tunel, uita-te la ikea daca ajungi, poate i-ar place nazdravanului tau...

cum a recationat cand si-a vazut patul?

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

da, doarme in el , capul insa e afara, se monteaza putin mai jos de cap, sper sa intelegi ce vreau sa spun.

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Tonia, Claudia, multumesc de link si de lamuriri. O sa ma uit prin Ikea de aici, sa vad daca gasesc asa ceva sau eventual alte posiblitati. Una stiu precis, Vlad n-o sa vrea sa doarma cu capul afara din cortul asta, ci sa se cuibareasca inauntru, la cum il stiu eu de iubitor de viziuni si ascunzatori diverse.
Doarme de 2 nopti deja, dar in patul de jos, din cauza barei de protectie prea scurte (e mai scurta decit cea din poza de prezentare, nu stiu de ce). La cit se foieste el noaptea, e prea periculos sa fie lasat sus. Avem posibilitatea sa dam comanda de inca o bara de protectie pentru patul de sus si atunci cred ca ar fi ok, ar ramine doar locul pentru scara, atit.
Sa va zic cum doarme in patul de jos: il culc cu capul spre perete, iar noaptea, cind mai merg la baie, trag o ocheada si pe la el, si il gasesc ba de-a curmezisul patului, ba cu capul in partea opusa. Cum sa-l culc sus? asta ar insemna sa am palpitatii si sa nu pot dormi.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crangutalil spune:

Balbina, vreau si eu sa te intreb de unde ai luat paturile suprapuse?Ca vad ca e din Turcia firma...M-ar interesa si pe mine,ma incanta ideea ca le poti pune si separat, desi nu prea am loc intr-o camera de bloc....Baiatul meu cel mare are 9 ani aproape si fata 2 ani jumate, si cum cea mica nu mai are loc in patutul de bb de lemn, trebuie sa gasim rapid o solutie pt asta...Iar baiatul fiind mare nu va fi o pb sa doarma sus, de altfel el ma innebuneste ca vrea paturi suprapuse.Eu am o canapea extensibila la ei in camera si as vrea eventual sa fac doar rama ca sa ppun si sus un pat, iar jos sa las canapeaua, stie cineva cum as putea sa fac asta?Sau daca nu, paturile suprapuse si mut canapeaua in sufragerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Cred ca ceea ce cauti esta asta http://www.camif.fr/wwwSurf/pages/multimedia/loupe/pop_up_contenu.asp?rub=loupe&CODE_RAYON=309&NUM_PRODUIT=0

Am vazut la Ikea mai multe modele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Cred ca ceea ce cauti esta asta http://www.camif.fr/wwwSurf/pages/multimedia/loupe/pop_up_contenu.asp?rub=loupe&CODE_RAYON=309&NUM_PRODUIT=0

Am vazut la Ikea mai multe modele.

crangutalil, uite ce as face eu: as cumpera paturi suprapuse si as da canapeaua, sau as cumpera 2 paturi cum ti le-a aratat Tonia Antonia in link-ul de mai sus, sub unul as pune canapeua si sub celalalt un birou, sau sifonier.
In link-ul dat de ea e pat dublu sus, ti ti-at trebui pentru o singura persoana. Asta e mobila de casatoriti in garsoniera.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Crangutalil, noi ne-am luat patul/urile dintr-un centru de mobila din Ghencea, Danielli Design. Nu mai tin minte firma care le comercializeaza, stiu doar ca are stand la parter, cum intri, faci stinga. Nu au paturile expuse (desi le aveau acum citeva luni), dar au cataloagele cu produsele firmei Avensis.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna ziua va zic si ma bag si eu in seama, ca si pe mine ma "arde" subiectul asta. De ceva vreme am colindat pe net in cautarea paturilor dorite si care sa se si potriveasca cu spatiul, asa ca va dau si voua cateva idei:

1) la ikea folosti sagetile de jos pt a ajunge la pag 114.
crangutalil - la pag 100, parca gasesti cam ce vrei tu, insa intr-adevar seamana a pat dublu pt spatii mici. Mie si sotului ne place foarte mult, totusi.

2) www.arcablue.ro/ma/tineret/6.html" target="_blank">ar fi asta, dar nu mai stiu de unde l-am salvat

3) www.globalnetwork.bizoo.ro/vanzare/13043/Camera-cu-paturi-suprapuse" target="_blank">varianta 2 seamana cu asta

4) www.1001case.ro/Pat_copii_etajat_ADp1984.html" target="_blank">cam sec, dar deh' etajat!

5) www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=237" target="_blank">sa vedem daca nu intru la reclama

6) www.babydesign.ro/pat_etaj.php" target="_blank">simple de tot

7) se executa la comanda

Poate va dati cu parerea asupra link-urilor puse de mine, sa imi fac si eu o idee.

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Buna ziua va zic si ma bag si eu in seama, ca si pe mine ma "arde" subiectul asta. De ceva vreme am colindat pe net in cautarea paturilor dorite si care sa se si potriveasca cu spatiul, asa ca va dau si voua cateva idei:

1) la ikea folosti sagetile de jos pt a ajunge la pag 114.
crangutalil - la pag 100, parca gasesti cam ce vrei tu, insa intr-adevar seamana a pat dublu pt spatii mici. Mie si sotului ne place foarte mult, totusi.

2) www.arcablue.ro/ma/tineret/6.html" target="_blank">ar fi asta, dar nu mai stiu de unde l-am salvat

3) www.globalnetwork.bizoo.ro/vanzare/13043/Camera-cu-paturi-suprapuse" target="_blank">varianta 2 seamana cu asta

4) www.1001case.ro/Pat_copii_etajat_ADp1984.html" target="_blank">cam sec, dar deh' etajat!

5) www.babycomfort.ro/index.php?cmd=show_product&id=237" target="_blank">sa vedem daca nu intru la reclama

6) www.babydesign.ro/pat_etaj.php" target="_blank">simple de tot

7) se executa la comanda

Poate va dati cu parerea asupra link-urilor puse de mine, sa imi fac si eu o idee.

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Salvati-l pe Darius!

Si ei sunt ai nostri: Darius! / www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> Sonia / Edi

Nasterea 1 - Un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - In asteptarea d-lui Maslinuta! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007 / www.youtube.com/user/ylilimic" target="_blank"> filmulete /www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=69848621" target="_blank"> slide 1 / www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=71222273" target="_blank">slide 2

Nici unul din modele nu imi inspira incredere. Din pacate nu am timp acum de poze dar noi am achizitionat paturile suprapuse de la un centru de mobila din Prelungirea Ghencea. Ala pe partea cu stadionul. Am dat pe paturi cu saltele cu tot si cu un corp de mobila 20 mil. fara corpul respectiv erau 18 mil. Am vazut ulterior acelasi model dar cu alte culori la Home Design Mall la 2000 euro.
De ce imi place: Paturile sunt in forma de L, adica unul din paturi este de-a lungul peretelui cu usa si celalalt, cel de sus, este pe peretele din stanga peretelui cu usa. Nu stiu daca ati inteles. Cert este ca se asaza in colt tot complexul asta si un pat vine pe langa un peret si celalat pe celalat perete. Ce este ff convenabil.: sub patul de sus este un corp de mobila ff spatios cu 2 usi pe partea din fata, si 2usi pe lateral, sub pat, unde e accesul si la patul de jos. Scara este in dreapta patului de sus, in stanga are balustrada si in dreapta e patul deci nu se pune proble,ma de cazut. De asemenea scara arata ca o scara, de ex, la bloc, adica nu una din aia de gradina. Iar fiecare treapta are incorporaun sertar. Asa ca am 4 trepte- 4 saertare pline de jucarii.
Sprr ca ati inteles ceva din postarea mea. Dk am timp fac si o poza. Culorile vi le alegeti voi.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Am uitat sa spun ca patul de jos are csub el spatiu de depozitare.

Eni, mama de baietzi - Petru (14.08.2003) si Toma (29.09.2006)

Mergi la inceput