Pat etajat - de la ce virsta?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by roxicucu

Si noi am dat comanda pentru baietelul nostru de 3 ani si 4 luni de un pat etajat. Inca nu este gata dar sper sa se acomodeze cu el. Am optat pentru varianta _la comanda_ pentru ca ne gandeam ca nu va putea cobori cu spatele pe scarile metalice. Asa ca am ales varianta cu trepte, fiecare treapta fiind spatiu de depozitare.
Cat a costat patul vostru? m-a incantat ideea ca merg puse paturile si alaturi....

http://photos.yahoo.com/roxicucu

ai cumva un model, dupa care v-ati orientat? Cat v-a cerut? Noua ne-a cerut 15 mil si e destul de simplut... mi se pare cam mult pentru un pat cu picioare mai lungi.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput

Va rog frumos, nu aveti modele (poze) la paturile cu etaj pentru un singur copil?

Mi-a placut ideea cu sertarele din trepte.. dar nu-mi dau seama ce ar veni in spatele treptelor.

Oana ma innebuneste cu patul de la Ikea (are 7 ani, dar acel pat are 2,06 m) cum o sa citesc povestile, atarnata de scara?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Buna Cristina,

Noi am cumparat patul din Brasov de la un magazin de mobila numit "Mai bine". Stiu ca ei il aduc de la o fabrica din Satu mare (sau de undeva de pe langa...), fabrica care il exporta in Belgia. Si noi am cautat foarte mult in toata tara pana ss gasim acest pat. Am incercat si varianta la comanda dar costa foarte mult (18 mil). Patul este din lemn de brad, destul de moale ca esenta. Al nostru este lacuit si e din doua culori: natur si ceva mai inchis, fag (cred), dar poti alege culoarea sau combinatia de culori. Ne-a costat 10 mil cu transport si montat inclus, fara saltea, pe care am cumparat-o de la Ikea (90*200).

Daca vrei sa ii contactezi sa intrebi daca au magazin si in Bucuresti, pot sa dau o fuga pana la ei sa iau un numar de telefon de contact.

Editez pentru ca am uitat sa spun ca nu am putut face nici o modificare. Eu as fi vrut mai multe sertare sau dulapuri...

Mergi la inceput

In cautarile nostre am gasit acest pat care ne-a placut mult dar era foarte scump pentru bugetul nostru http://www.camif.fr/wwwSurf/pages/multimedia/loupe/pop_up_contenu.asp?rub=loupe&CODE_RAYON=310&NUM_PRODUIT=21

Exista pana si importatori in Bucuresti pentru produsele Gautier Franta dar sunt exagerat de scumpe. Si patul acesta e din pal...

Am mai vazut unul asemanator la Mobexpert pe culoarea roz (singura culoare), din pal la 23 mil.

Mergi la inceput

Multumesc pentru raspunsuri, sambata va trebui sa dam comanda. Ideea este ca stiu ca atunci cand vom intra la liceu va trebui alta mobila, dar asta care o comandam vreau sa-i placa si pe noi sa ne ajute, nu sa ne incurce. Am strans mai multe poze, le voi incarca sa vedeti ce modele am gasit.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Am mai vazut unul asemanator la Mobexpert pe culoarea roz (singura culoare), din pal la 23 mil.

23 mil? pare cam mult, dar asta este. L-ati vazut cu mult timp in urma?
Balbina, te rog sa nu te superi ca m-am bagat peste subiectul tau.

Mergi la inceput

Acum 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Noi am stat in dubii cand i-am cumparat lui fiiu-meu mobila, sa luam pat etajat sau nu, fiindca auzisem cateva cazuri cand au mai cazut copii de sus...asa ca pana la urma nu i-am luat, insa acum am 2 , asa ca va trebui si noi sa luam un pat etajat in viitorul apropiat.

Balbina, ia vezi ca exista asa ca un fel de tunel din material ce il poti pune peste patul de sus, ca sa fie oarecum mai protejat, trebuie sa fie si pe la voi la Ikea, daca ti-e teama ca ar putea sa cada...e mai bine decat nimica, eu asa as face...

numai bine,

Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Cristina, nici o problema, eu am aflat ce ma interesa.

Hcclara, cum exact arata tunelul ala? Copilul tre sa doarma in el sau cum? Scuze, stau cam prost cu imaginatia. Poate ai vreun link cu imagine. La Ikea inca n-am fost de cind s-a deschis in Ro, dar poate ajung curind.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Cred ca la asta se referea Hcclara http://www.ikea.com/fr/fr/catalog/products/40116206 dar nu prea ii vad rolul de protectie...E mai degraba un cort, ca si amuzament, zic eu.

Mergi la inceput