Pat etajat - de la ce virsta?

Pat etajat - de la ce virsta? | Autor: Balbina

Link direct la acest mesaj

Ne-am luat recent un www.avensis.com.tr/encarmety.htm" target="_blank">pat etajat. Avantajul lor este ca paturile se pot pune si separat, dar anume acest fapt ne tine in dubii: cum sa le montam. Eu trebuie sa nasc cam intr-o luna, si ma gindeam ca Vlad va dormi intr-unul din paturi, iar eu in celalalt, in prima perioada (bb in patutul lui). Fiu-meu este f. doritor sa doarma la etaj, dar ma intreb daca nu e prea devreme sa-l culc pe nivelul superior al unui pat etajat, avind doar 3 ani si 2 luni. Va rog sa-mi impartasiti din experienta voastra. Multumesc frumos.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Sa faci o femeie fericita e foarte usor... dar si foarte scump.
Poze
Lucrusoare pentru bb2

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tonia Antonia spune:

Noi avem acest pat pentru fetita mea http://www.pifu.be/en/index.htm (nu merge linkul direct; patul se numeste SVEN A si il gasesti la combinatii in meniul din stanga)
E un pic diferit de ceea ce ati cumparat voi pentru ca nu e asa de inalt. Fetita mea doarme in el de la varsta de 3 ani si 10 luni si a fost foarte incantata de pat. Mie imi place ca e util pentru depozitarea jucariilor si ca are si un birou care practic se trage de sub pat. Sper sa doarma in el pana la pubertate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxicucu spune:

Si noi am dat comanda pentru baietelul nostru de 3 ani si 4 luni de un pat etajat. Inca nu este gata dar sper sa se acomodeze cu el. Am optat pentru varianta _la comanda_ pentru ca ne gandeam ca nu va putea cobori cu spatele pe scarile metalice. Asa ca am ales varianta cu trepte, fiecare treapta fiind spatiu de depozitare.
Cat a costat patul vostru? m-a incantat ideea ca merg puse paturile si alaturi....

http://photos.yahoo.com/roxicucu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Baiatul meu cel mare a dormit in patul de sus de la 3 ani si 8 luni. Asta in conditiile in care el noaptea merge la toaleta. Doar ca nu le-am facut pat cu scara "clasica" ci un fel de trepte (dedesubt sunt dulapuri) si cu balustrada, astfel incat sa fie mai usor de coborat noaptea cand esti adormit. De cazut din pat, iar nu e cazul, pt ca in loc de bara, patul de sus e prevazut cu un fel de plasa facuta din chingi de alpinism.
Acum si cel mic (1 an si 11 luni) are o viteza la urcat si coborat din patul de sus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Fetelor, multumesc de raspunsuri.
Pina la urma sotul a montat paturile etajat, nicicind nu e tirziu sa le punem si separat. Am zis cu Dzeu inainte. Una stiu precis, fiu-meu o sa fie extrem de incintat de ideea sa doarma sus, abia astept sa-l aduc de la cresa, parca vad ca cel putin o ora o sa escaladeze patul si o sa-l cerceteze.
Roxi, paturile ne-au costat 650 ron (fara saltele).

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Tonia, am vazut patul fetitei tale, mi se pare f. dragut si util. Numai ca noi avem o singura camera pentru doi copii, asa ca trebuie sa o amenajam corespunzator, economisind in acelasi timp cit mai mult spatiu. Nici patul nostru nu e f. inalt, de exemplu eu cind stau asezata pe cel de jos, trebuie sa-mi aplec capul.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

cu cateva luni inainte sa nasc BB2, am comandat paturi suprapuse. baiatul cel mare s-a culcat in cel de jos pana cel mic a facut ceva mai mult de 1 an jumatate, spre 2 anisori.
apoi cel de mare s-a mutat sus, iar pe cel mic l-am culcat jos, i-am cumparat si o aparatoare ca sa nu cada (patul de sus avea aparatoare, cel de jos nu).

baiatul cel mare avea aproape 3 ani cand am facut 'mutarea'.

bebe a facut nani in pat de bebe, iar eu cu tati in alta camera...

_
ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000) si

Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! Antoine de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Si noi tot pat etajat ne-am achizitionat acum cateva sapatamani, tocmai in ideea care ai spus-o si tu, Natalia. Cand vine bb2 eu sa pot dormi jos.

Fiu-meu, care n-are inca 3 ani, e f incantat, dar nu doarme sus. Sta ziua, se joaca acolo, urca-coboara singur scara. Eu cred ca totusi ii e frica. O singura noapte a dormit sus si s-a foit intr-una.

Aici insa paturile suprapuse sunt recomandate incepand cu 6 ani. Acum fiecare face cum crede. Parerea mea e ca daca copilul e pregatit si patul de sus dotat cu bariera mai inaltuta nu e nici o problema.

Pupici!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

aici se recomanda de la 5 ani.dar sint si paturi mai mici ptr copii de la 3 ani dar alea sint joase.si noi am avut unul simplu sus si dublu jos dar mi-a fost frica sa-l culc sus pe pitic ca se scula noaptea si sa nu cada pe intuneric somnoros
sa-l folositi sanatosi

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Din fericire, totul s-a rezolvat cum nu se poate mai bine. Vlad a incercat sa urce singur sus, dar i-a fost cam greu si frica. Asa ca si-a schimbat parerea, a zis ca va dormi jos. Asa si va ramine deocamdata, o sa doarma jos, eventual si eu cu el in primele 2-3 luni ale lui bb2, iar intre timp o sa faca antrenamente de catarare la nivelul superior.

------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad

Poze
Lucrusoare pentru bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by Tonia Antonia

Noi avem acest pat pentru fetita mea http://www.pifu.be/en/index.htm (nu merge linkul direct; patul se numeste SVEN A si il gasesti la combinatii in meniul din stanga)

Buna, te rog frumos, daca se poate sa-mi spui si mie cum ati facut comanda, cat a costat, daca este finisat sau este brad nelacuit.

Aveti si comonda de dedesupt? Puteai sa mai aduci modificari, eu de exemplu l-as vrea un pic mai inalt.

Multumesc.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 7 ani si ...

Mergi la inceput