Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 13
Sabina spune:
Bumbita, eu nu am avut scurgeri de colostru nici prima data, numai picaturi intarite pe sani.
Si am alaptat un an si 8 luni.
Deci......
vmkriss, parca suna mai "rotund" Eduard Gabriel, asa, dpdv muzical
:)
Eduard Alexandru mie imi suna mai coltos.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cristina85ss spune:
vmkriss votez si eu ptr Eduard Gabriel,parca susna mai frumos
Bumbita nu cred ca este obligatoriu scurgerea aceea de colostru,depinde de la femeie-la femeie, nu cred ca este vreo regula fixa. nu te descuraja de pe acum,mai ales daca ai alaptat deja.
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
miaunici spune:
Gabi mult curaj si sa dea domnul ca totul sa fie super bine cu tine si cu bebe
Bernix, refacere rapida si bebe sanatos si papacios
Sim bine ai revenit
miaunici spune:
Vmkriss eu as vota pentru Gabriel (al doilea nume). Mie imi place tare mult numele de Gabriel, iar persoanele pe care le cunosc eu si au acest nume sunt deosebite (stiu treaba asta este o chestiune subiectiva). In plus mi se pare ca suna si bine(melodios) varianta cu Gabriel.
Lia_B spune:
Bettysi bebitza mea facea asa la spital si mi-au spus ca sunt colici. Ajuta daca ii pui ceva cald pe burtica sau daca o mangai pe burtica.
Sim bine ai revenit acasa.
Asteptam vesti despre cum te descurci cu bebe.
Lia, 1 saptamana - Miruna Ioana
valentina_22 spune:
Vmkriss si Alexandru suna bine dar parca as vota si eu pentru Gabriel ca nume 2. Si eu voi avea un baietel si ca nume 2 tot la Gabriel ne-am oprit.
32 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)
Roxana_G spune:
Betty, e cam devreme pentru colici, dar probabil e perioada de adaptare a sistemului digestiv. De la laptic praf poate sa il doara burta, se digera mai greu. Atunci cand primeste mese de lapte praf trebuie lasata o durata mai mare intre ele. Sau poate e constipat BB, vezi cate scaune are si cum sunt. Mai plang in somn uneori si fara dureri. Dar e bine sa mergi la clinica sa vedeti ce si cum. Ti-ai gasit pediatru la Euroclinic?
Prisi, te lasa pana pe 10? Sunt curioasa maine ce deadline imi da si mie, dar cred ca in garda cand a chemat-o pe Sabina o sa ma rezolve si pe mine daca nu vine BB de buna voie.
Vmkriss, poate se apropie momentul, bine ca sunteti gata cu pregatirile. Eu votez pentru Varianta 1 de nume, dar vad ca sunt singura.
Bumbita, mie la prima sarcina mi-a tot curs colostrul si nu am avut lapte. Acum nu iese nimic. Dar cred ca nu e relevant pana la urma, o sa iti curga el la nastere.
Sabina, felicitari pentru muncile casnice.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
bumbita spune:
fetele va multumesc mult de tot pentru incurajari.
desi am mai trecut odata printr-o sarcina si printr-o nastere, si asta chiar nu demult, citindu-va pe voi, incep sa ma cuprinda si pe mine emotiile.
offfff, de-abia astept sa-i avem odata pe bebei cu noi, langa noi, sa-i stim bine in siguranta, om trece noi impreuna si prin colici, si prin alaptari, nopti nedormite....da' important este sa-i stim in siguranta - LANGA NOI, MAMICILE LOR!!!!
azi am fost la un bebe mic de 4 vzile, da' mare de 4 kg si mi s-a parut asa de....micut....un scumpulet....ma intrebam acum ( apropos de mamicile la runda 2 ) oare sigur nu voi avea iar aceleasi emotii ca prima data. si m-a trecut un fior, primind astfel raspunsul, sigur ca voi avea emotii ca si prima data.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)
cecilia L spune:
Vmcris si eu votez pentru Alexandru, cred ca pana la urma tot voi o sa alegeti.
Nici mie nu mi-a curs nici o picatura de colostru, ma rog la DD sa am lapte.
Ce o face Gabriela, sper sa aiba o nastere usoara, sa fie bine si ea si bebita.
cecilia,38+ Cristian Matei
bumbita spune:
era sa uit, fetele care stati in bucuresti, am vazut pe net oferta de la cora. este un carucior la 199 lei, la oferta, da' nu pot sa-mi dau seama cum e.
l-ati vazut careva? cum arata?
eu as vrea un alt carut de tranzit toamna-iarna, pt ca la primavara sa trecem la unul sport, nu as vrea sa dau nici fff mult pe el...pentru ca mai am inca doua carucioare de la sebi si inseamna sa-mi sara in cap tot familionul, da' vreau si ceva pt bebita al meu. sotu meu ar cam ajunge sapt viit prin capitala...si, daca -mi zicetivoi, mamicile experimentate ca e ok, m-as incyrca cu unu' ( carut, claro )
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)