Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
Roxana_G spune:
Asa, era ceva despre un doctor escroc din State care a luat bani de la oameni in Ro promitandu-le nu stiu ce transplant ocular prin celule stem (desi nu s-au folosit vreodata pentru asa ceva). Interesant era cum se facea transplantul, cica ii facea o injectie in burta cu celule stem si asta era, insa nu stia nici el provenienta celulelor. Si oamenii plateau sume de mii de euro pentru asta.
In rest eu am terminat curatenia, mai am ordine la acte. Am mai umblat la bagaj si am abramburit pe acolo, as vrea sa pun la punct ultimele detalii, ca maine il iau cu mine in portbagaj. Off...mai am un costum de calcat, urasc sa calc si nici nu ma pricep.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
cristina85ss spune:
multumesc Nana ptr raspuns
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Yaia spune:
Cristina, stai linistita, nu e nimci grav. Cum ti-a scrtis si Nana, e ok, pune tampoane pt. sutien si asta e...Danielle02 cred ca are probleme cu sanii care curg de mult timp...asta daca nu ma insel eu, poate era altcineva, ca de cand cu sarcina, memoria m-a cam lasat!
Aici nu se pot recolta celulele stem, asa ca...desi reportajul as fi vrut sa-l vad, oricum, dar nu sunt acasa! Lasa, doar 2 zile au mai ramas pana la concediu!
Irina 34+
Sabina spune:
Ali, la cezariana se naste oricum pe antibiotic:)
el mi-a dat acuma macmiror special sa dezinfectam tot ce se poate pe-acolo.
Mi-a dat acelasi lucru(plus tratament cu antibiotic) si la inceputul sarcinii, cand s-a descoprit streptococul.dar atunci nu aveam candida.
DEci: poti sai candida si niciun simptom?? ca nu ma doare/mananca/ nimica.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
betty78 spune:
Gabriela hai ca mai ai putin!!!!! Nastere usoara!!!!!!
Bernix felicitari mamico!!!! Sa ai parte de un bebe sanatos si mancacios!!!!
Sim bine ai revenit acasa!!!
Cat despre mine am avut o noapte de cosmar....bebe nu a dormit aproape deloc, a plans si a supt ba la san ba la biberon. Plange ijn somn si nu stiu ce sa ii fac....si nu cred ca are colici ca este mult prea devreme. Il doare stomacelul si se incordeaza ca un arc cateodata. Se screme in somn si sper sa obtin o programare la Euroclinic.
betty78 cu Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
prisi spune:
buna,
Sim bine ai venit acasa
Gaby nastere usoara, stiam eu bine azi dimineata sa pun majoretele la treaba
Mandarinuza
eu am fost la dr. azi si nu se prevede nici un eveniment, colul este bine inchis, treb sa mai merg miercurea viitoare daca nu se hotaraste bebelina pana atunci sa ne onoreze cu prezenta, a mai zis ca daca pana pe 10 sept nu se intampla nimic o ajutam sa iasa altfel o lasam acolo ca ii este bine, nu mi-a zis cat cantareste, am facut refacut culturile (cica sunt valabile doar 30 de zile) asa ca dragele mele cred ca o sa va fiu alaturi pana o sa nasteti toate, eu nu-mi mai fac nici o speranta pe saptamana asta , nici la luna nu mai trag sperante
pupici si plec sa ma plimb ca-mi da mana
poze
39+ Miruna
Sabina spune:
B etty, daca ii dai completare, poate sa aiba colici.Nu prea e bine sa amesteci laptele.Tu ii dai comnpletare de la tine, sau formula??
sfatul meu e sa nu-i mai dai completare, daca zici ca suge si 2 ore.Nu are niciun sens, in conditiile in care tot plange dupa aia.Inseamna ca nu de foame plange.
uneori bebelusii plang pt ca vor mai multa afectiune.nu te sfii sa-l iei in brate si sa dormi cu el pe burta ta.contactul piele/piele ii linisteste f tare. Sofia a dormit prima data 3 ore legate la sotul meu pe burta. saracutul, nici la buda nu putea sa se duca, dar ii placea asa, cu bebelina dulce linistita....
Sim, bine-ai venit acasa!! odihneste-te cat poti tu de mult!!te imbratisez!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
eu cica factreaba in casa:
am scos vasele din masina de spalat , le-am pus sus in raft si am pus in masina o parte din cele murdare.
dupa care am obosit
acuma ma duc sa termin asta si spal 3 cratiti.3, va dati seama?? brrr
:)))))))
cred ca-s cea mai lenesa din grupul nostru
vmkriss spune:
Felicitari proaspetelor mamici si BB-ii sanatosi !!!
Nastere usoara celor care trebuie sa nasca in curand !!!
Va mai dam si noi vesti
- bb e ok, deja isi face loc, incercand-o niste dureri "jos" pe Flori-gravi.
- nu ne m-ai putem deplasa pe jos mai mult de 500 metri ca burtica se intareste.
- am terminat de montat patutul, de zugravit sufrageria, etc.
Acum o rugaminte: care suna mai bine ???
- Velea Eduard Alexandru
- Velea Eduard Gabriel
accept si alte pareri pt numele 2.
Va multumesc !!!
Flori 36+ cu si tati
Cat a mai ramas
Flori graviduta si BB la echo
www.youtube.com/watch?v=yrsiM_fdDvQ" target="_blank">BB face pe actorul la eco 21 sapt
bumbita spune:
bine ati revenit mamicilor acasa cu bebii sanatosi si frumosi!!!!
bernix fel;icitari pentru bebelina! asteptam detalii despre cum fu.
gabriela [majorteta]
flori frumos foc prenumele asta - eduard. si noi tot asa punem la strumfulet, alaturi de stefan.
io am alta dilema cu colostru...la prima sarcina , tot asa, imi curgea de udam tricoul pe mine...si am avut lapte din belsug ( am alaptat pana la 1 an si 3 luni si am intrerupt ca deh! am ramas iar gravi ), dar acum....nik , nu tu sdani umflati, intariti, nu tu colostru....ESTE OARE POSIBIL CA ACUM , A DOUA OARA, SA NU AM LAPTE?????
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)