Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
Happiness_4_us spune:
Annisia, ia treci matalutza frumos aici la apel! Pe unde bananai sau ne pregatesti vreo surpriza?
Schimb de noapte nu fusasi, ca amf ost pe faza, nici schimbul 1, deci tragi chiulul?
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
cristina85ss spune:
Piciulika asa sa fie cum zici tu! Eu am decis ptr epidurala,sper ca functioneaza,ptr ca nu vreau sa ma auda sotul ( el asista la nastere si travaliu) cum tip pe acolo de durere! Imi e frica sa nu ma lase singura prin spital si sa fuga...offf nu scap eu odata? Norocoase mai sunt fetele ce au nascut deja
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
Annisia spune:
Nana, imi rod unghiile de ciuda fata... Ma enerveaza Gabitza noastra cea frumoasa ca mi-a furat luna plina neicusorule!!!! Pai e frumos asa? Nu putea sa stea la rand, ca mai e atat lume nenascuta...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
cristina85ss spune:
wow.. contractii la 5 minute!!!!!!!! Bravo Gabi
mai dureaza putin.capul sus si curaj in continuare
Cristina 37+ GIULIA
cristina85ss spune:
fetelor ajutor!!!!!!!! imi curge colostru din sanul stang,insa nu doar 2 picaturi ca si pana acum,ci mai mult.cu sa-l opresc? è normal? mi-a udat sutienul..ce o fi si asta?
Cristina 37+ GIULIA
Roxana_G spune:
Fetelor, ia bagati ochiul la Antena 3, este despre celulele stem si transplanturi. Nu am prins de la inceput, tata m-a sunat sa imi zica.
Daca lipsesc de aici, nu nasc, doar nu merge netul.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Nana, imi rod unghiile de ciuda fata... Ma enerveaza Gabitza noastra cea frumoasa ca mi-a furat luna plina neicusorule!!!! Pai e frumos asa? Nu putea sa stea la rand, ca mai e atat lume nenascuta...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Corect!
SI io eram la rand ca tocmai ce ziceam zilele trecute ca are DPN ca al meu. Ufffffff. CE ma mai roade invidia!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by cristina85ss
fetelor ajutor!!!!!!!! imi curge colostru din sanul stang,insa nu doar 2 picaturi ca si pana acum,ci mai mult.cu sa-l opresc? è normal? mi-a udat sutienul..ce o fi si asta?
Cristina 37+ GIULIA
Cumpara-ti discuri din alea speciale si pune-le in sutien si bucura-te ca e de bine. Inseamna ca nu ai canalele infundate si o sa ai laptic!
Nana, 37+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
cecilia L spune:
Sim bine ai venit, refacere rapida, sa fiti sanatosi, papaciosi, necoliciosi si norocosi.
Banuiesc ca si Luy a iesit cu fetita din spital, noi nu stim nimic de ea decat de la tine, poate reuseste si ea sa intre sa ne dea vesti.
Gabriela
Sabina, cunosc senzatia, minunea aceea galbuie e de la ovule, si cred ca te-a pus sa le iei pt candida, nici eu nu am avut niciodata candida, dar m-am trezit cu ea, dr mea zice ca 80% din viitoarele mamici o au sau o fac in sarcina, asa ca nu te agita.Eu i-am pus aceeasi intrebare dr. mele refitoare la dop si aceea scurgere, sti ce mi-a raspuns: lasa-l incolo de dop ca nu are importanta cand il pierzi, si daca nu-ti dai seama cu atat mai bine, nu te mai speriiiii. Cred ca are dreptate.
Roxana si eu am aceleasi pretentii: naturala si epidurala.
cecilia,38+ Cristian Matei
Roxali spune:
Deci Gabi mai are putin...ce am bucur.
Sabina pai ia vezi ori e ori nu e candida...inainte de a naste trebuie sa-ti faca un tratament cu antibiotic...nu stiu daca e valabil daca faci cezariana.
Ali31si Enrico 7ani
poze