Mamici de septembrie-octombrie 2007 (70)
Raspunsuri - Pagina 14
Sabina spune:
Eu sunt convinsa ca voi avea emotii MULT mai mari decat prima data!!
acu 5 ani eram prea speriata.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
cristina85ss spune:
Roxana G, cum de nu ai avut lapte la prima sarcina? care a fost problema? sigur canalele nu ti-au fost infundate daca ti-a curs colostru
Cristina 37+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
bumbita spune:
sabina asa ma gandesc si eu...ca prima data..eram speriata, emotionata, cu multa luame experimentata prin jur...nu prea mi-am dat sea,ma ce si cum...si s-a facut sebi mare.
da' acum, parca am uitat cat de micuti sunt, cat de nestiutori, cei din jur " cred" ca ma voi descurca singura.
fetelor, voi ce body-uri, bluzite le dati in primele zile? cu maneca lunga sau scurta???
SI VA ROG MULT, NU UITATI SA-MI RASPUNDETI LA INTREBAREA CU CARUCIORUL DIN CORA.
poze si filmulete cu ingerasul nostru
bumbita mami de eduard ( 37 + ) si de sebastian(03.01.2006)
bumbita spune:
soacra-mea a visat aseara 2 buchete de flori si tinu sa-mi zica de dimineata ca nasc ori peste 2 zile, ori pe 2 septembrie, ori peste 2 saptamani. si a visat ca aveam o fetita. ma puse pe ganduri. si daca totusi...
noi, daca am fi avut o fetita , i-am fii pus numele ARIANA. asa de muuuult imi plce, asta apropos de nume.
danielle02 spune:
fetelor,va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat.am niste intepaturi groaznice jos de ma indoaie,nici nu pot pasi,ma doare si spatele de mor.de la ce poate fi?????
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
bumbita spune:
danielle si eu aveam intepaturile acelea groaznice, chiar in dreptul osului pubian, ca o febra si la incheieturi, intre picoare, nici nu puteam sta in picioare....dupa aceea m-a luat cu spatele...la fel....asta acum doua saptamani....cand tot asa de frica, m-am dus iute la spital ( fara bagaj ) sa vada daca bebe e ok...si mi-au facut injectabil no-spa si scobutil si mi-au zis sa stau mai mult la pat.
deci, ori suni dr si spune-i, ori mai astepti sa vezi ce si cum...
Roxana_G spune:
Bumbita, ia sa faca socrela ta o predictie si pentru mine, ca tare as avea nevoie. In spital ii pun body cu maneca scurta, e prea cald. Imi zicea Simona ca la CF2 era atat de cald incat statea BB numai in body cu maneca scurta (fara pantalonas).
Cristina, am avut BB puturos, plus o hemoragie severa la nastere, si cine stie care o mai fi fost problema. Primele 4-5 zile am avut laptic, apoi parca a disparut brusc.
Eu sunt sigura ca voi avea si mai putine emotii ca prima data. Sunt asa agitata ca nu mai nasc, exact cum eram si cu Alex, ca atunci cand m-a apucat eram tare fericita si pusa pe treaba, sa se termine mai repede. Cam asa simt si acum. Sabina, tu ce ai de data asta? Mai ca m-as abtine sa nasc pana nasti tu ca iti tin companie.
Danielle, impinge BB probabil, contractiile sunt si cu intarituri si nu pot fi asa agresive de la inceput. Daca te doare asa rau, te asezi la orizontala, nu mai mergi macar 15 min, si iei un No Spa daca mai ai. Hai, la odihna, nu pe scaun, nu in picioare.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
danielle02 spune:
si bebelusha misca foarte foarte jos.in dreptul osului pubian!!!
danielle 36+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
rodicamaries spune:
Danielle, asa am si eu, chiar ii explicam sotului meu ca parca am un cactus in vagin asa ma inteapa... si destul de des, dar cand se intampla asta ma pun in pat si mai trece...
Gabriela n-a mai trimis vesti?
Asa creste puiul meu
Rodica 37+
AMR 2 sapt
bumbita spune:
danielle eu nu cred ca celea sunt miscarile bebelusei. cred ca radiaza de mai sus, sau ca se largesc oasele bazinului.
burtica e tare?