Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Buna dimineata zuzici.
Honei, Nemary multumesc pentru intelegere, va simt aproape, tocmai de aia va si spun atatea. A mai trecut putin starea aceea, dar nu e chiar pe deplin bine, v-am spus la mine chiar e o problema. Nu e sfarsit de lume, dar trebuie sa ma obisnuiesc cu ideaa.
Azi fac curatenie generala, poate mai uit. Vine cineva sa ma ajute, deci n-am timp de ganduri negre.
Honey weekend placut sa profiti din plin si sa ne aduci poze.
Gugu nu cred ca e valabil pentru mamicile de baietei cu pofta de mancare eu la primul am avut o pofta nebuna, am luat 18kg, iar acum mananc absolut normal, cat depsre stari depresive am avut si atunci.
Gabita casa de piatra inca o data distractie maxima si sa dea DD sa fie totul bine.
Alina super surpriza facuta mamei tale Sa dea DD sa se intoarca sanatoasa si incarcata spiritual.
Fetelo sa aveti o zi buna, merg la treaba.

Carmen mami de Mihai+ 17+, si Mihai 24.8.99

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

quote:
Originally posted by alina023

Gugulica...regret ca nu-ti poti domoli machupicii de care vorbesti. Jucati-va si voi ...poate ii mai linistesti macar putin. Imi inchipui cat trebuie sa va fie de greu. Dar ce nu fac doi gugustiuci pentru un pui mic, nu?
Legat de presiune...eu simt de multe ori greutatea despre care vorbesti...uneori chiar fara sa stau prea mult in picioare. Cred ca este normal desi de la prima sarcina nu-mi amintesc...

Honey, negociem pentru poze. Ce preferi: o praji buna buna facuta de mine sau o praji si un suc la o cofetarie? (ca parca spuneai ca deja ti s-a facut iar dor de casa).

Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Cam asa mi-a recomandat si dr., insa apare alta problema. Uterulfiind mai sensibil se contracta foarte usor, pana si prostioarele mici ne sunt interzise, de orgasm nici nu poate fi vb pt ca se amplifica contarctiile. Insa Gugustiucii rezista cu stoicism fara sa se planga prea mult, recuperam dupa ce vine Gugu mic pe lume.

GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iulia82

in legatura cu contractiile astea,explicati-mi si mie ce si cum.ca am tot citit ca ti se intareste burta....dar doare?sau in afar de faptul ca burtika e tare se mai simte ceva?

iulia 21+ iris-maria

Exista contractii dureroase, atunci cand ti se intareste burtica ca o piatra si doare rau, ecaun junghi. Cele nedureroase sunt cele care iti dau senzatia ca se strange burtica fara sa doara.

GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Kossir sper sa se rezolve problema ta cat mai repede, ca sa poti sa te mai linistesti. Ai grija sa nu te obosesti prea tare cu facutul curateniei!
Gugule si eu simt greutatea aia de multe ori cand merg pe jos, dar pe mine ma si dor, deja, oasele bazinului si mai ales osul pubian Zici ca stau sa se rupa
Felicitari fetelor care au aflat sexul lui bebe si celor care au simtit primele miscari! Ma bucur ca suntem tot mai multe cele care ne bucuram de minunea asta si in curand vom fi toate beneficiarele unor lovituri tot mai serioase si unor tumbe delicioase
Felicia iti tin pumnii pt eco, abia astept sa ne dai vesti!
Irlandeza deja ai ajuns acasa? Inseamna ca nu ne-am sincronizat ca sa ne putem vedea un pic...poate ne vom vedea in vara viitoare impreuna cu bebelusi
Gatta ai primit parola la contul comun? Si eu am trimis nr de telefon si mi-am notat si toate numerele din mai-ul comun. Sa vedeti ce bine or sa ne prinda cand vom vrea sa stim de mamicile pregatite de nastere sau care au nascut
Honey drum bun si distractie faina la Paris!
Angi ce faci? Ai plecat pe undeva in concediu?
Alha, Galuscuta unde sunteti, mamici de gemeni? Meda, mamica de tripleti, tu ce mai faci? Ai facut cerclaj?

Am vorbit cu dr mea si ma duc dupa amiaza la ecografie sa-mi vad si eu copilul in direct, ca la 3D nu am avut ocazia (nu aveau niciun monitor si pt mine, doar dr si sotzul puteau vedea). Pe la 6-6,30 o sun si-mi spune cand sa vin, mai pe seara va dau vesti, ok?

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna!Nu am mai scris de vreo cateva saptamani dar v-am urmarit din umbra.Noi am fost acasa si am recuperat fetita care ramasese vreo 4 sapt la bunici.Intre timp am avut confirmarea sexului bebelusului.E baietel.Suntem f fericiti.Va rog sa imi treceti si mie un carut albastru.Va pup.

danonique 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
Originally posted by danonique

Buna!Nu am mai scris de vreo cateva saptamani dar v-am urmarit din umbra.Noi am fost acasa si am recuperat fetita care ramasese vreo 4 sapt la bunici.Intre timp am avut confirmarea sexului bebelusului.E baietel.Suntem f fericiti.Va rog sa imi treceti si mie un carut albastru.Va pup.

danonique 22+

FELICITARI pentru baietel. sa creasca mare si sanatos. o sa faca pereche cu surioara lui.

Mari 18+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Danonique felicitari pt baietel! Cred ca fetita ta e super incantata Am trecut pe listuta.

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

URGENT

Fetelor, am pus doua oua la fiert, le-am dat drumul in apa fierbinte si au inceput sa fasaie si sa scoata bule (ca sampania)!
Sunt in termenul de garantie, e normal asa ceva? E prima oara cand vad asa ceva!

Multumesc!
Va pup,
Micsunea 18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by micsunea

URGENT

Fetelor, am pus doua oua la fiert, le-am dat drumul in apa fierbinte si au inceput sa fasaie si sa scoata bule (ca sampania)!
Sunt in termenul de garantie, e normal asa ceva? E prima oara cand vad asa ceva!

Multumesc!
Va pup,
Micsunea 18+

Dupa legile fizicii, ma gandesc eu, daca le-ai pus in apa fierbinte, ele fiind reci continutul s-a dilatat la cald si bulele probabil au fost date de aerul pe care il are oul in interior(portiunea aia cava din albus). daca nu sunt bune cred ca o sa-ti dai seama dupa miros.

GUGU 22+ Iris sau Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micsunea spune:

Multumesc Gugu,

Da, asa si parea ca numai pe la fund fasaiau (acolo une cand le spargi ramane un vid de obicei), parca ar fi fost intepate cu un ac!Ca nici n-au crapat direct, dar pana la urma tot au crapat!
Va tin la curent, sper sa nu ma intoxic!
Micsunea

Mergi la inceput