Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 26
gugushtiuc spune:
Daca nu au explodat e bine. Stai linistita ca sigur asta a fost.
GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Laura Ioana spune:
Micsu ouale proaspete au galbenusul la mijlocul albusului, deci sa te uiti cand le tai in ce fel se prezinta. Daca ai si cea mai mica suspiciune mai bine arunca-le!
22+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laura Ioana spune:
Zuzici am si eu o intrebare: unde ziceati ca gasesc lista medicamentelor compensate/gratuite pt gravide? Ca pe google am dat cautare si nu gasesc decat pt tot felul de boli! Poate-mi dati un link, ceva, ca dr mea o tzine pe a ei ca no-spa nu-i compensat si vreau sa verific.
22+
Poze Laura
Puiul nostru drag
galuscuta spune:
quote:
Originally posted by gugushtiuc
FEtelor mai am cateva intrebari pt cele cu burtica de 20 de saptamani, voi daca mergeti mai mult sau daca stati mai mult in picioare simtiti asa ca o apasare intre picioare, de parca ar fi burtica f. grea?
A doua e legata de contractii. Simtiti careva ca se intareste burtica din cand in cand, de ex cand schimbati brusc pozitia corpului? Oare aste or fi acele contractii Braxton-Hicks sau cum le-o zice?
Poate mamicile care au deja copilasi imi pot raspunde.
GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
Eu simt asa cum scrii.Cateodata mi se intareste burica tare,tare si bebeii mi se muta in partea dreapta (se vede ca o umflatura)asta mai ales seara cand stau pe spate.Si daca stau mai mult in picioare sau sezut ma apasa jos sub burta, dar cred ca e normal.
Gabritta - CASA DE PIATRA si sa dea DD sa fi fericita toata viata alaturi de el si de bebicul tau
19+ printzisorii mei
Atat mai avem
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Laura Ioana
Zuzici am si eu o intrebare: unde ziceati ca gasesc lista medicamentelor compensate/gratuite pt gravide? Ca pe google am dat cautare si nu gasesc decat pt tot felul de boli! Poate-mi dati un link, ceva, ca dr mea o tzine pe a ei ca no-spa nu-i compensat si vreau sa verific.
22+
Poze Laura
Puiul nostru drag
Laurici spune-i ca este pe lista trei .
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani
galuscuta spune:
Laura- aici sunt , va citesc zilnic ca si asa zac in pat mai tot timpul.Sunt suparici ca am cerut un alt nick name dar moderatorii nu ma baga in seama.O cunostinta m-a recunoscut si asta ma pune in dificultate deoarece persoana respectiva nu a inteles ca daca ai un nick name asta inseamna ca vrei sa fi anonim,nu? Mai ales ca eu am sarcina obtinuta cu greu si in conditii particulare...Deh, de rautate si de intentii rele e plin pamantul ....
irinouka spune:
salutare!
nemary, anca diana, luiza, gugu, multumesc pt felicitari! sa dea doamne-doamne sa avem cu toatele parte de bebei sanatosi si voiosi si de o parte a doua a sarcinii cat mai usoara.
le pup si eu pe toate fetele care au aflat recent sexul copilasilor!
azi mai mult va citesc, n-am nimic de semnalat sau povestit.
sa aveti un uichend cat mai linistit, ca e la doi pasi!
puuup!
irina 20+
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
irinouka spune:
a! INTREBARE: cum fac sa imi trec un carucior albastru langa simbolul de gravi?
irina 20+
irinouka spune:
mama, ce m-am descurcat, ca un om mare!!!
traiasca lauda de sine!
irina 20+