Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Aha, eu il am de 29 de mm si OI inchis iar OE intredeschis. Din pacate am si contractii nedureroase slabe. Hatza-hatza nu avem voie, iar celelalte activitati cotidiene imi sunt permise dar moderat.

GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Neata zuzici.
Eu imi beau acum cafeaua decofeinizata,dupa care ma bag la dus si la terminarea bagajelor si o taiem la Paris pana Luni.
Va doresc tuturor un weekend excelent,relaxant si cu voie buna.
Gabita CASA DE PIATRA!! Multa fericire, iubire,intelegere si trainicie sa aveti.Sa ai o nunta asa cum iti doresti.
Alina foarte frumoasa surpriza facuta mamei tale.Felicitari si pentru bebe jucausa.
Gugule ,hai iubita,capul sus, pieptul inainte si zambetul pe fata.Daca nu, trimit un porumbel ceva la Miri..sa imi imprumute shalpul ei 45.

Va pupic pe toate.Sa fiti cuminti.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14+

Mergi la inceput

FEtelor mai am cateva intrebari pt cele cu burtica de 20 de saptamani, voi daca mergeti mai mult sau daca stati mai mult in picioare simtiti asa ca o apasare intre picioare, de parca ar fi burtica f. grea?
A doua e legata de contractii. Simtiti careva ca se intareste burtica din cand in cand, de ex cand schimbati brusc pozitia corpului? Oare aste or fi acele contractii Braxton-Hicks sau cum le-o zice?
Poate mamicile care au deja copilasi imi pot raspunde.

GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Honey, drum bun si sa te rasfeti cat mai mult. Nu-i asa ca aduci si poze????

Gugu, pai in afara contractiilor eu cred ca restul e destul de bine. Nu aveti voie la sex nici daca folositi prezervativ? Stiu ca sperma contine nu stiu ce substanta care da contractii. Dar daca ea nu ajunge acolo mai este pericol? Intreb si eu...

Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput

HONEY da drumu' la porumbel.
Distractie placuta la Paris.

GUGU 22+ Iris sau Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Gugule am trimis porumbelul. Las' ca vezi tu ce va fi de dorsalul tau, cand Miri imi va da shalpul sa-l folosesc.Pana una-alta, am un 43... daca e chiar nevoie,il folosim pe ala, nici o problema. Te pupic dulcic si sper cand revin, sa aud numai vesti bune.OK??!!
Alina saru'mana. Despre poze, negociem.

Aveti grija de voi si de bebei, zuzici...Ne revedem Luni....asta daca nu mai intru din Franta, sa va verific.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 15+
14+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alina023

Honey, drum bun si sa te rasfeti cat mai mult. Nu-i asa ca aduci si poze????

Gugu, pai in afara contractiilor eu cred ca restul e destul de bine. Nu aveti voie la sex nici daca folositi prezervativ? Stiu ca sperma contine nu stiu ce substanta care da contractii. Dar daca ea nu ajunge acolo mai este pericol? Intreb si eu...

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

NU, nici macar asa desi am niste mishcocorici de imi vine sa ma catzar pe pereti(daca vedeti vre-o gravida la stirile PRO care si-a violat sotul sa stiti ca sunt eu). Nu avem voie pt ca placenta mea e jos inserata.

GUGU 22+ Iris sau Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

quote:
Originally posted by gugushtiuc

FEtelor mai am cateva intrebari pt cele cu burtica de 20 de saptamani, voi daca mergeti mai mult sau daca stati mai mult in picioare simtiti asa ca o apasare intre picioare, de parca ar fi burtica f. grea?
A doua e legata de contractii. Simtiti careva ca se intareste burtica din cand in cand, de ex cand schimbati brusc pozitia corpului? Oare aste or fi acele contractii Braxton-Hicks sau cum le-o zice?
Poate mamicile care au deja copilasi imi pot raspunde.

GUGU 22+ Iris sau Alex

va salut zuzici! sa avei o zi minunata!

GUGU si mie mi s-a intamplat de cateva ori ca in timpul unei plimbari mai lungi sau daca am stat la vreo coada sa ma doara sub burta,dar era mai degraba o durere de oase ,parca simteam ca mi se desfac.si in plus ma mai durea si burta,dar o durere interesanta....n-o prea pot descrie,dar oricum nu ca una din timpul menstruatiei...in fine,dr mi-a spus ca ceea ce simt sunt ligamentele uterului care se intind si oasele bazinului care-si fac si ele de cap.asa ca eu unu m-am linistit .insa nu pot sta mult intr-un loc sau pe scaun in aceeasi pozizitie fiindca dupa ce ma ridic am impresia ca-s paralizata,ma dor chiar toate oasele...

iulia 21+ iris-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

in legatura cu contractiile astea,explicati-mi si mie ce si cum.ca am tot citit ca ti se intareste burta....dar doare?sau in afar de faptul ca burtika e tare se mai simte ceva?

iulia 21+ iris-maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Gugulica...regret ca nu-ti poti domoli machupicii de care vorbesti. Jucati-va si voi ...poate ii mai linistesti macar putin. Imi inchipui cat trebuie sa va fie de greu. Dar ce nu fac doi gugustiuci pentru un pui mic, nu?
Legat de presiune...eu simt de multe ori greutatea despre care vorbesti...uneori chiar fara sa stau prea mult in picioare. Cred ca este normal desi de la prima sarcina nu-mi amintesc...

Honey, negociem pentru poze. Ce preferi: o praji buna buna facuta de mine sau o praji si un suc la o cofetarie? (ca parca spuneai ca deja ti s-a facut iar dor de casa).

poze Luca nazdravan

poze Ana mica in burtica

Mergi la inceput