Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
alina023 spune:
Buna dimineata zuzelor!!!
Mamaaaa....da' depresia asta face ravagii printre noi. Si eu am trecut orintr-o astfel de perioada pe la 17-20 saptamani de sarcina. Plangeam din orice, gaseam o tragedie pana si in simplul fapt ca se uita cineva la mine, eram nervoasa ...ce mai, tot tacamul. Partea buna este ca trece. La mine a trecut fara sa fi facut ceva in mod deosebit. Asa ca...sperati fetelor si nu va lasati prada hormonilor (decat celor ai fericirii).
Gabrittza, casa de piatra si iti tinem pumnii sa ai vreme frumoasa maine si sa iasa totul asa cum iti doresti. Asteptam sa ne povestesti si sa ne trimiti poze.
Si acum sa va mai spun despre noi... Ana cred ca va fi mare sportiva la cat de multa gimnastica face in burtica mea. Mai ales de cateva zile incoace o simt mai tot timpul. Chiar ma intreb daca mai doarme si ea sau se fataie tot timpul .
Altfel...eu sunt foarte fericita pentru ca m-am decis sa ii fac mamei mele o surpriza. Un pelerinaj la locurile sfinte, in Israel. A trebuit sa ii spun aseara despre asta (trebuie sa-si pregateasca dosarul pentru viza si sa mearga la viza, altfel i-as fi spus cu o zi inainte de plecare). A fost foarte incantata si pentru asta sunt si eu foarte foarte fericita. Isi doreste de foarte mult timp sa ajunga in Israel si pana acum nu mi-am putut permite sa ii ofer asta.
Zuzilici, va doresc o zi excelenta si sa ne auzim numai cu vesti bune.
Alina 24+ (cu Ana Antonia) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
gugushtiuc spune:
Neatza zuzici! La mine iar e o zi mohorata si friguroasa de toamna deja afara asa ca sper sa nu bata vantul azi pe aici ca si ieri si sa se adune gasca ca sa stam la taclale.
GATTA multumesc pt ajutor, eu de fapt pusesem de ieri un sau intre carucioare, chiar dupa ce intrebase YASMY de gemeni, dar probabi nu am mai postat nici un mesaj dupa asta si nu se vede.
IRLANDEZA vad ca pana la urma te-ai lamurit cu carucioarele mele. Ce mai faci, cum te simti, nu e obositor sa mergi la servici?
ZERIRI problema e ca eu nu plang, ci doar am starea aia nasoala si cateodata e asa de acuta ca simt ca nu mai am aer si ma ia cu rau. Am incercat, mai bine zis "m-am scremut" sa plang in ideea de a ma descarca dar nu tine figura, mie imi trebuie un motiv mai serios ca sa dau apa la soareci, asa ca stau mai toata ziua ca o gasca plouata si astept sa treaca timpul.
GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
gugushtiuc spune:
quote:
Originally posted by alina023
Buna dimineata zuzelor!!!
Mamaaaa....da' depresia asta face ravagii printre noi. Si eu am trecut orintr-o astfel de perioada pe la 17-20 saptamani de sarcina. Plangeam din orice, gaseam o tragedie pana si in simplul fapt ca se uita cineva la mine, eram nervoasa ...ce mai, tot tacamul. Partea buna este ca trece. La mine a trecut fara sa fi facut ceva in mod deosebit. Asa ca...sperati fetelor si nu va lasati prada hormonilor (decat celor ai fericirii).
Gabrittza, casa de piatra si iti tinem pumnii sa ai vreme frumoasa maine si sa iasa totul asa cum iti doresti. Asteptam sa ne povestesti si sa ne trimiti poze.
Si acum sa va mai spun despre noi... Ana cred ca va fi mare sportiva la cat de multa gimnastica face in burtica mea. Mai ales de cateva zile incoace o simt mai tot timpul. Chiar ma intreb daca mai doarme si ea sau se fataie tot timpul .
Altfel...eu sunt foarte fericita pentru ca m-am decis sa ii fac mamei mele o surpriza. Un pelerinaj la locurile sfinte, in Israel. A trebuit sa ii spun aseara despre asta (trebuie sa-si pregateasca dosarul pentru viza si sa mearga la viza, altfel i-as fi spus cu o zi inainte de plecare). A fost foarte incantata si pentru asta sunt si eu foarte foarte fericita. Isi doreste de foarte mult timp sa ajunga in Israel si pana acum nu mi-am putut permite sa ii ofer asta.
Zuzilici, va doresc o zi excelenta si sa ne auzim numai cu vesti bune.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
ALINAAAAAAAAAAAAA sper sa mai apari aici ca vroiam sa te intreb ceva despre col. Eu cred ca ma aflu in aceeasi situatie.
GUGU 22+ Iris sau Alex
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
alina023 spune:
Sunt aici Gugu. Cu ce te pot ajuta?
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
gugushtiuc spune:
Fetelor mi se pare mie sau mamicile-zuzicile de baietei preponderent se confrunta cu stari depresive? Oare o fi din cauza ca se bat hormonii cap in cap.
Si mi se pare ca mamicile de baietei au luat mai putin in greutate si nu au pofta de mancare atat de mare?
Voi ce spuneti. Cred ca am gasit un subiect de dezbatut.
GUGU 22+ Iris sau Alex
gugushtiuc spune:
quote:
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
Parca tu spuneai ca ai orificiul intern inchis si cel extern intredeschis? De lungimea lui si de consistenta ce ti-a spus dr?
GUGU 22+ Iris sau Alex
alina023 spune:
Hehehe....Gugule nu cred ca e valabil pentru toate mamicile de baietei. Am mancat de am spart cat am fost insarcinata cu Luca. Stari depresive...am avut si acum, dupa cum v-am spus. Cu Luca insa aveam stari de nervi mari de tot. Eram capabila sa bat pe toata lumea daca nu-mi convenea mie ceva. Cu ocazia aia am reusit sa sparg un geam de la o usa din cauza ca am trantit-o prea tare. Sotul meu era saracul ingrozit de ceea ce vedea (oricum nu sunt eu o fire foarte calma...dar atunci intrecusem masura).
Acum sunt linistita...de vreo 2-3 saptamani levitez. Nu mai am probleme decat rareori cu cate un pitic ratacit.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
alina023 spune:
quote:
Originally posted by gugushtiucquote:
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
Parca tu spuneai ca ai orificiul intern inchis si cel extern intredeschis? De lungimea lui si de consistenta ce ti-a spus dr?
GUGU 22+ Iris sau Alex
Da. Am orificiul extern deschis insa cel intern este inchis. Despre consistenta colului nu mi-a spus nimic dar la eco avea o lungime de 3.5cm (daca-mi amintesc eu bine). Doctora mi-a spus ca nu exista nici un pericol atata timp cat orificiul intern este inchis si ca nu am nici un fel de interdictie deocamdata (nici la sex, nici la efort...la nimic) si urmeaza sa mai merg la control pe la sfarsitul lunii septembrie.
poze Luca nazdravan
poze Ana mica in burtica
nemary spune:
ZUZUCI, cedez o programare pe 28 sept la ora 10, la Herghelegiu (Euroclinic). cine o vrea sa-mi spuna pt ca vreau sa o anulez.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
pingy spune:
gattasalvaje-iti multumesc ptr raspuns,am stat linistita si mi-a trecut,adevarat ca si eu ma uitam la fel,sunt ok.
4