Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (26)
Raspunsuri - Pagina 22
Anca.Diana spune:
Am intrat sa va spun noapte buna, somnic usor, vise placute, puricii sa va sarute!
Felicitari pentru Rares, Irinouka!
Gugu si eu am stari de depresie, panica/fericire, eforie. Mai mult din primele doua, din pacate. Ma bucur ca existati si ca putem vorbi si ne intelegem despre toate cele! Cand plang greu ma mai opresc, dar tare-i bine, ma descarc de toate energiile negative.
Gatta, nu-i de bine cu albumina in urina. Sa mergi la doctor... mai ales daca ti se umfla rau picioarele...
Asa, unde eram? Cum spuneam... noapte buna, somnic usor, vise placute, puricii sa va sarute!
Anca D.
18+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
Anca.Diana spune:
am deschis geamul... mmmmm ce frumos mirose a ploaie! ce frumos ploua... ce nani dulce ma va cuprinde... voi dormi ca un
Anca D.
18+ Luca Alexandru
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
ella10 spune:
am vazut ca ati scris mult, abia am reusit sa citesc, ma confrunt si eu cu unele probleme din care va confruntati voi;si eu am stari cind de fericire, cind de tristete si pling ,doamne ce mult mai pling din orice, iar cu pofta de mincare nu am avut deloc si nici acum nu prea am, nu am luat decit 2kg in plus de cind sunt gravi, ma bucur ca sunteti si voi aici alaturi poate ma mai intaresc si nu ma mai gindesc aiurea
va
17+
gabrittza spune:
neata fetelor!!!
a miscat bebe aseara pentru prima data!!!
maine am cununia....am mari emotii!
spuneau fetele ceva de lipsa poftei de mancare.si eu ma confrunt cu asa ceva nu pot sa mananc mai nimic si nu suport carnea in fata ochilor,dar sa mai si mananc!!!
cu depresia...si eu am probleme de genul asta dar am inteles ca e cat de cat normal in sarcina.noroc ca nu ne tine prea mult
felicitari fetelor care au aflat ce culoare au la carut si celor care au mai fost la eco si au venit cu vesti bune!
gabrittza 16sapt+
zeririlouiza spune:
Neata ce mai fac zuzele, ca eu o dau din depresie in plans si tot asa, aseara iar am avut o serie de plans e incredibil din orice ma apuca.
Gugule incearca sa te linistesti ca trebuie sa-ti treaca, hai sa facem terapie in grup ca se pare de fapt ca asta facem a vorbi e bine ca te mai descarci altfel decat plangand.
irinouka felicitari pentru putzulica
gabrittza iti spun de acum inca o data casa de piatra sa fi fericita si iubita sa ai un bb frumos si cuminte si un sot iubaret si bun tatic
Louiza 19s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
zeririlouiza spune:
Ce am uitat sa va spun, nepotica sotului meu are cinci ani si jumatate, iar parintiloe li sa spus ca este baiat si trebuie ca a mea cumnata sa faca cezariana pentruca e cam firava ea, adica l a39 kg ale iei acum va imaginati voi, asa si surpriza a fost FATA SI NASTERE NATURALA, deci cum ati spu si voi la nastere vom sti ce este
Louiza 19s + 60%
candvine
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze cununie, nunta, luna de miere
09 septembrie 2007
gabrittza spune:
multumesc pentru urari.am un sot extraordinar de bun,grijuliu si foarte atent cu mine si cu bebe din burtica.eu sunt mai zapacita un pic dar asta e firea mea.sper sa iasa bine maine si sa fie frumos afara!!!
gabrittza 16sapt+
nemary spune:
Irinouka, felicitari pt.voinicul Rares.
Valoarea IR este ok la tine, eu le am 0,43 si 0,44 si scrie pe eco valori normale.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
quote:
Originally posted by camiedi
Salut gravidutelor de ianuarie-februarie 2008!
Va doresc sarcina usoara!
Revin sa vorbim...
Cami, posibil mama de a doua fetita!!
Cami, bine ai venit
te asteptam si cu alte mesaje.
Mari 18+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
nemary spune:
gabrittza e minunat ca l-ai simtit pe bb. de acum in colo o sa-l tot simti.
Gugu si Kossir, cum sa alungam norii de deasupra voastra? incercati sa faceti ceva vesel care sa va binedispuna. sau
va pup si va trimit un brat de flori
Mari 18+ bebe
odiseea