FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 9
Chiara spune:
ioana, mie mi-a venit ciclul la 4 zile de la intreruperea ac. de fiecare data. mult noroc!
amulis, multa bafta si de acum incolo. iti tin pumnii!
magduta, pussi, ioana, nu stiu daca asta era singura cauza a esecurilor, dar cu siguranta era una.
magduta, tu cand mai mergi la szeged? cred ca ai mai spus, dar nu mai stiu.
va doresc un wk frumos tuturor.
Moniland spune:
Chiara, ce bne ca au gasit ceva si poate fi asta cauza esecurilor. Prin urmare pregateste-te ca umatorul FIV se lasa cu sarcina dusa pana la capat.
Amulis, Bravo! Deci s-a confirmat si la tine ca nr. ovocitelor obtinute are legatura cu valoarea estradiolului.
Bafta fetelor!!!!!!!!
amulis spune:
Moniland, multumesc.Tu mi-ai redat linistea in legatura cu estradiolul, la inceput ma panicasem.
Acum ma pregatesc sa merg la Debrecen, cred ca maine se va face ET, oricum noi ne cazam si maine dimineata voi afla mai multe direct de la clinica.
Am aflat ca sunt 6 embrioni.Sper ca pana maine sa decurga totul bine, ca sa congelez macar 3 din ei (pt.orice eventualitate).
in Ungaria stau cateva zile, dar cand ma intorc, va dau amanunte.
Bafta tuturor si, fetelor stati relaxate, psihicul conteaza foarte mult pentru reusita.
Cand am facut punctia mai erau inca 4 doamne , la una nu au reusit sa recolteze nici un folicul iar la alta doar unul.Au fost tare suparate.
va pup si doresc sa reusiti tot ce v-ati propus si doriti.
pussi spune:
salutiiiiiiiii
kla AMR 1 ZI. Sa fie intr-un ceas bun! De azi 2 luni pot sa nasc fara probleme ... adica in 02.11.2007! Asa ca suntem maricele!
Amulis felicitari pt. recolta si pt. cei 6 puiuti! Iti doresc sa fie lipiciosi de burtica de la mami si cand ne scri data viitoare sa fi ! Bafta ! Suntem cu tine!
Noi .. continuam cu trezitul la 5 dimineata, azi am si mancat asa dimineata si apoi somn de voie!
Aseara am facut consiliu de familie( noi trei+tati +bunica) si am hotarat sa dam STARTUL la cumparaturi pt. Tuste! in secret desigur! Si tot aseara s-a ajuns la concluzia ca patuturile de la Babydesign(alea din Ungaria) care-mi placeau mie nu sunt bune ca nu au lateralele culisante! Magduta tu sti de ce vorbesc... acum imi trebuie alta solutie!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
kla78 spune:
PUSSIgata ce a fost greu a trecut,parca vad cat de mandra vei fi de cele 2 domnisorici!dupa ce te hotarasti in privinta patuturilor,carucioarelor,camerei etc sa ne pui poze deh sa am de unde ma insipra cand vine barza si la mine
AMULIScred ca stii ca suntem toate alaturi de tine si-ti tinem pumnii stransi tare de tot sa se lipeasca bine de burtika lui mami!
waw mai am 32 de ore pana incep,nu-mi vine sa credddddddddd
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
kla78 spune:
am uitat sa va spun ca sunt foarte emotionata si sensibila,imi tot vine sa plang,e un fel de bucurie amestecat cu teama ca nu voi reusi.offff exact acum in septembrie se implinesc 7 ani de cand am facut primul tratament sa raman graviduta!
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
crisis81 spune:
Buna ziua fetelor!
Nu v-am scris ieri ca eram foarte deprimata (de fapt si acum mai sunt) pentru ca i-am facut pomana surorii mele de 5 ani.
Mi-am luat rezultatele de la toate testele de sange si au iesit bune dar doua nu sunt in barem. Adica: Anticorpi Citomegalovirus IgG pozitiv (in in barem scrie ca trebuia negativ) si mai este Anticorpi Rubeola IgG 5.37 si in barem trebuia sa fie <5.
In rest, inca ma interesez de pensiune (nu neaparat pentru acum ci mai degraba pentru la FIV). Mai astept sugestii de la voi.
Pussi imi dau seama cat esti de fericita. Si eu cred ca as incepe cumparaturile din momentul in care as afla ca sunt . Eu nu am de unde sa ma pricep dar pot sa-ti spun ca finutului meu i-am cumparat patut din acela metalic care se strange. Si o prietena de a mea i-a cumparat fetitei de lemn. Dar indiferent cat de acoperit cu pernute era, ea mereu reusea sa gaseasca un loc unde sa se loveasca si de cele mai multe ori la cap (asta cand a inceput sa se ridice). Cel metalic in schimb este foarte sigur (daca gasesti unul bun) deoarece toate partile metalice sunt acoperite bine cu burete si captusala. Am asistat la multe cazaturi ale finutului meu si desi eu ma speriam el nu avea nimic pentru ca absolut toate partile sunt moi.
Kla stai linistita ca o sa fie bine. Muuuuulta bafta!!!!
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
maritof spune:
Ceao fetelorImi cer scuze ca nu am mai intrat pe forum dar am casa intoarsa pe dos si nu am avut acces la calc.Azi abia am putut intra si am incercat sa citesc din urma.Chiara am vazut ca totusi exista o cauza a pierderii de sarcini,bine ca s-a rezolvat.O noua incercare va aduce si bebele mult dorit.Eu ma pregatesc pentru inceperea tratamentului,la sfarsitul saptamani prin7-8 vine cm si mergem a doua zi la Zadori la eco apoi daca e bine incepem.Va si va doresc tot binele din lume sa vi-l dea Dumnezeu.
Chiara spune:
maritof, sa fie intr-un ceas bun! doamne ajuta! sunt sigura ca vei avea ceea ce-ti doresti in curand.
moniland, voi vedea ce-mi rezerva viitorul si daca doar asta e problema. urmeaza culturile facute tot la unguri.tu ce mai faci?
magduta, pussi si bebelinele, liana, cornelianeli, dariaioana, ioana,
sunshine4ever spune:
Buna fetelor.
Asa cum primisesem am terminat cu turile de noapte si revin cu scrisul.
Pussi in legatura cu patuturile, in ungaria au mai multe feluri. Dar intrebarea este ca merita sa faci drumul pina acolo , nu gasesti si la voi pe placul vostru, si sa fie si folosibil pe mai multi ani?
Chiara las'ca va fi bine, presimt eu, nu te da batuta si vei vedea ca reusesti pina in final, acu descoperi eventuale posibilitati din cauza caror nu reuseai. Eu nu stiu cind ma duc , chiar e nasol plecarea mea, pt ca miercuri incep cu decapeptyl si cum a zis dr-ta in timpul acesta ar trebui sa imi vina cm, si in z2 sa fiu acolo. Iti dai seama de imi ivne dimineata eu noapte trebuie sa si plec, mai bagaje , pregatiri ca doar ma duc pe trei saptamini cel putin. Partea si mai proasta nici nu stiu cam aproximativ cind ar binevoi sa vina cm ca macar sa stau pregatita... a fi cumva, intotdeuna a fost.
Amulis buna productie, sa dea DD sa se si lipeasca macar doi. Sa iei exemplul lui Pussi
Kla sa dea DD sa fie bine. Scuza-ma dar poate ai mai scris, dar nu mai retin, in ce faza esti?
Crisis e greu mai ales cind ai pierdut pe cineva foarte aproape de tine, dar incearca sa fi linistita si DD le rezolva pe toate, eu zic ca nimic nu ii fara scop.Iar pt anticorpi antirubeolic, nu ti-a zis nimic dr nu ar trebui sa faci vaccin? iar de IgG cred ca iar ar trebui sa faci ceva tratament. iti doresc mult succes
Maritofiti doresc mult succes sa fei cu ochisori, si poate ne vom si intilni pt ca la o distanta de tien sper sa incep si eu.
Sandica mult succes, sa ne scrii cum a fost?
Moniland, Daria, Ioana, Corina si toate fetele va pup si noapte buna, si miine sa incepem o saptamina excelenta.
in asteptarea unui ingeras