FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Fetelor am inceput si eu sa-mi calculez cheltuielile pentru FIV si am si eu o intrebare la voi: Cam cat ma ajunge tratamentul? Medicamentele si/sau injectiile date
Am ajuns la concluzia ca e mai ieftin decat ma asteptam. Cel putin ce am calculat eu pana acum. Mai ramane sa vad de cazare.
Oare ar trebui sa sun pentru rezervare? Ma refer acum cand merg la consult pentru ca o sa ramanem vineri seara acolo.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

am sosit! mai intai va multumesc mult pt. ca ati fost cu gandul si la mine si asta mi-a purtat noroc. magduta, ioana, andicu, nmirela, liana
sa va povestesc cum a decurs totul. am ajuns la ora 7, ora ungariei, mi-au completat fisa cu analizele pe care le avusesem de facut, apoi m-au dus intr-un salon extrem de curat unde am asteptat nu prea mult ca sa vina dr. molnar de la vizita. apoi m-au dus in sala de operatii, in prealabil mi-au dat un bumb pt. linistire (desi nu eram deloc stresata). ce vreau sa adaug legat de interventie este faptul ca totul este curat, ordonat, sunt f. organizati, stie fiecare ce are de facut. cele care au fost la kaali stiu ce vorbesc.
ei, surpriza (si nu prea, ca eu banuiam ca trebuie sa fie ceva) a fost ca s-a gasit un polip in cavitatea uterina, destul de mare dupa spusele dr., de 1,5 cm, localizat pe peretele posterior al uterului. dr. molnar mi-a confirmat ca acesta poate fi cauza esecurilor la fiv. si cand ma gandesc ca mi s-a spus ca nu am ce analize sa mai fac!
s-a purtat f. frumos cu noi, f. grijuliu (cred si eu!). piesa extirpata a trimis-o la histopat si rezultatul in 2 saptamani.
si ca sa fie eficienta max., am vb. si cu dna dr. krizsan care mi-a spus ca la jumatatea ciclului urmator sa mergem pt. culturile bacteriene.
cam atat depre mine. va pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

va salut
crisis o sa fii uimita de preturile de acolo,e mai ieftin ca la noi sau cel mult la fel...pe tratament vei cheltui intre 500 si max 800 euro,depinde de schema pe care ti-o da...poti avea gonal f simplu sau combinat cu merional,poti avea suprefact sau decapeptyl,depinde mult de reactia pe care o ai,faci mai multe sau mai putine zile de stimulare,o sa faci doze mai mici sau mai mari...
eu am dat 490 euro pe medicamente incluzand tot,gonal,suprefact,vitamine,progesteron
cu cazarea,unde stati?
va pup pe toate,pe toate fara nici o exceptie
chiara offf deci era ceva.......acum stii cum e...bine ca s-a rezolvat
intrebai tu de laboratoare,eu am incredere in synevo...

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Chiara deci era ceva acolo Mai ales ca embrionii cel mai des se nideaza pe peretele posterior! OFFF... bine ca s-a descoperit. Sa dea DD sa fie cu puiut urmatorul FIV!

Amulis te asteptam cu vesti bune!

Fetele mi-au dat trezirea la 5... am citit pana la 6 apoi am adormit! Vad ca-mi fac program de noapte sa ma obisnuiesc

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

'Neata, fetelor!Ce faceti, inca ca doar e sambata!
Eu n-am somn, am emotii, zici ca as pleca maine.Ne-am luat deja biletele de tren!

Chiara deci, dupa cum banuiai, a fost ceva..deci acest polip poate fi cauza..bine ca s-a descoperit si eliminat macar acum.Dupa ce termini cu toate analiezele, incepi un nou fiv? De data asta trebuie sa fie bine!
Andicu multumesc de incurajari! Voi, fetele care ati reusit a doua oara, imi dati multa speranta ca asa va fi si la mine!
Am vazut pozele cu baietelul tau, e un frumusel, nu ma mai saturam sa ma uit la el, bine ai zis fotomodel
Va pe amandoi!
Magduta sper ca ai primit pm-ul de la mine!

Nu-mi raspudeti si mie, please..

quote:
EDIT: Am uitat, vroiam sa va intreb, voua la cate zile dupa ce ati oprit AC v-a venit CM? ( eu calculasem ca imi vine pe 12.09, dar dc dr. Z a zis ca incepem stimularea pe 12, inseamna ca imi va veni cu zi-doua mai devreme, nu?)

Va pe toate si va doresc o sambata minunata!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana mie de fiecare data mi-a venit la 4 zile. adica am luat ultima AC duminica si joi mi-a venit CM-ul!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

salut unguroaicele mele iubite!

PUSSI deja sapt 25?waw ce repede trece,si vad ca deja bebelinele isi fac de cap,stiu ele ca mami nu se supara si se simt rasfatate de acum!

eu am o mica curiozitat:in ungaria si Romania se da numai gonal f 75??? mie mi-a dat asta de 75 numai la inseminari iar la fiv-uri am facut pen de 900 si 1050.

eu:2 zile pana incep

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amulis spune:

fetelor am vesti bune.
ieri am fost la punctie, si am cel mai mare respect pentru cum au decurs lucrurile.Acum sunt un pic ocupata, dar daca intereseaza pe careva, o sa va povestesc (ironia este ca la inceput am fost dezamagita de Ungaria, dar asta e alta poveste).
la punctie mi-au recoltat 9 foliculi, si azi au sunat-o de la clinica pe prietena mea care stiE ungureste sa-i spuna ca pana acum totul a decurs foarte bine, ne mai suna maine, dar in principiu luni voi face ET.Prietena mea nu a fost pe faza sa intrebe cati embrioni s-au format, dar voi afla eu cumva.
Nu stiu daca se va finaliza sau nu cu o sarcina , totul depinde de DD, dar vreau sa va spun, ca voi, aspirantele de pe DC mi-ati dat imboldul de a merge mai departe, si pentru asta eu va multumesc din suflet.
va doresc tot binele din lume.
Ama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

AMULIS:9 foliculi???bravo ai fost fata producatoare,mult succes in continuare,curand ne vei da vestea cea mare!tin pumnii.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Buna fetelor !
Scuze de la inceput de nu va raspund la toate , dar camera mi-e pe dos ca am dat cu antimucegai si abia ajung si la calculator, dar promit ca miine duap ce vin de la lucru si ma odihnesc sau luni va scriu mai multe.
Chiara ma bucur ca s-a elucidat probleam , pina la urma cred ca a fost eficient sa schimbi dr. Ma bucur din nou , si vei vedea ca de data asta va fi si cu bebic, toate pe rind si la timpul lor.
Ioana sa stii ca nu am primit pm de la tine.
Va pup pe toate

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput