FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Mirela
Amulis iti doresc sa ai mult succes, sa dea DD sa vii acasa cu ochisori in butica
Ioana imi pare bine ca ai reusit sa rezolvi, dar mai astept ceva raspuns de la tine. Dar pina una alta tot ne von tine de urit una alteia, pt ca ma gindesc prin 15-17 ajung si eu de ma ajuta Doamne Doamne si imi vine cm ca sa incepem procedura.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Ioana !! Sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!Legaturoooooooo astept new-zuriiiiiiiiiiiiii
Chiara ... eu nu comentez...

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns psj spune:

tuculucu, bine ca te simti mai bine, e clar ca ai trecut de perioada critica si o sa te refaci. Eu citisem mult despre hiperstimulare dar am sperat ca nu mi se va intampla. Ce puteam sa fac mai mult? singura optiune 100% sigura era sa nu mai fac fiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Autor: Mirela39
Subiect: fertilizare in vitro Ungaria
Trimis la: 30/08/2007 13:18:47
quote:
Buna ziua!
Am citit cu interes discutiile referitoare la fertilizare in vitro, mai ales in Ungaria.
Am 39 de ani, si nu pot avea un copil pe cale naturala din cauza unei sarcini extrauterine(extirpare trompa dreapta), iar trompa stanga este infundata.
As dori sa aflu mai multe despre fertilizarea in vitro in Ungaria, de la femei care au apelat la acest procedeu si care au reusit!!!!!!!!!!!!!! Cat costa, ce sanse de reusita sunt? de fapt nu stiu daca sa fac FIv in Romania, in Bucuresti la Spitalul Giulesti sau sa aleg Ungaria?
Va rog din suflet astept un raspuns si un sfat!
Adresa mea de email este: mirela_secara@yahoo.com
va multumesc!!!

mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Ioana sa te ajte Dumnezeu sa vi cu BB de la Szeged. Nu iti face probleme pentru ca ai vazut: Cine nu a venit prima oara cu BB de la Szeged a venit o doua oara sigur!
Sa pleci cu gandul ca esti deja si sa ai mare grija de tine.
Mirela39 citeste "FIV" si "FIV in Ungaria". Numai tu poti lua o decizie. Eu sunt din Constanta dar urmeaza sa fac FIV in Ungaria. De ce? Din mai multe motive, dar in primul rand pentru ca acolo ma impinge inima.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna, fetelor! Ce bine ca azi e vineri! Eu numar zilele pana cand intru in concediu ca sa plec la Szeged, v-am zis ca nu mai am rabdare!
Pussi multumesc, asa sa fie!
Cris iti multumesc! Chiar asa o sa plec, cu gandul ca voi deveni , nici nu vreau sa ma gandesc la altceva!
Magduta si tu sa te gandesti la fel, ca vei veni
Amulis, Chiara azi sunt cu gandul la voi!

EDIT: Am uitat, vroiam sa va intreb, voua la cate zile dupa ce ati oprit AC v-a venit CM? ( eu calculasem ca imi vine pe 12.09, dar dc dr. Z a zis ca incepem stimularea pe 12, inseamna ca imi va veni cu zi-doua mai devreme, nu?)

Va pe toate, fetele mele dragi!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

raportam si noi prima noapte de gravideala nedormita... n-am avut somn niciuna.. sau fetele au facut cu randul sunt rupta de obosita!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Amulis, Ioana, sa fie intr-un ceas bun! va tin pumnii sa veniti burticoase!
IOana, a2a oara e cu noroc, sigur!
Chiara, multa bafta!
Tuculucu, sanatate multa si refacere rapida! imi pare rau ca ai trecut prin asa ceva! slava Domnului ca ti-au gasit la timp care era problema! ciudat, nu inteleg cu te-a lasat dr ungur asa si nu s-a alarmat deloc!
Pussilici, dormi mama, odihneste-te pe zi, ca in curand n-o sa mai poti dormi confortabil in nici-o pozitie! si povesteste-le printeselor ca trebuie sa fie cumintele acolo in burtica, ca sa fie mami odihnita cand vin ele pe lume!
Liana, inteleg ca in curand iei iar drumul Szgedului?? daca am inteles bine, tin pumnii strans!

Noi ne-am botezat duminica, drept pt care va invitam sa vizionati la semnatura ce cuminti suntem si mai ales, cu stofa de fotomodel!

tuturor!

Andicu mami dewww.flickr.com/photos/9457501@N02/1265111765/in/set-72157600689970094/" target="_blank">Bebe Filip fotomodel(27 iunie 2007)www.flickr.com/photos/9457501@N02/sets/72157601740769804/" target="_blank">Botez Filip
Cum crestem noi

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Abia m-am dezmeticit si eu duap o tura de nopate si trebuie sa fug sa imi rezolv papanicolau si clamydia ca desi dr-ta azis ca m-i le acepta si pt data asta pe celelalte nu mai vrea , ii trebuie nou.Asta e

Chiara ma gindesc al tine si abia astept sa ne dai vesti bune.
Amulis si tie imi tin pumnii sa fie cu bine
Ioana las' ca venim noi cu buta de la Szeged
Andicu sunteti superbi, sa o tineti tot asa
Liana tu ep cind ai programarea?
Pussi si eu zic sa profiti din plin cind poti sa dormi indiferent de naopte si zi , ca mai incolo ai vrea si nu o sa poti. Spune printeselor sa fie cumintele si sa lase pe mamica sa se odihneasca
Daria, Corina, Mirela, Cornelia, Crisis si toate fetele va pup

Mergi la inceput

Mirela39 cum ti-a scris Crisis, sa citesti al Fiv si Fiv in Ungaria, si alegerea e a ta unde optezi pt fiv. Fiecare dintre noi are motivul ei, ba al banilor mai putini , ba al reusitelor mai mari, ba comportarea personalului....citind iti vei da seama despre parerile fiecaruia.
Iti doresc mult succes in continuare

Mergi la inceput