FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 10
crisis81 spune:
Magduta initial m-am ingrijorat pentru rezultate dar pe urma am citit pe net ca e normal sa am IgG pozitiv atata timp cat am IgM negativ, asta insemnand ca am avut contact cu virusul respectiv si ca acum am imunitate.
Analizele astea sunt cele cerutela Bucuresti pentru FIV, Dr Zadori nu mi-a cerut asa ceva, dar am zis sa le fac pe toate preventiv.
Bafta multa in continuare tie si la toate fetele care incep procedurile acum.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
ioana_p76 spune:
Buna dimineata, fetelor!
Amulis azi sunt cu gandul la tine! Iti doresc ca de azi inainte sa fii mamica toata viata!
Pussi, Chiara multumesc pentru raspunsuri!
Eu nu mai tineam minte cum a venit CM prima data dupa ce am terminat AC. Daca vine si la mine acum la 4 zile, inseamna ca pe 11 isi va face aparitia si incep stimularea din z2 si sper sa fie mai fructuoasa decat data trecuta, cand am avut doar 4 ovocite.
dar de fapt sper ca totul sa fie mai bine decat data trecuta, adica sa se lipeasca puiutii de burtica mea
Cris ref la cazare, o sa-ti spun eu unde voi sta, dar dupa ce ma intorc, sa vedem cum e. Acum la prima cons gasesti tu sa stai o seara, ca sunt pensiuni la tot pasul si sotul tau, pt ca stie maghiara, se va intelege cu proprietarii. Poti sta o seara si la caminul de vis-a-vis de clinica, cred ca gasiti camera fara probleme, ca studentii sunt inca in vacanta.
Va , ma intorc la treaba, ca pana miercuri (ultima zi de servici) sa apuc sa termin tot. Dar nu-mi sta deloc mintea la treaba..
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
kla78 spune:
AMULISbafta multa azi,iti doresc ca de azi inainte sa fi o graviduta mandra si apoi o mamica fericita>!
MAGDUTAin seara asta la ora 21 incep prima injectie de inhibare!
nu va pot enumera pe toate ca sunt o uituca dar va pupacesc dulce si va doresc ce-mi doresc si mie, sa vina
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
sunshine4ever spune:
Crisis iti doresc sa fie numai de bine
Kla succes tin pumnii, eu doar miercuti dimineata incep cu decapeptyl, dar deja ma doare umarul, si cit o sa trebuie sa mai suporte.
Ioana mi-ai scirs ca mi-ai trimis un Pm , dar eu nu l-am primit. Te rog mai scriemi-l inca o data
Va pup pe toate
in asteptarea unui ingeras
sunshine4ever spune:
Amulis sunt cu gindul la tine si tin pumnii strinsi strinsi, sa-ti implineasca DD visul.
pussi spune:
ne-am luat hainute.. de Dom'soare ...avem :
bodyuri,
1 bucata costumas,
3 caciulite,
3 perechi manusi,
1 prosop cu gluga,
1 paturica
2 scutece finet
Astea toate X 2
va pune maine mami poze!
Amulis! bafta!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
sunshine4ever spune:
Pussi ce frumos sentiment , imi inchipui ce a fost in sufletul tau , si cit de fericit ai fost cind le-ai ales si mai ales in dublura. Mai e un pic si le tii in brate, vai ce a trecut vremea, nu demult ai scris ca esti inintea unui nou fiv si acu minten nasti, sa de DD sa ai doau fetite frumoase si tun sanatoase.
Vrem si poze !!!!!!!!
pussi spune:
quote:
Originally posted by magduta10
Pussi ce frumos sentiment , imi inchipui ce a fost in sufletul tau , si cit de fericit ai fost cind le-ai ales si mai ales in dublura. Mai e un pic si le tii in brate, vai ce a trecut vremea, nu demult ai scris ca esti inintea unui nou fiv si acu minten nasti, sa de DD sa ai doau fetite frumoase si tun sanatoase.
Vrem si poze !!!!!!!!
Magda ! Sa-ti dea Dumnezeu si tie asa o bucurie! Cand am luat manusile am inceput sa ... noroc ca eram singuraaaa!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
sunshine4ever spune:
Pussi eeeeeeeeee nu ai voie de plins, lasane pe noi cei care inca nu avem si e un motiv de plins, tu nu ai voie, tebuie sa te bucuri si doar bucirii sa transmiti bebicelor , ok?! ca sa nu mai plingi
crisis81 spune:
Pussi ce ma bucur pentru tine.... Si te inteleg perfect. Nu plageai de tristete cum ni se intampla noua ci plangeai de bucurie pentru ca in sfarsit iti vezi visul implinit. Sa-ti dea DD sanatate tie si fetelor si o nastere usoara si la termen.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele