FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 11
Liana30 spune:
va pupacesc pe toate..
Chiara ma bucur ca macar au gasit ceva..sper ca asta sa fie cauza si la urmatorul Fiv sa fie cu reusita..apropo ai facut anestezie?
legaturilor asteptam pozeee..va pupp
klaaa gataaa e oraaa..facusi????io tin pumnii de pe acum..si lasa emotiile si gandurileee ..va fi bineee!!
tin pumnii la toate care's in focuri!!
Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!
Putin cu putin se aduna marea...
"Nimic nu-i imposibil!"
Nasica
Chiara spune:
liana, cu anestezie generala, ca altfel nu stateam!
pussi, asa activitati sa tot ai!
magduta,
pussi spune:
legaturooooooo cand ai programarea?
Kla cred ca esti gata! intr-o luna te astept
cris, de fericire eram asa!
chiara pupici!
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
sunshine4ever spune:
Chiara
Pussi
Daria
Gabitu unde ai disparut???????
Si va pup pup pe toate , nu mai insir pt ca nu vreau sa omit pe nimeni.
Noapte buna.
in asteptarea unui ingeras
cornelianeli spune:
buna fetelor,
cine stie sa-mi spuna si mie cat costa decapeptylul si ce este?este de inhibare sau de stimulare?
zadori mi-a pregatit o schema fara anticonceptionale si cu decapeptyl de data asta si acum fac planuri....
va pup pe toate
multumesc
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
pussi spune:
aici aveti cu www.flickr.com/photos/12652375@N04/?saved=1" target="_blank"> PRIMELE HAINUTE
PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ
crisis81 spune:
Ce inseamna schema fara anticonceptionale? De exemplu eu cand ma duc la control mai am o saptamana pana la menstruatie. Cand o sa incep? E posibil sa incep asa repede?
Hai povestiti-mi si mie va rooooog cum se procedeaza.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
kla78 spune:
CORNELIAdecapeptylul este pt inhibare,este exact ce fac eu acum,in Ro ii zice dipferlin.aici costa 36€ cutia cu 7 fiole.
PUSSIbanuiesc ca ai plans de fericire,eu la fel as fi facut,.
LIANAaseara m-am injectat exact la ora 21,dar am vrut sa mai stau putin in pat dupa,si pe cand sa ma dau jos sa vin la calculici m-au luat durerile de burta,niciodata nu m-a durut dupa injectiile de inhibare,nu stiu ce am ca si azi de cand m-am trezit ma tot doare burtik.
CRISISdepinde de ce protocol faci,la amandoua protocoluri(lung sau scurt)se poate face fara anticonceptionale,la cel scurt incepi in ziua 2 a cm stimularea,iar la cel lung incepi in ziua 21 inhibarea abia apoi dupa vreo 2 sapt de inhibare incepi stimularea,ti-a zis ce protocol faci?scuze daca ai scris si eu nu retin!
MAGDUTAmai ai un pic!maine incepi
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
cornelianeli spune:
kla multumesc
tu faci acum protocolul lung?adik din ziua 21 ai inceput decapeptyl-ul?si cat faci?cand iti vine CM? il opresti?
eu sunt in ceata totala
crisis eu am facut nu stiu care protocol,cred ca cel scurt asa: din ziua 2 anticonceptionale,21 bucati, la 4 zile mi-a venit CM si apoi din ziua 2 de CM am inceput stimularea
poate tie iti da fara inhibare deloc si incepi direct stimularea din ziua 2....
pussi ce frumoase sunt lucrusoarele
va pup
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
kla78 spune:
CORNELIAda eu fac protocol lung,ieri a fost ziua 21 a cm si am inceput inhibarea,CM vine,doar ca va fi mai putin cantitativ si tine mai putine zile,eu daca ieri 03 am inceput inhibarea in 17 am primul eco sa vada daca sunt "inhibata"asta ar fi exact dupa 14 injectii de decapeptyl,si se presupune ca pana atunci ar trebui sa-mi vina cm,eu il astept pe ziua de 14 dar cum nu-l am regulat se poata sa intarzie,in functie de cum vede dr imi va zice daca incep stimularea sau mai fac cateva zile de inhibare.
eu zic ca daca ai inceput stimularea in ziua 2 a cm la fiv-ul trecut ai facut protocol scurt.nu stiu daca in ungaria da anticonceptionale considera ca e inhibare.aici cel putin da anticonceptionale apoi da decapeptyl pt inhibare,deci daca ar fi anticoncept pt inhibare n-ar mai da decapeptyl.poate ma lamuriti un pic cum e cu astea.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos