FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

kla eu ma gandesc ca anticonceptionalele sunt considerate inhibare,avand in vedere ca la mijlocul lor faci eco ca sa verifici daca ovarele sunt in supresie....in ungaria cer acest eco....
cum se face,subcutanat?in burtica?si se face seara?
hai ca te-am innebunit

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

CORNELIAnu m-ai inebunit stai linistita,ma bucur daca pot fi de folos,decapeptylul se face subcutanat,eu il fac seara,altele il fac dimineata,mie mereu mi s-a spus sa il fac seara,din acte am observat depinde de dr,altele fac decapetylul dimineata iar gonalul sau cu ce se stimuleaza il fac seara eu si gonalul il fac tot seara la diferenta de 5 minute intre ele,asta cand voi incepe stimularea.

pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor,

nu v am mai scris ca sunt la Busteni, la o perfectionare pt. servici, aici este superfrumos, sunt cu Andrei si cu maica mea care vede de el cat sunt eu la cursuri, cursul este despre Internet si am scapat un pic sa va salut,SALUTARI TUTUROR DE LA MUNTE!

daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

buan fetelor
In fuga va raspund dar revin.

Coenelianeli eu data trecuta am facut stimulare cu decapaptyl dar de dat asta , mi-a dat stimulare de protocol lung tot cu decapaptyl si sunt in z19, deci ma gindesc ca e pe spectru larg decpaptylul. Lunea trecuta pe zece fiole am dat 17500 ft.

Kla da de miine incep , dej ama si doare umarul numa cind ma gindesc al solutie. Dar asta e dorinta de bebik e mai mare decit durerea de inj. Tu cum o duci?

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Crisis eu cred ca in z2 ai sa incepi deja stimualre de nu ti-a dat ac. Cel putin la mine asa a fost.
Cornelia eu stiu ca inj se fac dimineata pt ca duap organismul el prelucreaza mai bine fiind in activitate. Si cam la aceas ora. Eu si merionalul si decapeptylul l-am facut dimineata si una dupa alta.
Daria ce frumos sa profiti din plin de iesirea asta, sa te realaxezi. Distractie placut asi sa inveti muuuuuult

Mergi la inceput

Pussi super hainute, vad ca iti palce galbenul , dar si roz.Sa le poarte sanatoase fetitele

Mergi la inceput

magduta multumesc mult,aha,deci se pare ca se da si pentru controlul ovulatiei,un fel de suprefact...de ce zici de umar?in umar faci decapeptylul????nu in burtica?
pupici

Daisey

Mergi la inceput

Cornelia eu l-am primti si pt stimualre si acu ininte de cm. Iar eu o fac in umar pt ca in burta am inceput ca imi era mai la indemina dar ma durea foarte rau de imi simteam burta ca imi crapa, si am optat pt mina unde era mai lejer. Desi data trecuta mi-a zis dr-ta ca nu o sa imi incape numai inumar atitea injectii asa ca cu merionalul am ajuns sa il dau in burtica, dar tot fortre incep ca ma pisca rau de tot.

Mergi la inceput

offff magduta si pe mine ma durea rau suprefactul si mi se inrosea pielea si se umfla....in umar nu am incercat brrrrrr
acum astept sa vad totusi ce mi-a pregatit,o sa-mi dea tratamentul prin ioana,inca sper ca o sa-mi dea decapeptyl pt stimulare nu pt inhibare

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim pt. ca va plac hainutele noastre. Promitem ca aparem si imbracate cu ele!

magda, cornelia ... din cate stiu eu decapeptylul se administreaza pt. endometrioza si fibroame, adica reduce estrogenii din corp.. sau cel putin incetineste cresterea lor! Prin urmare in faza luateala cand vi se administreaza voua... e clar ca are functie inhibatoare si de controlare a ovulatiei urmatoare, nici intr-un caz de stimulare! nu stiu daca m-am facut inteleasa! Dar asta e parerea mea! Si nu vad care-i problema daca faceti inhibarea... e vorba de cateva zile, nu de luni, plus ca o faceti pe CM-ul vostru natural! Iertati-ma dar chiar nu inteleg de ce sunteti asa stresata din cauza lui! La magda e logic s-o faca dupa hiperstimularea care a fost.. mai ales ca n-a luat Ac la acel Fiv si acum e clar ca vrea sa evite hiperstimularea ... o sa faca probabil modificari si in trat. de stimulare! La Cornelia s-ar putea sa vrea altfel de foliculi.. in raportul nr. / calitate!
daria distractie placuta!
kla cum esti? injectata?
crisis tratamentul e personalizat asa ca ... nu sti pana nu mergi acolo si vezi!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput