FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Pussi m-ai inteles gresit, eu nu ma stresez daor ii raspundeam fetelor cum am avut eu. Fac cum m-i se zice, nu coemtnez doar dr-ta stie mai bien ca mine. Iar de inhhibare si stimulare, eu sigur nu stiu sa am endometrioza pt ca in viata mea de cind umblu la ginecolog nu m-i s-a zis nici de doctorita. Iar decapaptylul dupa mine e pe spectru larg sau cel putin actioneaza in diferite momente al cm -ului in diferit mod, din moment ce m-ia dat priam data ca stimualre si acu' ca inhibare. Nu sau tot eu nu inteleg ceva???

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

eu ma stresez....
inainte de a pleca din szeged am discutat cu dr. si mi-a zis ca data viitoare schimbam protocolul nu mai iau AC iau decapeptyl...
daca nu ma insel eu andicu a facut in acelasi timp cu gonalul si decapeptylul,asa cum eu la primul fiv am facut suprefact,pentru controlul ovulatiei...
de ce ma agit atat...pt ca daca imi da sa fac pe post de AC nu are cine sa mi le faca....daca ma ustura cum ma ustura suprefactul nu pot pleca la munca cu burtoiul umflat si rosu,trebuie sa-mi iau concediu....pe care nu-l mai am si tot asa......
scuze daca am parut insistenta.........

"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc pentru raspunsuri!
Eu ma intrebam daca ar exista posibilitatea sa imi dea sa incep stimularea chiar de la urmatorul ciclu, avand in vedere ca e prima oara cand merg la el acum. Se poate? Vi s-a intamplat la vre-una asa ceva?
Stiti de ce insist? Eu mi-am luat bilete sa plec in Spania de pe 14 sept pana pe 8 octombrie, dar daca doctorul zice ca putem incepe...nu ma mai intereseaza concediul. Pierd banii ca deja sunt platite biletele, dar mai mult ma intereseaza BB decat sa vad Spania.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris parerea mea e ca o sa-ti dea si tie AC Lindynette mai intai o luna pentru inhibare , pt ca e primul fiv, varsta ta e mica, deci nu ar fi pericolul sa se inhibe ovarele prea tare si cred ca zadori asa procedeaza de obicei prima oara. Si mie si Corneliei tot asa, ne-a dat Lindynette si abia ciclul urmator am inceput stimularea.
Deci eu cred ca puteti pleca linistiti in concediu, sa va relaxati inainte de fiv.
Ai sa vezi poimaine ce iti zice Zadori, dar cred ca sunt putine sanse sa incepi stimularea fara Ac mai intai
Sper ca ai primit pm-ul de la mine!

Fetelor, acum sunt pe fuga, ca trebuie sa plec la serviciu (ultima zi inainte de concediu ), dar revin si va scriu mai mult.

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDRA0 spune:

Crisis81, mie dr. Krizsan mi-a dat sa incep tratamentul deja dupa prima vizita. Dar depinde foarte mult de istoricul fiecareia, de analizele pe care le ai, cand au fost facute, etc... Eu nu am facut inhibare cu AC sau Decapeptyl, am inceput direct cu tratamentul de stimulare. Dar depinde printre altele si de varsta (eu am 37 de ani-la varsta aceasta ovarele devin ceva mai lenese si probabil se considera ca nu este nevoie de o inhibare prealabila). Maine voi fi in ziua 8 de tratament si ma duc la al doilea control din timpul stimularii (am mai fost in ziua 5);sper sa fie OK. La primul control, in ziua 5, aveam un folicul de 10/10 (cam mare zic eu) pe ovarul drept si vreo 4 mici pe cel drept. Estradiolul l-am avut 200 si ceva. Oare nu era prea mic? Mi-a redus Decapeptylul de la 1 la 0.5 si am ramas mai departe cu Gonal 75 si Merional 150. Chiar sunt curioasa ce va fi maine. Cand am fost la prima vizita mi-a spus ca productia o voi avea pe ovarul stang. La mine, de obicei ovarele functioneaza alternativ, asa a fost si la FIV-urile trecute.
Spuneti-mi, va rog, voi cam cum ati avut evolutia foliculilor?

Mergi la inceput

crisis si eu cred ca-ti va da AC prima luna,dar cel mai bine te vei lamuri cu dr.zadori personal fata in fata
andra eu am avut la primul fiv 3 mari pe ov stang si 5 pe ov drept,dar mature si "bune" au fost doar 5
mult succes sa fie cum vrei tu

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

fetelor decapeptylul este pt inhibare,se da in cazul in care la un fiv precedent ati fost predispuse la hiperstimulare,s-au la un fiv precedent nu ati avut un raspuns bun la trat pe protocol scurt,s-au daca varsta este sub 35(s-au 30??)

CORNELIAori iti va da decapeptyl din ziua 21 a cm 1/zi apoi dupa ce esti inhibata incepi cu gonal +decapeptyl 0,5/zi,ori iti poate da pe ciclu scurt cateva zile decapeptyl din ziua 2 apoi iti adauga gonalul,

MAGDUTAdaca bine imi aduc eu aminte ti-a intrerupt primul fiv pt pericol de hiperstimulare si acum din aceasta cauza ti-a schimbat schema sa nu mai fi predispusa la hiperstimulare.asta insemnand ca ovarele tale functioneaza mai bine decat s-a asteptat,

vad ca tot spuneti ca va durea suprefactul,si decapeptylul doare putin,pe mine depinde de locul unde il injectez,in functie de asta ma doare mai mult s-au mai putin,dar eu trec cu vedrea numai pt a-mi vedea visul implinit!

eu dupa 2 injectii de decapeptyl ma simt ametita rau de tot,numai de cateva minute m-am putut ridica din pat ca parca se invartea casa cu mine,la fel am facut si la fivurile precedente decapetyl dar nu m-am simtit aa rau ca acum,oare din ce cauza?

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Gata fetelor! E un fapt sigur! Maine la prima ora plecam spre Szeged. O sa va mai bombardez cu intrebari pana plec ca am niste emotii foarte mari.
De pilda de unde sa cumpar forinti mai bine? De aici sau de acolo?

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

crisis drum bun va urez de pe acum sa va ajute DD sa fie bine bine
noi am schimbat numai in szeged,au cursul bun si aproximativ constant....asa ca sfaturi de ultima ora,sa va cumparati tichet pt parcare imediat cum ajungeti,cel mai bine luati pt o zi sa stati linistiti
kla astept raspunsul lui zadori,i-am zis ca oricum merg pe mana lui...abia astept sa vad ce mi-a pregatit
de durut nu ma plang dar chiar ma dor....se mira si el intr-o zi cand am facut injectiile la clinica si au vazut cum m-am inrosit si umflat dar toate trec si cand o sa ne tinem bebicii in brate o sa uitam toate cele rele....ceva ameteli aveam si eu dar spre sfarsitul stimularii,credeam eu ca e de la prea mult stat in pat....analizele cum sunt?poate fi o usoara lipsa de calciu,sau o anemie....nu stiu...

Daisey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Ciao fetelor!

Cornelianeli hai nu te mai stresa, sigur va fi cumva, credema am ajuns la concluzia ca totul se rezolva la timpul potrivit si asta constatind pe propriea mea piele. De ijnectii sa t-i le faci lent lent de tot si cind te ustura sa tre mai opresti pina iti trece usturimea si ia rincepi sa injectezi, si eu asa fac. Trec vreo 10-15 min pina il fac , dar asta e tercem peste , si gindestete ca e doar inceputul, mai avem stimularea in sine. de la mine pe locurile intepate.
Crisiseu nu am luat Ac la primul fiv, am fost la consultatie si la urmatorul ciclu natural am si inceput stimularea. Succes miine
Ioana concediua cu succes
Andrao cum de nu trebuia sa stai acolo duap z5 si sa mergi al eco din doau in doau zile? Cu mine asa a facut si acu mi-a zis ca in z2 sunt acolo pina in z5 pot sa revin dar dupa iar trebuie sa ma reintorc si sa stau acolo.
Kla da intradevar ovarele mele nu necesitau asa mare stimulare, a si zis dr ca si analizele din z2 mi-au iesit super bune nu ca la multe dintre fete era ceva ce nu era in limita, si mi-a zis ca la noi mai mare problem ae sotu cu oligoastenospermie. Soeram ca Tribulusul i-a mai mari tun pic gigeii. Iar despre starea de rau ar trebui sa intrebi medicul sa nu cumva sa faci reactii adverse . Grija mare.
Sandica astept vesti bune
Pussi, Chiara, Daria, Gabitu, Cenusareasa, Corina si toate fetele

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput