FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Eu am lei pe card. Ca sa schimb acolo tre sa plec cu euro nu? Cum de nu m-am gandit? Doamne ce tuta sunt. Deja ma agit mai rau ca pepsi!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by crisis81

Eu am lei pe card. Ca sa schimb acolo tre sa plec cu euro nu? Cum de nu m-am gandit? Doamne ce tuta sunt. Deja ma agit mai rau ca pepsi!

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

depinde de card.. dar normal ar trebui sa te lase sa scoti direct forinti la ATM la ei, se face automat conversia. Eventual suna la banca!

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Crisis daca e card Forte atunci poti sa scoti si din ungaria de la ATM, iar daca e card de salarii simplu nu poti. Si iti face conversi cum a zis Pussi direct bancomatul

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

la szeged sunt valabile si telpark-urile luate din timisoara (exista un acord bilateral si sunt reciproc valabile).
fetelor care urmeaza sa mearga la szeged (crisis, magduta, cornelianeli), sper ca nu am omis pe nimeni, va doresc muuuult noroc! doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Multumesc de sfaturi. Dar ca sa fiu eu sigura o sa schimb euro sa am la mine. Cardul meu nu cred ca merge si intermational. Va multumesc mult ca sunteti alaturi de mine si ma ajutati. Stiti cat de mult conteaza? La starea mea de disperare sfaturile voastre sunt o mana cereasca.

Mergi la inceput

Multumim Chiara te asteptam si pe tine cit de curind. Duap socotelile mele eu mai am saptamina asta si viitoare, iar duap decapaptyl nr 10 cit m-i s-a dat ar fi cam pe 15 ultima....

Mergi la inceput

Crisis las' ca duap ce vei fi acolo totul va decurge de la sine, vei vedea si chair de ai uitat ceva de acasa il rezolvi acolo cu siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bafta mulat fetelor!!! Va tin pumnii sa mearga super bine tot tratamentul, iar rezultatul sa fie pe masura .
Crisis, drum bun si sa ai o intalnire placuta.
Magduta, vad ca te descurci cu inhibarea, sa dea DD sa mearga bine si stimularea.
amulis, cum esti? Iti tin pumnii sa se cuibareasca bine puiutii in burtica si sa stea acolo 9 luni.

Mergi la inceput

Moniland iti multumesc de urare, sa dea DD sa ti s eimplinasca si ti ecel ami dorit vis.
Crisis drum bun sa fie cu succes.
VA doresc o napte buan ne reintilnim miine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

crisis bafta maine!
magduta te-ai injectat? Sa fie intr-un ceas bun! vezi c-ai inceput inhibarea

PUSSI 25+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

BURTICA ROZ

Mergi la inceput