FIV in Ungaria 20
Raspunsuri - Pagina 15
crisis81 spune:
Stiti ca nu am dormit deloc toata noaptea nu? Nu m-am simtit bine si ca sa treaca timpul m-am apucat si am citit toate postarile lu Andicu si Pussi de pe vremea cand erau aspirante.
Mi-e frica sa nu uit ceva desi am facut liste, bagaje tot. A..si cu ocazia cititului am aflat si eu ca ora lor nu corespunde cu ora noastra, adica eu de fapt am programare la 12 nu la 13. ce tuta sunt.
Va las dar sa stiti ca va mai scriu mai ales ca o sa am laptopul cu mine si pana ies din tara o sa am net de la vodafone. Dupa aia....nu stiu.
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele
ioana_p76 spune:
Neata, fetelor! ieri n-am mai apucat sa intru dar acum sunt in concediu si pana plec o sa tot stau pe forum!
Cris drum bun si mult mult succes!
Magduta ai inceput injectiile? Sa fie intr-un ceas bun!
Pussi am vazut si eu lucrusoarele fetelor, ce frumoase sunt! Cred ca abia astepti sa le vezi pe micutele tale imbracate in ele
Cenusareasa ce faci, n-ai mai scris de mult..
Va pe toate!
Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!
sunshine4ever spune:
Buna dimineata fetelor
Crisis drum bun si mult mult succes
Ioana da am inceput cu injectiile, mresi mult si tie la fel , mai avem putin si ne intilnim
Pussi da am inceput, incet si sigur, dar cred ca ma si rascoleste un pic, pt ca a inceput sa ma doara burtica, sinii si is cam nervoasa, sau poate a fi sindromul premestrual?!
in asteptarea unui ingeras
cornelianeli spune:
crisis cum e drumul? va fi bine,abia astept sa ne dai vesti bune
magduta sa fie cu noroc,bafta multa!!!
o zi buna
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
sunshine4ever spune:
Coenelianeli iti multumesc sa dea DD ca sa vazi si tu visul implinit, si alsa stresul deoparte ca va fi bine
in asteptarea unui ingeras
amulis spune:
M-am intors.
Moniland, draga, e un puiut cuibarit acum la mine in burtik, nu mai multi.Din 9 foliculi, au rezultat 6 embrioni, din care in ziua a 5a a mai ramas doar unul bun si sanatos.
in ziua a 3 am fost prezenta la clinica pt ET, atunci am aflat ca din 6 embrioni au ramas 5 si m-am speriat tare.Mi-au spus sa astept pana in ziua 5-a (cand sunt in faza de blastocist)ca e mai bine.Dar nu va spun cate ganduri negre am avut. De ce in ziua a5-a (atunci nu stiam ca e mai bine, ca ei se selecteaza natural)? De ce moare cate unul? samd.oricum, mi-am zis cum vrea DD, miercuri, la ora 12.00 mi-au facut ET (am si poza).S-a chinuit destul de mult, dar au spus ca au gasit cea mai buna pozitie posibila de implantare.
Sper doar ca organismul meu sa-l accepte si sa-l creasca mare, mare.
am de luat 8 ovule utrogestan pe zi, plus o gramada de vitamine.
Acum sunt acasa, incerc sa stau in pat, desi nu mai pot, si vreau sa la intreb pe fetele care au mai trecut prin asa ceva, ce trebuie sa fac (sau ce este interzis)-in afara de ce scrie pe prima pagina (alimenatie, odihna).
multumesc pentru suport, pe toate
Moniland spune:
Amulis, ai sanse foarte mari sa vezi un copilas din acest embrionas de 5 zile. Bravo!!!
Ca si completare la odihna as zice sa nu stresezi organismul cu tot felul de chestii. Daca erai obisnuita cu activitate si acum vei sta fortat in pat atunci nu e de bine. daca erai obisnuita sa bei cafeluta de dimineata nu e acum momentul sa renunti la ea. Iti tin pumnii si astept peste 8 luni jumate o poza cu copilasul ce apare din acest embrionas de 5 zile.
cornelianeli spune:
amulis cel mai important este psihicul,nu te stresa pentru nimic,dar absolut nimic...citeste o carte buna,vezi filme,a zis bine moniland nu aduce prea multe restrictii organnismului pentru ca va reactiona....primele 3-4 zile sunt cele mai importante,apoi poti incepe sa te plimbi putin daca simti ca nu mai poti,ai grija fara efort
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
Daisey
pussi spune:
Amulis! Doamne ajuta! Fiind blastocist sansele cresc foarte mult! Despre ce sa faci si ce nu, parerile sunt impartite! Eu la Fiv-ul norocos am stat in pat tot timpul, eram si obosita, dar chiar n-am facut niciun efort... nici 2 l de apa n-am ridicat, nici scari n-am urcat si coborat .. nimic..nimic! Conteaza si moralul! Iar cu primele 3 zile contreaza, eu nu sunt de acord... la mine unul dintre embrioni s-a nidat in Z5 dupa ET. Tinem pumnii!
va pupacim pe toate!
PUSSI 26+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
BURTICA ROZ