FIV in Ungaria 20

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

moni eu in Z8 de stimulare l-am avut 829 ... si am avut 7 ovocite! Dar stiu ca sunt 2 unitati de masura la estradiol.... aici imi ramane semnul de intrebare???



PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pussi exista pmol si pgr. Eu ma refer la estradiolul din ultima zi de stimulare atunci cand foliculii sunt maturi. Tu ai facut doar 8 zile de stimulare?
1 pgr = ~ 3,6 pmol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chiara spune:

salutare fetelor! tuculucu, doamne prin ce ai trecut si tu! tie ti s-a dozat estradiolul pe parcursul stimularii? medicii ginecologi asa ti-au spus, ca ar fi vb. de infectie? iti doresc mult noroc, sa nu mai treci prin asa ceva si sa un bebe asa cum iti doresti!
magduta, cum esti? zilele astea m-am gandit des la tine si am avut numai presimtiri bune! doamne ajuta!
pussi, moniland, cornelianeli, ioana,, dariaioanaxx, crissis, si noapte buna!
maritof, pe unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisis81 spune:

Tuculucu bine ca esti acasa. Stiu ca e urat sa te duci de 3 ori pe zi la spital, eu am fost internata si dupa 2 zile m-am cerut acasa pe propria raspundere si veneam la 6 ore sa-mi bage in branula. Altfel te recuperezi acasa pentru ca stai mult mai bine cu moralul decat in spital.
Pussi multumesc mult pentru informatie. Noi o sa plecam pe 6 dupa-amiaza din CT ceea ce inseamna ca pe 7 pe la 10 cel tarziu ajungem la Szeged. Tineam neaparat sa ajung devreme ca sa ma cazez undeva, sa fac un dus sa ma pregatesc.
Apropos! In ce consta consultatia preliminara?
Si inca o intrebare: daca masina e in leasing pe firma, imi cere procura ceva la vama?
pentru toate fetele. Sunteti niste scumpe. Nu stiu ce m-as fi facut fara voi.

www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536268989" target="_blank">Nunta noastra
www.flickr.com/photos/11706357@N04/sets/72157601536463995" target="_blank">Bulgari2007 si Animalutzete mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Buna dimineata!
Ieri n-am mai intrat ca am stat la meci si azi cand intru, am vazut atatea mesaje, ce fete harnicute!

Amulis imi pare tare rau pentru catelusul tau..e tare greu sa pierzi un animal la care tii asa mult..
Valorile tale mi se par bune, mai ales endometrul. Iti tin pumnii maine la punctie!
Tuculucu prin cate ai trecut..bine ca ai scapat de operatie ! Intr-adevar dr. tau de la Budapesta ar trebui sa stie ce s-a intamplat si sa-ti dea o explicatie. Se poate ca la punctie unii foliculi sa fi fost prea mici sau greu de punctionat si poate din cauza asta nu i-a punctionat si apoi foliculii or fi crescut si s-au transformat in chisturi. Dar dr. trebuie sa-ti dea explicatie sa stii ce faci pe viitor, sa nu mai treci prin asa ceva.
Chiara iti tin pumnii pentru maine la histero! Sa fie totul bine!
Crisis noi am avut o masina inchiriata din TM cand am fost prima oara la Szeged si pe la vama Cenad nu ne-a intrebat nimeni nimic de masina, noi aveam actele cu noi, contract de inchiriere, asigurare etc. Doar buletinele ni le-au cerut.
Dar ca sa nu ai probleme, sa aveti actele la voi, nu cred ca trebuie procura, dar o copie dupa contractul de leasing, asa, sa fie (desi nu cred ca va va trebui)
Magduta, Pussi
Liana nu prea mai intri pe la noi..ai terminat cu dentistul?

Va pe toate si va doresc o zi buna!

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Buna dimineata,

Moni am facut 9 zile de stimulare!
Chiara tinem pumnii pe maine!
Crisis iti trebuie imputernicire de la firma de leasing... iti spun sigur ca si a mea e tot in leasing( o singura data ne-a intrebat de ea la vama, dar daca doamne fereste se intampla ceva aveti nevoie de ea). De drum... cred ca-i mai bine sa veniti pe Craiova, e mai bun! Doar intre Orsova si Cransebes e mai nasol! Pe mine prima consultatie m-a costat 12.000 FT... dar vezi ca suma difera. Parca Daria a platit 25.000 FT!
Legaturoooooooo cand ai programarea??





PUSSI 24+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandica spune:

Buna tuturor!
Pussi multumesc de pareri, oricum il voi intreba si pe dr. Ca sa-ti raspund la intrebari, am 31 ani si cauza ar fi sindromul ovarului polichistic. Dar sub tratament se produce ovulatia si totul pare ok.
Magda nu cred ca ne vedem duminica seara, luni trebuie sa fim la Szeged, pentru consultatie. Dar poate vineri? Oricum vorbim.
Curaj tuturor si rabdare ca va fi bine pentru toate. Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_p76 spune:

Cris am uitat, referitor la bani, ar trebui sa ai mai multi la tine, ca daca totul e ok iti poate da sa cumperi si o parte din tratamentul de stimulare, sa incepi stimularea acasa, ca fiind tocmai din Cta, nu te mai cheama la echo din per. inhibarii (cand ti-ar fi dat si tratam. de stimulare)
Noi am cheltuit la prima cons: 12000ft cons. si cam 65000 ft tratament ( 1 gonalf pen, Lyndinette, elevit, aspirin protect), deci ar fi cam 300E. S-ar putea sa va zica sa faceti si spermograma (inca 12.000ft), dar daca voi stati bine la cap. asta poate nu va mai cere.
Sorry ca te-am indus in eroare cu leasingul,( bine ca ti-a spus corect Pussi), dar noua nu ne-a cerut absolut nimic la vama ref. la masina, dar nu poti sa stii poate voua va cere.
O sa se mire Zadori de cate constantence vin pana la el

Ioana
poze szeged poze cu animalutele mele poze noi animalutze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona_ spune:

Sandica, o incercare de IA nereusita nu insemna sfarsitul,nu te descuraja si iti dau exemplul unei forte bune prietene de-a mele care dupa o IA soldata cu o sarcina oprita in evolutie urmata de un chiuretaj pentru ca nu i-a pornit ciclul (asta in luna mai 2007) a incercat dinnou tot cu IA si ieri mi-a dat vestea cea buna. Este . Ea nu avea ciclu deloc dar i-a fosta adus prin tratament si acum si-a implinit visul. Fruntea sus.

Magduta, multumesc pentru urari iti tin pumnii si tie.

Tucululu, imi pare rau pentru tot ce ti s-a intamplat, important acum e ca te simti mai bine. Lasa organismul sa se odihneasca putin si sunt convinsa ca data viitoare va fi mai bine.

Carla. te-am sunat ieri pe la 11 dar aveai tel inchis. Iti trimit pe mail nr. meu.

Cat despre mine acum fac1 x 0.5 suprefact si astept sa vina "musafirii" sa vedem ce e de facut in continuare.

Sa fie cu la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

buna dragelor,
cris noi am mers in Szeged prin Arad, pe valea Oltului este mai usor de ajuns si faceam aproximativ 10 ore pana in Arad si inca o ora jumate pana in Szeged, depinde si cat stai in vama, de obicei treceam foarte repede, dar s-a intamplat odata sa prindem un schim de tura si sa dureze un pic mai mult. Daca mergeti noaptea este mai liber drumul. Multa bafta!!!
Liana asteptam vesti de la tine, pe cand primul drum spre Chivu?
Ioana Cornelia va tin pumnii sa iasa cu gemeni de data asta... perechi sa nu se supere nimeni...

http://community.webshots.com/user/litudaniela

Mergi la inceput