Sa-l ajutam pe micutul Edi
Raspunsuri - Pagina 9
carrie spune:
Iulian am primit mailul tau, din pacate s-ar putea ca acele zile intrerupte sa fie o problema, incerc sa sap sa vedem daca nu gasim o portitza.
trimite te rog un mesaj privat si lui marius , el coordoneaza partea de legislative pe dc si pune-i aceeasi intrebare
azi incerc sa va virez si eu niste banuti.
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
carrie spune:
am primit mesaj de la Magda ca Edi azi dimineata nu mai avea febra, Doamne ajuta!
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
carrie spune:
tot eu, iuliam ti-am trimis mail cred ca se poate rezolva
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
iulianleuce spune:
cineva acolo sus ne iubeste nu stiu cat de mult pe noi,numai ca pe ultima suta de metrii se deschid portite pe care nu le putem vedea nici nu sti de unde primesti cate un ajutor fie el cat de mic pt Eduard inseamna enorm . Am reusit sa ajung la primarie unde am depus toate actele necesare pt indemnizatia de intretinerea copilului. Vreau sa va spun ca pana azi nu stiam daca pot beneficia de aceasta indemnizatie pt am shimbat locul de munca cu 4luni inainte de a se naste puiutul Edi si intre lichidarea de la fostul servici si angajarea la noul loc de munca aveam 4 zile descoperite.numai ca dd este mare si pur si simplu am avut norocul incepatorului pt ca, acest contract de munca mi-a fost inchis vineri 20 04 2007,iar contractul individual de munca pt angajare l-am semnat marti 24 04 2007. Practic nu aveam in tot acest interval decat 1 zi descoperita fapt pt care au inteles situatia si mi-au acceptat dosarul.Cristiana iti multumesc ff mult pt ce faci si nu stiu cum ma pot revansa vreodata
iulianleuce spune:
am revenit cu vesti nu prea bune Micutul Eduard se pare ca este un rasfatat si ii place sa fie in centrul atentiei, dupa ce ne fierbe in suc propriu ,face cate un salt spectaculos si ne demonstreaza ca este un luptator si nu cedeaza cu unna cu doua.mititelul acum nu mai primeste lapte de nici un fel nici ceai pt nu digera stomacul este tinut doar cu perfuzie,bine ca a scapat de dializa pertoniana si asteptam sa se opreasca sangerarea de la plamami.
Doamne ai grije de toti,si oferale sansa la viata
danielalfun spune:
Buna seara la toata lumea !
Acum am ajuns si eu acasa istovita , dar in acelasi timp curiosa sa vad site-ul de care mi-a povestit Iulian de dimineata , fericit ca ar fi aparut si pentru care ii multumesc din tot sufletul Alinei .
Starile lui Edi se agraveaza constant , de la acea infectie pulmonara au derivat si alt gen de probleme , de digestie , deranjament la stomac , slava domnului ca vestea cea buna pe ziua de azi este ca i-a mai scazut temperatura , probabil efectul tratamentului cu antibiotic . I s-a interzis alimentatia cu lapte , ceai , din nou ne intoarcem la perfuzii cu clucoza . F.trist . Toate aceasta involutie nu face decit sa scada psihicul aceste mame care e singura printre straini , dar care are un tel f. precis , trebuie sa fie tare sa-l incurajeze pe bebe , sa-i transmita tot ce e mai bun .Oare aceste resurse pot fi un izvor nesecat ? Sigur trebuie sa fim optimisti in continuare , dar inebunesc la gindul ca n-o pot ajuta mai mult , decit sa vb zilnic cu ea la tel , imbarbatind-o ... Parca nu e suficient si cu toate astea nu pot face mai mult . Va auzeam la un moment dat spunind daca n-ar putea Iulian sa mai mearga la Cluj , ce mult si-ar dori , dar resursele financiare sint nule , concentratia maxima trebuie sa fie pe mamica si pe bebe sa aibe o hrana cit de cit indestulatoare sa mai poata prelungi saturatia de lapte pentru cind va fi nevoie . Toti cedam in favoarea celor 2 in speranta ca vom trai un final fericit .Costurile zilnice sint enorme ( stiti si voi cum e in spitale ) , plus ca trebuie sa ne pregatim pentru cea de-a doua operatie , dar sa zicem ca intervalul de timp ne mai ajuta sa stringem suma necesara , dar mai trebuie sa ne gindim si la costurile unui avion comercial ( daca ii va fi permis ) sau daca nu instotit de cadre medicale , nu stim inca nimic , dar nu putem astepta ziua cu pricina fara a avea solutii salvatoare . Acesti parinti si-au dorit enorm acest copil , dar ca fiecare care se gindeste sa faca un copil pe care sa-l poata creste la un nivel mediu sa zicem , fara prea mari posibilitati materiale , acum ca s-a intimplat asta totul a scapat de sub control , toata agoniseala lor pentru a pregati momentul venirii pe lume a micutului s-a dizolvat . Cumplit , dar adevarat . Cred in Dumnezeu si sint convinsa ca va indupleca multe inimi in continuare , mesagerii lui vor stii sa readuca un zimbet pe chipul indurerat al acestor doi parinti , greu incercati ...
anduluca spune:
I-am trimis si eu chiar acum 50 ron in cont la tatal lui Edi.
Imi pare tare rau sa aud ca Edi are probleme, e greu pentru parinti, dar trebuie sa fie tari pentru el! Poate va putea Iulian sa mearga la Cluj in week-end, sa fie impreuna cu ei...
iulianleuce spune:
buna seara si mii de multumiri pentru toti cei care sunt alaturi de noi in aceste momente de grea incercare.Nici nu stiu cum sa fac sa -mi pot vedea si eu baietelul,pt ca nu l-am mai vazut decat in poze de cand a fost transferat la Cluj va dati seama ca mi-as dori din tot sufletul sa pot si eu sa il mangai sa il tin in brate si sa ii vorbesc. numai eu stiu cat de greu imi este si cu toate astea imi impun sa gandesc si sper din tot sufletul ca toti cei care au citit despre Eduard sa fie macar cu gandul alaturi de noi pt ca impreuna suntem mai puternici si putem invinge.
chris27 spune:
Sunt alaturi de voi cu toate gandurile mele bune!...Sper ca toate astea sa conteze in fata lui D-zeu!Pup parintii atat de greu incercati!...
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
Shine spune:
draga danielafun,
cineva care te iubeste, (messa)
a incercat sa te contacteze pe adresa de yahoo, dar yahoo spune ca nu exista userul.
verifica tu care-i problema.
daca mai ai completari la site, da-i messei un mail.
daca nu mai ai adresa ei, da--mi pm si te ajut.
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/53/Default.aspx" target="_blank">repere in dezvoltarea bebelusului