Sa-l ajutam pe micutul Edi

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Ne rugam si noi ptr micutul Edi. Sa dea Dumnezeu sa treaca peste hopul acesta si sa creasca mare si sanatos!

Florina si Sofia (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Si eu pe aci... n-am avut timp nici sa suflu zilele astea, asa ca am facut ste-ul lui Edi pe template-ul celui al lui Darius:
http://www.animalutze.com/umanitare/bb-edi/

Macar sa fie datele online...

Ma duc la somn...

Cine poate traduce / rafistola textele... plizzz. Uitati-va daca mai scrie pe undeva Darius in loc de Edi, ma rog, din astea...

Acum am citit, iar probleme... sper sa fie totusi bine. Va pup si fug sa dorm, poate maine dimineata citesc niste vesti bune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianleuce spune:

sunt inca treaz, cu toate ca este foarte tarziu,am citit mesajele scrise de voi cei cu inimile deschise pentru semeni de-ai vostri, care sunt uneori in pragul disperarii in urma incercarilor dure daca le pot numi asa mai cu seama cand este vb de un pui de om nevinovat si care trebuie sa indure atata suferinta. va multumim din tot sufletul pt ca va rugati ca micutul Eduard sa se insanatoseasca si sa-l vedem in sanul familiei bucurandu-ne de el.Numai ca avem nevoie de ff multa rabdare si intelepciune pt a putea trece cu brio peste toate aceste obstacole. referitor la starea de sanatate a micutului este schimbatoare si instabila. acum nu mai poate primi nici macar cei 20-25ml de lapte de la mama,fiindu-i administrat numai ceai. Draga Dandusa Eduard trebuie sa se recupereze post operator pt ca operatia de corectie, intradevar se va face intre 6-9 luni.si nu se va interveni chirurgical in tara ci in Italia sau Germania.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

totul o sa iasa bine ,doamne doamne are grija de edutu nostru!

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianleuce spune:

buna dimineata: avem vesti bune inca de la primele ore ale acestei zile datorita bunavointei si sufletului inegalabil al unei mamici care la ore tarzi in noapte a postat un site cu si despre Eduard.Adresa acestuia o puteti gasi mai jos,nu inainte de a-i multumi pt eforturile pe care le-a facut pt micut.

http://www.animalutze.com/umanitare/bb-edi/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

atat de micut!!! si ata de greu incercat!
DD sa fie cu el si parintilor multa putere sa treaca cu bine peste aceste incercari!

Sunt alaturi de voi si multa multa putere va doresc!

Anca si Vladut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Cat de micut e si cat de mult sufera... MA rog ca bunul Dumnezeu sa fie alaturi de voi si sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta grea incercare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Acum am citit si eu povestea micutul tau, Edi.
Multa putere si o sa vezi ca Dumnezeu va avea grija de el si de toti micutii care au nevoie de ajutorul Lui.
Il pun si eu in rugaciunile mele. sper din suflet sa conteze o rugaciune in plus.
Multi pupiciiiiiiiiiiiiiiii.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

in primul rand, ma rog ca Edi sa isi revina cat mai repede si sa evolueze numai in bine de-acum incolo, sa mearga acasa la mami si tati care il iubesc.

Daniela, fiul meu, Andrei, a fost intubat aproape imediat dupa nastere si a stat asa timp de aproape 2 luni. au fost destule incercari esuate in perioada asta in care s-a incercat dar nu s-a reusit detubarea lui. in totalitate, a fost intubat pana acum aproximat 5-6 luni, uneori cu perioade de cate 1 luna si jumatate pana la detubare, si in general cu parametri mari de ventilatie.

Aceleasi ganduri pe care le ai tu acum le aveam si eu, mi-era groaza ca nu stie sa respire singur... Se fapt el stia mititelul, dar fie nu avea putere, fie avea plamanasii prea plini de secretii, fie avea bronhiile "ingustate". Lui Andrei i se faceau mereu inhalari cu medicamente bronho-dilatatoare, chiar si cand era intubat, cu niste inhalatoare speciale pentru ventilator. Eu cred si sper din tot sufletul sa fie la fel si cu Darius, nu stiu daca exista asa ceva, sa nu stie sau sa uite bebe sa respire, e un reflex vital prea puternic. dar trebuie sa aiba puterea si conditiile sa faca asta singurel.

Ati aflat de la ce e hemoragia pulmonara? Stii cumva, de curiozitate, cu ce parametri e ventilat?

Iulian, multa putere . E grozav ca te poti implica pe forum, eu stiu cat de important este, si sotul meu a facut la fel cat timp am fost eu cu Andrei in spital, si a fost de mare ajutor.

Happiness is a smile

Andrei are nevoie de voi!
Despre Andrei pe DC: Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Ne si noi la DD sa ii dea putere micutului Edy sa se faca bine.

de Mario Dominic 15.05.2007

www.totsites.com/tot/mariodominic" target="_blank"> MARIO DOMINIC

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput