Sa-l ajutam pe micutul Edi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielalfun spune:

RO97BPOS80500882277ROL02
Leuce Petre Iulian
Bancpost Vitan ( 820 )

RO20RNCB0318005042360001
Leuce Daniela
BCR SECTOR 2

Sper ca e ok acum .
Multumesc frumos de sfat .

Mergi la inceput

Am revenit printre voi . Am vest proaste de data asta cu privire la mamica . Aseara a avut febra 39.5 , a facut febra laptelui . De la atita stres si faptul ca bebe minca atit de putin comparativ cu cantitatea de lapte ce i-o putea da mamica lui. S-a muls ea saraca , dar probabil nu suficient . Au pus-o aseara pe perfuzii , tratament cu antibiotic , lucru care ii interzice alaptarea copilului . Cumplit . S asta nu e tot , avind vasele de singe foarte subtiri , bagindu-i perfuzia nu s-a observat ca nu a prins o vena si de aici alte complicatii . S-a umflat de la cot in sus , cit e grosimea piciorului la glezna . E foarte probabil sa i se faca o incizie datorita unui eventual hematom . Doamne saraca , abia ne linistisem cu bebe care face in continuare progrese si se para ca de saptamina viitoare nu va mai fi nevoie de acea dializa peritoniala . A facut peste 200 de ml , ultimul lui record .
Lucru cel mai grav este ca i s-a interzis sa-i mai dea lapte lui Edi pe perioada tratamentului si a trebuit sa-l treaca pe lapte praf NAN . Acum trebuie sa vedem daca il agreeaza bebe ca va avea alt gust . Offf numai probleme ....cind se mai termina oare tot stresul asta ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma bucur ca Edi e mai bine. Dar de ce i-au dat tratament cu antibiotic pt furia laptelui ? Saraca de ea!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Dana intreab-o te rog daca nu are nevoie de ceva, macare sau orice, azi nu reusesc dar maine as putea sa-i duc .astept telefon si-i doresc sanatate multa

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Nu stiu de ce i-au dat antibiotice , dar m-am interesat si pe alta perti si putea sa-i dea si in conditiile astea lapte lui bebe , dar pe perioada tratamentului i-au interzis cu desavirsire .
Sa speram ca n-o sa faca mastita ca in acest caz chiar ii va fi interzis sa alapteze .

Mergi la inceput

Ms. mult de ajutor . Am s-o intreb si daca va fi nevoie am sa -ti scriu aici . Esti o draguta ca-ti faci timp si pentru noi cu doua fetite mici acasa .

Mergi la inceput

Cristina

Daca vrei poti sa-i duci maine un ibric , trebuie sa-i faca lui bebe ceai .
Mercic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianleuce spune:

buna dimineata incerc sa dorm si nu pot din cauza gindurilor !!!ce face micutul Edy in terapie stiind ca este deranjat la burtica,de parca nu a tras destule si cum un necaz nu vine niciodata singur mai nou pt cine nu stie sunt taticul lui Edy,m-am intors de la Cluj pt ca nu mai imi permitea serviciul.vreau sa va spun ca nu imi pot reveni la normal si la serviciul pe care il am imi trebuie fff multa atentie din zi in zi primesc cate o veste mai putin placuta, ba ca este Edy nustiu cum, ba ca Magda are mana umflata de la perfuzia care ia fost administrata, si spre ghinionul ei imi spune ca este posibil sa ajunga la operatie cu bratul acela umflat.ultima data am vb cu Magda pe la ora 01 si ceva m-a rugat sa o sun pe la ora 02-03 sa mearga la micut sa vada cum se simte ca lape nu i poate da pt ca a fost pe tratament cu antibiotic si nu ii poate da lapte micutului.in fine sa speram ca nu va mai dura ff mult si voi primi si vesti mai bune cum ar fi sa ma anunte sa merg in intampinarea lor ca se intorc acasa? este foarte tarziu si incerc sa mananc ceva si apoi sa ma odihnesc daca voi reusi va multumesc tuturor pt parerile pe care le dezbateti pe forum in legatura cu acest caz al lui Eduard Leuce promit sa va tin la curent cu informatii noi legate de aces caz va salut pe toti

Mergi la inceput

Unde v-ati dus fetelor ?
Credeam ca fiind week end o sa stati mai mult alaturi de mine ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianleuce spune:

buna seara asa cum v-am promis am revenit cu vesti .nici nu stiu cum sa incep pt ca sunt ff bucuros de ce am aflat. este posibil ca micutul Edy sa nu mai aiba nevoie de acea dializa si tot odata sa nu il mai tina mult nici in terapie ci sa il dea in salon la mamica. ce ziceti nu este o veste buna? Bratul Magdei sa stiti ca a inceput sa se desumfle asa ca ma speriasem degeaba ca o va opera,oricum eram tinut in tensiune si mai ales in contratimp de cand s-a nascut Edy si pana dupa operatie inclusiv.sa speram ca lucrurile vor intra pe fagasul lor incet incet si vom putea sa ne bucuram impreuna de micutul Edy. am vb cu dr Olteanu care l-a consultat la grigore alexandrescu si este de acord sa il examineze pe Eduard la inapoierea lui de la Cluj.a spus ca pana atunci sa avem rabdare pt ca nu le vor da drumul din spital pana nu se vor convinge ca starea de sanatate a micutului este buna si pe urma mai vb in functie de cum evolueaza corpul bebeu-lui

Mergi la inceput