Sa-l ajutam pe micutul Edi

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Ma rog zilnic pentru Edi, sper din tot sufletul ca spusele doctorilor sa se infirme. Si Oanei (Kay), mamica Soniei ii spusesera sa se pregateasca sufleteste ca fetita nu va mai trai mult. SI iata ca Sonia e bine. Ma rog tin tot sufletul sa se intample o minune si cu Edi.

Sunt alaturi de voi parinti si nasica greu incercati. Nu deznadajduiti, cat timp Edi respira, mai sunt sperante, chiar atunci cand doctorii spun altceva.

Doamne ajuta!

Sa ne rugam pentru Sonia si sa o ajutam!

Stefanel are o sansa la o viata normala

Bebe Darius vrea sa traiasca

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Daca plangem nu il ajutam pe Edy! Trebuie sa fim tari ca sa il putem sustine si sa ii insuflam incredere...Trebuie sa credem in el si in refacerea lui!

Pe Sonia era sa o pierdem de cateva ori cat a fost internata la IOMC: a facut 3 stopuri cardio-respiratorii, a fost intubata, ventilata (nu respira decat cu ajutorul aparatelor), a avut cateter si subclavicular (dupa ce au incercat la ambele picioare) si prin mana (pentru administrarea nenumaratelor medicamente si a pseudo-alimentatiei), sonde nazale (cand a inceput sa manance), era umflata de la retentia de lichide, a avut si ea o perioada (scurta e drept) in care nu a urinat, era legata de pat pentru a nu da peste nenumaratele fire si a le smulge (si-a smuls inclusiv cateterul pe care i l-au pus la angiografie, la Fundeni la varsta de 2 saptamani), era un chin sa ii prinda o vena (totul era plin de sange in jur)etc etc... Kay mi-a zis: nu te speria, arata groaznic!
Si cu toate acestea nu am crezut nici o clipa ca nu va trai... M-am rugat mereu la Dumnezeu si ruga mi-a fost ascultata: A trecut cu bine peste primul hop!

Asa ca, Iulian, nu deznadajdui. Gandeste-te cum va fi cand o sa beti o bere impreuna si cand o sa joci la nunta lui...

Dumnezeu sa il ajute!

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

minunile se intimpla daca le dam voie sa se intimple.

EDI SE VA FACE BINE!

cine poate da tel mamei,sa o sfatuiasca sa nu se sperie ,sa fie calma,sa nu mai plinga,ca doar cu liniste si incredere poate cu adevarat sa-si ajute puiul.este greu,dar nu imposibil.

cine poate sa mediteze,sa incerce sa incadreze figura lui edi intr-o piramida de lumina.
priviti lumina de la o luminare, fix.priviti fotografia lui edi,apoi suprapuneti cele doua imagini.

Dumnezeu sa-l ocroteasca.

eu nu am numarul ei de telefon.

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

poate sa-mi dea cineva nr magdei? sa-i dau din oprtimismul meu ! are nevoie de incurajare si eu stiu cel ami bine prin ce trece !

oana si Sosonica 6.06.2007 Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

asa creste Sonia

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

cu toata durerea si tristetea din lume trebuie sa va anunt ca micul Eduard a trecut in randul ingerilor azi la ora 15.
Condoleante familiei indoliate si D-zeu sa-i odihneasca in pace sufletul.

Magda va dormi la mine in aceasta seara, e distrusa si voi face tot posibilul s-o fac sa se simta mai bine!

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

sunt muta.

Dumnezeu avea nevoie de inca un ingeras.

oana si Sosonica 6.06.2007 Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

asa creste Sonia

100.000 USD pt a salva viata Sosonicii cont RON : RO59RNCB0318088189010001!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

nu pot sa cred...,ce nedrept...,de ce,doamne?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Miracole exista,trebuie doar sa credem in ele...
Sonia /Edy /www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Darius
Mindrete de Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

condoleante familiei!

EDI NU MAI SUFERA,ACUM SE ODIHNESTE!!

monica mami de print

http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?instanceid=77828117

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianleuce spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca dupa cum a-ti aflat Eduard s-a stins din viata a trecut in lumea celor drepti ne-a parasit mititelul incercarile prin care a trecut au fost prea dure pt el si nu a mai avut puterea necesara de a mai lupta asa cum a facut-o pana acum.
va multumim tuturor celor care a-ti fost alaturi de noi si mai ales de Edi cu o simpla rugaciune de insanatosire pt noi a contat enorm din pacate soarta nu a fost de partea noastra, uneori pare a fi nedreapta numai ca Eduard va ramane o amintire vie in sufletul nostru si a multor oameni care s-au rugat pt el va multumim inca o data pt sustinerea si incurajarile de care aveam atata nevoie
DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana58 spune:

Dumnezeu sa-i odihneasca sufletelul nevinovat!

Putere Magdei si lui Iulian ....

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput