Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

ONITZA... felicitari pt post... pe cd cafeaua?..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav
Felis, ceva vesti cu bona? Sotul a demisionat din functia de bona, ca parca el statea cu puiul.

nu... sotul nu a demisionat din functia de bona... dar mai vrea sa mai faca si el ceva cu viata lui... mai ales ca se termina crestere copil si pana atunci mai trebuie sa caute si servici... iar cu Mihai in brate nu se poate duce la interviuri... si nici sa mearga la cursurile pe care le-a inceput...

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA stiu care este ordinea, eu m-am dus la sedinta publica mult mai devreme, atunci cand a inceput cu continuitatile, am fost bine informata, magariile in Bucuresti s-au facut pe fata si nimeni nu a contestat, fiecare s-a bucurat ca totusi a prins un post. In fine, important este ca m-am hotarat sa ma duc la scoala maine. Doamne ajuta sa fie bine!
OTILIA, FELIS multumesc pentru gandurile voastre bune!

Azi am fost la biserica si ma simt mai bine...va pup, azi nu mai intru, sanatate puiutilor bolnaviori.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am uitat sa spun ca am pus si un filmuletz cu Ana inotand www.dropshots.com/otiliav#date/2007-08-21/13:08:52" target="_blank">aici, are un stil unic de inotat dar important este ca se descurca doar cu aripioarele. Nu mai spun ce mandra este ca a inotat la piscina mare.
Alexa, mi-a placut cum arata de asta am intrebat. Tot asa am stat si noi in Spania la un apartament de 2 camere si doua bai, living, terasa si complet echipat, doar ca noi am fost 4 adulti un copil. Iar pe mancare nu am cheltuit cat ne asteptam pentru ca-i mult mai ieftina in Spania fata de Norvegia.
Ylilimic, este cineva in Bucuresti care strange bani? La ultimul transfer bancar nu au ajuns banii si prefer sa nu mai platesc taxe.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by onitza

MIHAELA stiu care este ordinea, eu m-am dus la sedinta publica mult mai devreme, atunci cand a inceput cu continuitatile, am fost bine informata, magariile in Bucuresti s-au facut pe fata si nimeni nu a contestat, fiecare s-a bucurat ca totusi a prins un post. In fine, important este ca m-am hotarat sa ma duc la scoala maine. Doamne ajuta sa fie bine!
OTILIA, FELIS multumesc pentru gandurile voastre bune!

Azi am fost la biserica si ma simt mai bine...va pup, azi nu mai intru, sanatate puiutilor bolnaviori.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Ma bucur ca vei merge, iti doresc mult noroc in noul an scolar.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Moama Paxela m-a dat gata pozaasta
Ce mare s-a facut si ce bine se tine!!!
Otilia, mica inotatoare.
Felis, succes la gasit bona.Eu am bona dar, nu te pot ajuta cu pretul pt ca la noi este mai ieftin ca-n Bucuresti.La mine sta doar 5 ore si vede doar de Diana, nu i-am cerut nimic altceva si-i dadeam doar 150 lei...Acuma, cand va incepe, vom discut, sa vedem si cat sa-i dau.

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Am uitat sa spun ca am pus si un filmuletz cu Ana inotand www.dropshots.com/otiliav#date/2007-08-21/13:08:52" target="_blank">aici, are un stil unic de inotat dar important este ca se descurca doar cu aripioarele. Nu mai spun ce mandra este ca a inotat la piscina mare.
[Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

te dezamagesc nu e un stil aparte, si silviu il foloseste

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ochi_verzi
Felis, succes la gasit bona.Eu am bona dar, nu te pot ajuta cu pretul pt ca la noi este mai ieftin ca-n Bucuresti.La mine sta doar 5 ore si vede doar de Diana, nu i-am cerut nimic altceva si-i dadeam doar 150 lei...Acuma, cand va incepe, vom discut, sa vedem si cat sa-i dau.

Diana 22.11.2004

Multumesc de raspuns... Eu am vb cu cineva care nu poate sta 10 ore.. dar ar putea sta cateva ore pe zi... dar nici asa zilnic..
in disperare de cauza am zis ok... pana imi gasesc... si i-am zis 30.000 lei vechi pe ora... Avand in vedere ca daca ar sta 10 ore pe zi ar veni cam 660 ron pe luna... nu cred ca e chiar asa de putin... ei... pot zice ca i s-a parut putin... dar a zis ok...cu jumate de gura... asta in conditiile in care habar nu am cd ar putea sa vina sa stea... tot timpul ar trebui sa sun cu o zi inainte sa vad daca poate sau nu sa stea 4-5 ore a doua zi.. Deci inca mai caut... daca auziti ceva pls... sau idei cum sa gasesc

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, fara filmuletz dovada nu te cred .
Monica, sper ca este bine Ruxi.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Monique sanatate Ruxytei, sper sa se faca bine repede.Uite asa cadouri primim la pachet de 2, de acum voi vedea si eu (sper cat mai putin).
Si Paxelinei ii dorim pace in casa si sa descoperi cat mai repede ce are printesica.

Otilia e incredibil de scumpa Ana, as tuca-o toata ziua.Si inoata de CM deja.

Onitza curaj, din pacate meseria pe care ti-ai ales-o aduce cu ea si mizeriile de culise, scolile de plans, dar si bucuria de a deschide mintea copilasilor si ghidarea lor spre viata.E de admirat ce faceti voi, eu n-as avea rabdare, deci cinste tie si Mihaelei.va

Eu sunt deja cu energia la minim, ma scurg vazand cu okii pentru ca din pacate mi-au descoperit in spital o infectie la col si am tratament niste ovule care dau usturime.Asta pe langa vindecarea lenta si dureroasa a epiziotomiei.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput