Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by monica-elizabet

buna fetelor,
asera m-am laudat cu alex ca nu mai vomita si acum a preluat ruxi stafeta asa din senin a apucat-o si deja a vomat de 4 ori e clar ca nu a fost indigestie cum a zis dr-ul...ci maid egraba virus
va pup pe toate, nu am citit din urma sper ca sunteti bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Offffff Monica...SANATATE MULTA COPILASILOR!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am pus in sfarsit Poze din vacanta !

Monica, sanatate multa, sa treceti repede peste boala!

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele.
Miki, minunat ...se vede ca esti Incruntatura lui Yannis imi aminteste ca si DAvid la nastere avea tot asa o dunga foarte pronuntata intre nas si frunte...E un scump ce linistit doarme..
Monica, imi pare rau pt ruxi...refacere rapida va doresc!...ce-i dai in afara de regim alimentar si probabil saruri de rehidratare? Ii dai si ceva sa-i opreasca starea de voma?
Otilia, frumos concediu...Imi plac costumele de baie ale Anei si desigur, pantalonii trei sferturi. E o frumoasa...Cred ca e mai grasuta decit David..la un moment dat erau la fel, acum David al meu a slabit sau s-a inaltat, sau si una si alta, oricum nu mai e grasunel cum era odata...O zic cu nostalgie.

David (10 nov 2004) si
Simona 4+ http://bd.lilypie.com/wdoCp3.png
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim mult fetelor ...da simona ii dau regim, saruri de hidratare si sup cu metoclopramid(fiindca pic nu le sporta nici unul nici altul) dar cu alex sper ca am terminat problema ca daca "joc" la dublu cred ca ajung la balamuc

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Iubitele mele...mi-au dat lacrimile evident ca v-a impresionat botul meu.Desi sunt constienta ca nu are fatuca de copilas de postere, eu tot il vad cel mai dulce de pe lume la varsta lui.In final e impresioneaza nu aspectul ci fragilitatea si seninatatea lor.Sunt niste ingerasi de care lumea ar trebui sa aiba mare grija.

Intalnirea dintre fratiosri a decurs bine zic eu, sper din tot sufetul sa nu-l supar deloc pe Alex.Aseara cand a venit a intrat in casa si tipa sa ne dam la o parte ca sa-l vada pe fratiorul lui.Dupa ce s-a lasat convins foarte greu sa se spele pe maini mai intai , a intrat in dormitor si a inceput sa caute pe jos pe langa patul mare al nostru.A fost foarte interesanta perceptia lui despre cum trebuie sa arate..cred ca se astepta sa fie ca masinutele lui, care se gasesc deobicei langa patul nostru..sau oricum pe jos.Asta desi patutul de bb era langa patul nostru la 20 cm.I-am aratat in fine unde sa caute, s-a catarat ca maimuta pe marginea patutului si s-a repezit la el.L-am tinut ca nu stiam ce vrea, mi-a zis sa-l las sa-l pupe, a facut-o cu delicatete pe un piciorus, cu burta atarnata in echilibru pe marginea patului, dupa care a vrut sa-l mangaie pe caput.Nu i-am interzis, dar am incercat sa-i atrag atentia in alta parte.Dupa a trebuit sa-l dau tzitzi lui Yannis, asa ca a asistat si el, s-a asezat langa Yannis si usor usor, crezand ca nu observ ii tot dadea cat un picior''dn greseala''.A vazut ca-l tin sa nu s agite prea tare (pe Alex) si a incput cu mana.In timpul asta intrebari necontenite de ce papa tzitzi, de ce tin eu tzitica cu mana si tot asa.Cand l-am luat pe umar la ragait a fost finalul apoteotic pt Alex, atat a suportat si a venit hotarat sa-l dea la o parte din brate ca sa se aseze el.Evident ca l-am luat pe partea cealalta si pe el in brate, desi imi apasa cu putere sanul beton de lapte-mai stiti furia laptelui...si uite asa a fost multumit.
Bbb Yannis i-a ''adus'' lui Alex un cadou, o masina mare de parc, teleghidata si e foarte fericit, dar nu intelege de ce bb i=a facut lui caou.I-am zis ca-l iubeste si d-aia

revin ca plange

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miki...ce frumos
ai sa vezi ca incet, incet o sa-l iubeasca taaare mult si mai ales piticul pe alex
ruxi cum se trezeste primul lucru ma intreaba unde-i alex, unde e baiatul meu?
vad ca ruxi se simte binishor, a papat putina supica si e ok...chiar se joaca...poate da Dumnezeu si la ea se manifesta mai usor decat la alex.
va apup pe toate

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

monica multa sanatate la puiuti, sa se faca repede bine
miki ai un dulce de baiat, sau mai bine zis 2

eu sunt la capatul nervilor, vreau inapoi in concediu, acolo a fost ok, acasa a inceput crcul, in prima noapte fimea 39.5 la 10 , a scazut la nurofen si sosete cu otet, la 3 dimineata 39.1, a scazut la nevralgin si nu a mai aparut, in schimb a inceput ba face moale ba nu, ba are muci ba nu, ba tuseste ba nu, are toate simptomele si niciunul, e pe antibiotic ca de poediatra si mama nebune sa o luam din pripa sa nu se agrveze, urla mereu si din orice , cu sau fara motiv, se trezeste de zeci de ori pe noapte , probabil dintii, si evident ca a scazut in greutate ca ce puteam sa stau si eu linistita ei bine nu, am plecat cu ea cu 7500 in concediu unde a mancat f bine, si acum are 6900, sunt disperata ca exact asta e varsta la care a inceput si fimiu sa se deregleze cu greutatea si mancatul, azi a servit domnisoara fructe cu branza de vaci la 10dimi si deabia acum 100ml de cereale, ieri la fel, sper sa fie dinti sau mai bine zis sper sa nu fie dintii ca daca o tin 1 an si ceva asama spanzur, dar sa treaca repede perioada asta ca o iau pe campuri, si in plus fimiu e ceva de speriat, ea e agitata ii transmite si lui care nu suporta sa o auda plangand , si e dezastru, iti face doar in ciuda, raspunde, daca zici nu e da, tipa urla plange, si asta odata cu ea in momentele in care ea e linistia, de altfel foarte rare daca reusesc sa il potolesc pe el din crizute il tine , dar doar pana reincepe ea
e buna si dragostea ata intre frati , dar si asa...... efectiv cand ea e maraita i se destrama lui tot universul, il vezi exact ca pe o mamica daia care nu mai stie ce sa ii faca puiului ei, iar faptul ca nu o poate calma il doare, sa vedeti ce fericit e cand ii canta si tace sau cand ii da biberonul sau ceva in gurita si ea accepta si nu mai plange sau ce mandru e cand ii da vreo jucarie si se opreste din marait, offf sper sa ii treaca repede perioada asta

gata v-am stresat destul, va-am pus poze pt orele in care nu aveti ce faceaici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexa, am devorat pozele, cele mai multe sunt facute in Bulgaria, nu? In ce localitate ati fost si cum ti s-a parut?
Mi-a placut mult de tine aici, de Silviu aici pentru ca merge asa hotarat cu galetica, iar Delia este tare scumpa aici.
Miki, mai au oare loc si complimentele mele? Asa baiat mai rar. Este o frumusete mai iar tu esti model de proaspata mamica cu zambetul pe buze. Mai stim noi pe cineva care radea cand nastea .
Ioana, totusi e bine ca ai prins post, doamne ajuta sa ai parte de colegi dragutzi si copii buni la clasa.

Otilia, Vlad si Ana Maria (18 Decembrie 2004)
www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

otilia am fost in Sveti vlas cam la 170 km de Albena, a fost super, noi am stat in apartamente de 4 persoane adica un apartament cu 2 camere 2 bai living si balcon, complet utilat, la modul vesela, aragaz, cuptor , masina de spalat, fier de calcat , tot
peisajele sunt super, este zona de munte care se termina in mare , cam ca tot litoralul lor de altfel, dar trebuie sa te tina picioarele, ca de la hotel la plaja.... nu era mult dar erau scari, dealuri iar scari,totul in panta, la coborat era cum era dar dupa cateva bai si ore de plaja sa le urci era cool
serviciile lor ireprosabile, foarte serviabili, civilizati, si foarte foarte curat, a si nu in ultimul rand ieftin
am cheltuit in 8 zile la ei cat in 3 la noi, asta comparand acelasi lucru masa si distractia zilinica
este o destinatie ieftina care merita ,poate nu chiar pana aici dar zona nisipuri albena , caci pana in partea asta e drumul lung, cam 600 km din buc si destul de greu, la ei , traversezi muntii, iar zona sinaia brasov e mic copil la serpentine pe langa drumul lor, de anul trecut vad ca sau mai dotat in indicatoare si avertizari pe drum
a fost frumos iar de acum cred ca si doar pt 3 zle voi prefera bulgaria decat "frumosul si curatul" litoral romanesc

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MIKI... tare frumosi mai sunteti sa fiti sanatosi...

MONICA... sanatate multa la puiuti..

fetele care avti bona... cat le platiti si ce au de facut...?

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput