Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Miki sunteti de-a dreptul frumosi...Yannis e un dulce in poza in care face nani cu manutele langa obrajori, iar tu esti o mamica frumoasa foc. Ma bucur ca te simti bine, mai ales psihic si ca nu esti obosita...of si mi-ai facut asa un chef sa treaca si la mine timpul mai repede ca sa-mi tin si eu puiutul in brate. Si te invidiez pt nasterile usoare pe care le-ai avut.
ingerasul mic, sa creasca mare si sa va faca fericiti alaturi de Alexander.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Fetelor va multumesc pt aprecieri...nu stiu decat ca ma simt foarte bine graviduta, dar pe de alta parte nu mai am rabdare si vreau sa treaca timpul cat mai repede sa ma bucur si eu de aceleasi clipe ca Miki.

Bits, inca il mai alaptezi pe Amon? Cat de dragalas e cand rade (face si gropite ca ale tale)... seamana tot mai mult cu tine. Sa-ti traiasca baietii frumosi .

Dana, am vazut-o si eu pe Iris, amazoana...este minunata fetita asta a ta...ai cu ce te mandri...ce tinuta are ea pe cal, parca face asta de cand lumea. Sa stii ca si aici isi duc copiii mai de mici la echitatie, numai ca se incepe intai cu lectii calare pe ponei. Si mie imi place sportul asta, imi pare unul de tinuta si foarte potrivit pt fete. fetita curajoasa si frumoasa.

Andreea, ai sa vezi ca se va obinui Mariuca cu noua ei camaruta si cu patucul. Eu la David am avut la inceput o bariera de pat cumparata de la IKEA, am renuntat la ea de prin primavara cand am vazut ca nu are deloc tendinte de a cadea. Poate gasesti si tu pe acolo...in general se fixeaza pe orice ancadrament de pat junior.

Otilia, va asteptam cu Anuta sa mergem impreuna la Bruxel...poate o ducem si pe ea la sediul Parlamentului Europei sa faca o "treaba importanta" ca David al meu ...cine stie, poate au noroc si ajung europarlamenari intr-o buna zi !!!

Ochi verzi, Dienuta, are niste ochi frumosi si mari.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Miki sa va traiasca frumosul!e atat de dragalas si are o guritza atat de frumoasa,iti vine sa i-o mananci!iar tu mami draga se vede ca esti implinita caci radiezi!

Anca nu-l mai alaptez de la 5 luni si jumatate (cand ne-am intors de la mare s-a intarcat singur).oricum la noi alaptatul a fost un chin caci domnu' Amon a fost tare puturos si nu sugea decat atunci cand ii curgea mura-n gura.pana la 3 luni m-am chinuit cu mulsul si apoi i-am bagat lapte praf caci nu puteam sa stau toata ziua sa ma mulg si sa-i dau cu bibele(bea la bibe cca 50min).
te-ai hotarat cum o sa nasti de data asta?

Monica ma iau de-o mana cu Alex!hai eu ca om mare rezist altfel dar ma gandesc la micut!ufff sa de-a Domnu sa-i treaca repede!
eu am fost sa mananc sushi si m-am pricopsit cu entero.nu ma mai duc sa mananc peste crud vara niciodata in viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

fetelor ne simtit mai bine nu a mai vomat delok, multumim de gandurile bune
va pup pe toate si pe copilashi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

'neata!
Monica, ma bucur ca Alex e mai bine
De vreo doua zile am renuntat si noi la patut, n-am treaba doarme tare bine in patul nostru, iar noi am trecut la sufragerie(asa-i cand ai doar 2 camere)
Azi dimineata pe la 5 jumate am gasit-o uda... n-a mai facut de foarte multa vreme pe ea dar, acu' s-a intamplat.Am schimbat-o, am schimbat cearceaful si paturica, iar ea imi spunea "te ibesc"; "las' ca nu-i nimic" normal ca nu i-am spus nimic, se mai intampla.Adevarul ca aseara n-a vrut sa faca inainte de culcare, a statun sfert de ora pe wc si nimic, era normal ca facuse cu aproape o ora inainte.Am pus-o pe la 12 pe olita dar tot nimic...
La noi e tare urat, a plouat de ieri de la 18 si-a plouat si azi noapte.
Va si va doresc un WE frumos!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Scriu repede, am treaba muuuuuuuuuuulta!!!!! pe scurt cu sedinta publica: bataie de joc in ultimul stil, candidati bagati inaintea mea, pe lista, cu note mai mici, posturi date pe sub mana, pe fata, in fine, am luat un post in sect 3 pan ala urma, ultimul viabil, daca nu mai ramanea acesta, nu mai aveam ce sa aleg, deci cei dupa mine, au cam ramas sa isi aleaga din cele rezervate, vai de ei! scoala e la 3 statii de metrou si 3 cu autobuzul, intr-o zona cu case, ca la tara; sunt dezgutata, scarbita de ce am vazut la sedinta publica; va inchipuiti ca au omis sa treaca candidate pe lista lor dupa care te striga, si astfel fetele resp au pierdut dreptul la a-si alege un post????? incredibil!!!! nu stiu ce voi face in concluzie, ma gandesc.
Cam atat despre mine. Paul e rasfatel, suntem cu mama acasa, va pup, ma intorc la treaba, nu am apucat sa va citesc , poate pe seara...pupic.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Dragi mamici! In primul rand va doresc copii sanatosi si vieti lipsite de griji!

As vrea sa va rog sa fiti alaturi de nepotelul meu Darius, atat cat puteti. Darius s-a nascut cu o malformatie la inima si operatie corectoare e destul de costisitoare (34 mii euro), motiv pentru care am deschis un subiect dedicat lui pe DC, mai ales ca un om cu suflet mare s-a oferit sa ii realizeze o www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">pagina personala.

Cu gandul la puiutii vostrii, acordati-i si lui Darius sansa la un viitor si o viata normala!
De ajutor ar fi si daca ati trimite link-ul site-ului sau la cat mai multi oameni care miscati de povestea sa, sa doreasca sa participe la schimbarea unei vieti.

Eu, Darius si mamica lui va multumim mult de tot!

Mergi la inceput

Ioana, Draga mea ce sa zic, poate cele cu note mai mici ca tine au luat post inaintea ta pt ca aveau continuitate si atunci e normal, ordinea este, detasari, continuitati, supliniri... magarii se fac la greu dar, iti dai seama ca nu le fac chiar asa, public, pt ca poti contesta pe loc...
Eu ma bucur ca ai prins post, chiar daca nu-i cel mai bun, gandeste-te ca prietena si colega mea a ramas fara post cu 8,10 si mai spera la sedinta din septembrie cand de regula apar posturi mult mai bune decat la prima sedinta, iar o alta colega cu 8,30 va merge in locul meu, ca suplinitor, deci va face naveta 35 de km...era cel mai aproape post...
Asa ca te pup si la anul va fi mult mai bine...
aaaa, am uitat. Nici eu nu-s incantata prea tare de postul pe care l-am ales pt ca-mi pare rau de copiii de anul trecut, pt ca acu' in clasa aII-a vor ramane fara mine.La scoala la care merg voi lua tot clasa a II-a, o clasa foarte buna, cea mai buna de acest nivel, dar stii cum e, m-am obisnuit cu prichindeii mei...
Iti doresc un an nou scolar bun si vei avea mult de castigat... Si inca ceva, poate vei avea noroc de o clasa mult mai buna decat ai fi avut la o alta scoala

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ce-am patit eu...am vrut sa merg in balcon si am dat cu degetul mic de la picior in fotoliu.Am auzit cum a pocnit ceva dar, nu ma durea, asa tare a amortit incat n-am simtit nimic dar, cand s-a dezmortit, sa te ti, ma durea ingrozitor...abia m-am "tarat" pana la farmacie sa-mi iau ceva.mi-a dat otet aromat, sa-mi pun comprese, e special pt entorse, luxatii si alte cele si mai iau antiinflamatoare...
abia am scapat de durerea de masea ca acu' dau de alta.....
Ce sa zic, il pot indoi odata cu celelalte, calc pe el, desi doare putin ... nu cred ca-i rupt desi la inceput asa am crezut.
Nici nu stiu ce sa fac.De merg la urgenta, nu-i ortoped ci generalist si parca vad ca-mi tranteste o atela gipsata pana luni cand ma trimite la ortopedie unde stau vreo 5 ore, si eu luni trebuie sa fiu la post, mai ales ca am schimbat scoala....

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor,
asera m-am laudat cu alex ca nu mai vomita si acum a preluat ruxi stafeta asa din senin a apucat-o si deja a vomat de 4 ori e clar ca nu a fost indigestie cum a zis dr-ul...ci maid egraba virus
va pup pe toate, nu am citit din urma sper ca sunteti bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput