Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Paxelina foarte frumoasa vacanta ta, sa va fie de bine.Vad cumva niste ochisori albastri forever?

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

OTILIA... Cat de dulce e Ana... mi-e asa dor de ea... Am vazut filmuletul... Cd mai veniti in tzara?
MIKI... sanatate multa..

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

salutare!!!!
MIHAELA, MIKI va tzuc dulce, am emotii cat casa, dar trec ele!!!!
MIKI, ti-am vazut minunea, nu ma pot opri in a povesti lui Mihai ce ingeras frumos ai nascut, l-am facut asa curios, ca a stat si el sa vada pozele, si mi-a dat dreptate!!!!
PAXELA, sanatate multa puiutei, sa se faca bine si Silviu m-a dat gata cat a suferit dupa sora lui!!! Doamne cat se iubesc ei de mult!!! cum mai e Delia??? am vazut si pozele, ai copii frumos foc, dar nici nu parintii nu mi-e rusine!!!!
MONICA sanatate puiutilor tai! ce mai fac copilasii? sunt mai bine!!
FELIS, bafta cu bona!! ca sa poata si tati sa continuie cursul ca e pacat! imi imaginez ce e in sufletul vostru!!!! ce zici de o bere mai bine??
OTILIA Ana e mortala!!!!!!! o tzuc dulce!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

In curand venim in tara, in trei saptamani aterizam la Bucuresti, uraaa! Nu va inchipuiti ce dor imi este si sper sa ne intalnim.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

In curand venim in tara, in trei saptamani aterizam la Bucuresti, uraaa! Nu va inchipuiti ce dor imi este si sper sa ne intalnim.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

abia astept...

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

salutari de la vomitacioasa mama aseara m-a pocnit si pe mine...darnici cum sunt copilashii mei mi-au tras-o si mie insa acum ma simt ok...slava Domnului ca pot sa am grija de ruxi ca-s singura cu amandoi
ruxi ieri s-a simtit ok dar seara chiar inainte de culcare a mai tras o repriza de si azi dimineatza dupa ce a fugit cu sticla de ceai si a baut-o pe toata(vreo 250-300 ml dintr-o data) nu au trecut 5 min ca iar
alex este bine, deja a revenit la alimentatie normala si vad ca este ok...cu ruxi e mai greu fiindca ea nu vrea sa tina regim, nu intelege sa bea cate putin...asta e...sper sa trecem cat mai repede peste asta...
oti, pupicei innotatoarei...ce putin mai aveti si veniti acasa...
paxelina...Doamne ce mult se iubesc fratiorii...nici nu-mi venea sa cred ca Deliutza sta deja in picioare...si ce bine se tine...bravo ei...sanatate multa, acum se simte ok? amai facut febra?
felis, asa cu 5 ore este destul de greu sa gasesti(mihaela ce noroc ca ai gasit pe cineva sa stea cu pitica si ti-a luat un pret super bun)... daca vezi ca nu gasesti pe cineva la pragram scurt poate sa-i oferi unei tipe sal intreg si chiar daca tu sau sotul ajungeti acasa o mai tineti acolo sa aibe grija de mihaitza sa va mai ajute, sa-l plimbe pe-afara si tu sa mai face treburi prin casa...mai dar sal peste 6 mil si a fost cam nemultumita? Doamne, Dumnezeule...
miki, of saracutza de tine...pup si refacere rapida
onitza...bafta maine la scoala, ma bucur ca ai ales sa mergi...lasa nu fi dezamagita...poate ai parte de copilashi buni si nu mai conteaza ca scoala este nitelush mai departe de casa ta.
va pup pe toate si va multumim de gandurile bune si urarile de sanatate

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, asa cu 5 ore este destul de greu sa gasesti(mihaela ce noroc ca ai gasit pe cineva sa stea cu pitica si ti-a luat un pret super bun)... daca vezi ca nu gasesti pe cineva la pragram scurt poate sa-i oferi unei tipe sal intreg si chiar daca tu sau sotul ajungeti acasa o mai tineti acolo sa aibe grija de mihaitza sa va mai ajute, sa-l plimbe pe-afara si tu sa mai face treburi prin casa...mai dar sal peste 6 mil si a fost cam nemultumita? Doamne, Dumnezeule...
monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

MONICA... sanatate multa...
Cat despre bona... nu ai inteles... Eu am nevoie de o bona care sa stea cu Mihai 10 ore/zi. dar in disperare de cauza am vb cu acea doamna care nu poate sa stea decat cand si cd, cateva ore...
Am nevoie de bona cu 10 ore pt ca eu lucrez 8 ore + drumul o ora dus si o ora intors... = 10 ore.
Sper sa gasesc... off...

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Felis, ti-am trimis un mesaj privat, un anunt,in legatura cu o bona, e luat de pe mami si am vrut sa-l pun aici dar, ma acuza de reclama ascunsa unui alt forum... l-ai primit?
Hai ca fug sa pun zama pe foc si revin sa vad ce-ati mai vb ...

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ochi_verzi

Felis, ti-am trimis un mesaj privat, un anunt,in legatura cu o bona, e luat de pe mami si am vrut sa-l pun aici dar, ma acuza de reclama ascunsa unui alt forum... l-ai primit?
Hai ca fug sa pun zama pe foc si revin sa vad ce-ati mai vb ...

Diana 22.11.2004

multu mult... am primit... acum mai sun la niste numere pe care mi le-a dat ONITZA... si la care avantajul e ca sunt aproape de mine... vecine de bloc... Sa vad ce-o sa fie

www.felis.ro

Mergi la inceput

Am reusit sa fac si eu album de august 07 in care puteti sa imi vedeti nepotica la botez, ma vedeti si pe mine la mare... si mult alte poze cu Mihai

www.felis.ro

Mergi la inceput