Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

Monica, sanatate multa!!!
Mey, bona am avut-o anul trecut si sper sa vina si anul asta(ea a spus ca vine)dar, abia azi a sosit din Germani de la munca, asa ca o mai las putin sa se odihneasca si Diana va sta dimineata cu cumnata si nepotica pana una alta.In cazul in care se razgandeste, o voi duce pe Diana la gradi.Este o grupa de gradi chiar in incinta scolii la care voi lucra anul asta, normal e sectia maghiara dar sunt vreo 5 copii maghiari si restul romani...
Ioana, maine vor fi ceva emotii dar, peste doua saptamani vei fi in felul urmator: iti vor tremura vocea si picioarele, vei fi rosie ca racul, iti vor arde obrajii cand te vei intalnii cu copilasii si parintii lor (asa eram eu in primul an)...hai ca te-am incurajat
Mersi, Miki!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Cred ca am gasit bona... sper ds nu ma grabesc.. MAine diminEATA VINE AL ORA 9... aMANUNTE MAI TARZIU

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, tocmai discutam cu mama ce greu este sa gasesti o bona in Bucuresti. Bafta maine!
Ioana, tu ai rezolvat cu bona?

Ma gandeam daca oare nu este o varianta sa mearga la cresa pana gasiti pe cineva serios. Sau sunteti hotarata sa nu mai acceptati varianta cu cresa?

Alexa, Silviu inca mai merge la cresa sau sta acasa cu sora si mami.

Am inceput si eu cu emotiile pentru ca sunt multe aspecte care nu imi convin. Nu li se da mancare gatita, doar sandwichuri si nu in fiecare zi, iar Ana de mica a fost la regim fara paine ca este grasunica deci sunt curioasa cum va arata la Craciun . De asemenea copii sunt tinuti afara cam 6 ore pe zi, iar aici cam pe fiecare zi ploua incet, ei sunt in costum de ploaie si se fac precum porcii dar asa se calesc ori ajung repede la spital daca nu fac fata regimului. Copii mici sunt adormiti si lasati in carucior sa doarma afara, nu conteaza ca este iarna. Plus ca un coleg si-a luat copilul vanat si zgariat pe fata ca a cazut peste o teava iar unei colege i s-a inecat fetita cu o bila, au chemat-o sa-si duca copilul la spital sa o scoata.

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochi_verzi spune:

quote:
Originally posted by FELIS

Cred ca am gasit bona... sper ds nu ma grabesc.. MAine diminEATA VINE AL ORA 9... aMANUNTE MAI TARZIU

www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Tin pumnii!

Diana 22.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

MIHAELA iti urez un an bun, cu copilasi foarte dragalasi care sa iti aline dorul de ceilalti copilasi!!! un an plin de satisfactii, cu Diana sanatoasa si isteata foc ca pana acum!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Paxelina foarte frumoasa vacanta ta, sa va fie de bine.Vad cumva niste ochisori albastri forever?

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

albastri de ajuns, gata a fos suficient sa decis sa isi arate culoarea finala se fac caprui fara indoiala, sanatoasa sa fie ca exista lentile de contact si vopsea de par

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

deci... ONITZAa fost "agentia de bone" pt mine... ea mi-a furnizat baza de date si asa am gasit..
Acum sper ca nu m-am grabit.. cu vestile... E vecina de bloc si a fost la un interviu pt post de camerista la hotel, si primeste raspuns marti... dar mi-a zis ca ar prefera sa vina la mine... I-am zis ca e alegerea ei si ca as prefera sa vina de maine marti sa aibe tel la ea si daca o cheama sa discute sa stabileasca pt miercuri dimineatza ca am nevoie de ea neaparat seara... Si ea se va hotara ce vrea... mai ales ca din iarna ii fac si carte de munca... concediu platit ... Are 23 de ani... e o fata simpla de la tzara, veniat nu de mult in Bucuresti, dar e tare vesela si deschisa si Mihai a placut-o.... si ea pe el.
Sper sa ramana la mine mai ales ca si gateste ... Sa imi tineti pumnii... sa am bafta si sa fie ok..

www.felis.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BAFTAAAAAAAAAAAAA!!! SI EU TIN PUMNII!!!!!!!

MAINE E PRIMA ZI DE MUNCA!! DOAMNE EU CHIAR INCEP SERVICIUL!!!
MIHAELA m-ai facut sa rad cu lacrimi ca a inceput sa faca mishto MIHAI de mine cand a vazut ce mi-ai scris de emotii, ca si=a mia adus el aminte o situatie cand tremuram!!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

felis, ma bucur mult ca ai gasit...Doamne ajuta sa ramana la voi...foarte frumoase pozele, tu esti ca de obicei mihaitza este un scump si-un frumshel, ce haios ii sta cu ochelarii aia maaari de soare
Doamne ce printesica frumushica este nepotica
mihaela, onitza...bafta maine in prima zi de activitate(fara copilashi) peste 2 sapt incepe partea frumoasa
oti cam ciudate cazurile de la gradi eu zic ca nu-i nici o problema cu painica..acolo ana o sa se agite mult mai mult decat cand statea acasa poate chiar o sa-i prinda bine painica
noi suntem ok deocamdata, asteptam noaptea sa vedem ce suprize ne rezerva ruxi

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Buna, fetelor!
Intru atat de rar acuma de nu prea ma pot conversa cu nici una dintre voi.

Maine incepem gradinita!!!
Este prima zi, dar si prima emotie pentru mine.
Nu prea stiu cum va trece timpul pana o vad acasa.
Inainte ma gandeam ca voi face cate in luna si in stele, iar acuma nu ma vad in stare de nimic.

Sper sa nu se imbolnaveasca prea repede de la alti copii muciosi, ca vremea s-a stricat deja.

Cu casa am facut o pauza. Nu mai vreau sa aud de nimic!!! Gata! Mi s-a pus pata! Nu mai pot!

In rest, toate bune si o viata plina de planuri.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput