Comori de nov-dec 04 (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

miria, bafta "scolaritei" in prima zi de gradi
cred ca o sa-ti fie greu pana te obisnuiesti cu ideea si nu o sa-ti gasesti locul prin casa sau la alte activitati pana nu te duci sa o iei de la gradi...dar incet, incet o sa va intrati in "normal" amandoua...abia astept sa ne povestesti cum a fost

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)
http://picasaweb.google.co.uk/MonicaElizabet/Prajituri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by mikimi

Si gata cred ca am in semnatura vreo 2 pozici u noul nostru membru al familiei.

Pup pe toata lumea si multumim pentru urarile de ieri pt Alexi.Si noi uram numai de bine.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

GATA, MA OPRESC AICI CU CITITUL CA MAI AM VREO 5 PAGINI SI EU NU MA MAI SIMT IN STARE ,ASA CA RASPUND (UFFF, nu mai schimb literele acum am vazut ca-s mari) acum si maine oi mai vedea ce mai pot. Sunt rupta de oboseala, dar pozitele de la voi m-au facut sa uit.
Yannis, sa traiesti si sa fii sanatos puiule, esti un dulce sub paturica ai portocalie. Iar mami e imposibil de frumoasa chiar si dupa livrare. Pai e corect, mey? Si se mai spune ca ne nastem egali. Ce mai egalitate!!!!

Ma bucur ca am vazut-o si pe Dama, ca tare nu mai stiam cum arata, iar burtica iti prieste din plin, radiezi prin toti porii. Davidut e un dulce. Sa vez ice dulce o sa fie si juniorul, clar o sa semene cu David. Noi multa vreme n-am vazut nici o asemanare intre baieti, dar acum ca adrian a mai crescut si a mai capatat si el fatzuca de copil si cand il comparam cu pozele lu ialex la varsta similara reusim sa vedem si asemanarea. Doar ca adrian e mai lung la fatza, iar alex era rotund.Asa-i adrienutu' e foarte seriso i npzoe, dar daca l-at ivedea cum rade si cum imi zambeste ati zice ca e alt copil.

Bitsule, ce frumosi iti sunt japonicii care by the way parca nu ma iau deloc trasaturi de japonici (sper sa nu se supere tati), iar amon promite sa fie un barbatel adevarat. E asa voinic!!!!

Irisuca, dulcineea, i se potriveste de minune ecchitatia, are in sange sportul asta (care marturisesc ca nu-i pt oricine, putini sunt cei care aleg acest sport si de regual sunt niste impatimiti si iubitori de animale). Fetita nasilor lui alex iubeste caii la nebunie, are o gramade de carti si lucruri care au ceva legatura cu caii si de mica strange bani la pusculita sperand sa ajunga sa-si cumpere odata calul ei. De cel putin 5 ani de zile strange bani si, desi a trecut prin varste diferite (acum are 11 ani) nu si-a uitat visul si se tine de el.

Diana, gospodina care face snitzele, off ce nevoie as avea de ea sa ma ajute pe ici pe colo.

Cicisor, imi cer scuze ca n-am apucat sa-ti raspund, dar asa-s de prinsa ca nu mai am timp nici sa dorm asa ca iti raspund aici: venim, abia astept.

Vineri ne-am luat liber amandoi sa lucram cu tata in subsol si e mult de munca, dar imi place la nebunie, fetelor am o pasiune si o placere desi ma dor toti muschii dand la ciocane, masurand, stand cu mainile agatate pe sus, potrivind si gangindu-ma la solutii cu msa facem sa iasa cat mai frumos (ma fere la liniile peretilor). Mi-am dat seama ca nici o munca legata de casa si mprejurul casei nu mai e un mister pentru mine, tine doar de informare, sa sti iunde sa cauti ca sa afli care-s etapele si restul tine doar de confruntari la fatza locului si multa munca fizica. E uam rezistenta, insa n-am puterea unui barbat, dar am o voita de fier si o motivatie puternica. Asa ca acu msimt ca nimic nu-mi sta-n cale. E mucna de cateva luni bue, juma de an poate, depinde cat de mult reusim sa lucram si dupa ce venim seara de la servici, nu numai in weekenduri. Dar cand vine vorba de ajutor incep sa invat sa ma bazez numai pe mine. Al meu sotu, dupa ce ca mai mult vantura cutia de bere prin basement pe-acolo (e adevarat ca la carat el a fost baza), l-a pocnit si-o durere de picior cu umflatura (a facut si anul trecut de doua ori aceste crize, nu reusesc sa-mi dau seama de la ce le face, dar nici la dr. nu vrea sa se duca sa investigheze), asa ca maine (e long weekend si ne bazam ca muncim la greu iarasi) el o sa fie bebe nr 3 in casa si o sa aiba nevoie de oblojeli.
In rest la servici tot ocupata si o sa dureze vreo 2 luni sa ma mai eliberez (asa daca oi avea norocul), acasa amandoi baietii tanjesc dupa mine, si cand reusesc sa ma mai prinda printre treburile mele, imi sar amandoi de gat (adrian doar la figurat!!)
Azi am fost la Niagara (sa-l plimbam si pe tataie pana acolo ca apoi vien vremea urata si n use stie cand mai apucam).

Multumim de sf. alexandru (si pe mine in fond tot alexandra ma cheama, dar lumea ma stie de andra), va intorc si eu urarile inzecite.

Acu mma duc sa ma culc ca adrienutzu a decis ca de cand cu raceala sa ma termine cu trezitul intre 11 si 2 noaptea (cam de 4-5 ori), apoi se mai potoleste si se trezeste doar la 4 si apoi doarme dus pana aproape de 8. Ehee, si alexutzu dormea dus pe lui toata noaptea.

Ca mi-am adus aminte, a avut si alex un accident acum cateva nopti si-a facut pisu-n pat. Si a fost asa de dulce dimineata cand a venit si mi-a zis. A fost numai vina mea ca l-am psu la nani fara sa-l pun la pisu inainte (sunt uneori seri in care sar baita de seara - cand e regula face pipi inainte de a se baga in cada) si in seara aia mi-a fost sila sa-l mai pun la pisu si am sperat ca va rezista, dar uite ca desi de nu stiu cate luni nu mai face pe el, tot a mai avut si el un accident. S-a facut un dulce, a inceput cu ghidusile verbale si mi-e asa de drag de el, sunt multe de povestit, dar eu sunt rupta si-mi fur din somn si nu mai vreau caci am ajuns barbat in casa si trebuie sa am energie s-o iau si maine de la capat cu minim 75% capacitate ca sa mearga roata la caruta ca altfel...

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian - 24 Aug. 2006 ......... poze I si www.flickr.com/photos/8947508@N02/" target="_blank">poze II

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Am citit cate ceva..sa icnepem:
Miki,sa-ti traiasca baiatul!E un ingeras!
Otilia,super poze!Ana e o dulce.Sper sa ne vedem cand soseti in Bucuresti.
Felis,eu ii dau bonei 600 ron.nu e mult,nici putin.Norocul face ca ea a cerut putin la inceput,anul trecut,adica 500,si eu tot am crescut pana la 600,luna asta chiar 650 ca m-a ajutat enorm in perioada mutarii.mai nou ii face si Mariucai mancare(eu inca 'functionez'pe butelie).nu se pune problema daca vin mai tarziu acasa,a stat uneori si sambata.sa o tine D-zeu sanatoasa!Sper sa ai si tu noroc cu bona.
Monica,sanatate multa la puiuti si tie!
Noi suntem bine,nimic deosebit.
mai vb..ca fug la munca

Poze 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=ed3f5a70513cbef37f41c&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> FILMULET
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Otilia, e o dulce Ana! mi-a placut teribil costumul ei de baie bleumarine si buline albe..
e mortala pe sezlong cu ochelari de soare si piciorusele unul peste celalalt - e ca o lady! E asa de vesela mereu si-i place asa de mult s-o fotografiezi! Si nu in ultimul rand e foarte frumoasa si locatia. ce flori frumoase pe-acolo..

Miki, sa te faci bine cat mai repede!

Andra, tu amenajezi demisolul pentru pivnitza sau ca si spatiu de locuit?
Mi-am amintit ca am facut si eu in urma cu vreo 8 ani treaba asta tot asa, cu foarte mare drag. Era chiar dupa ce-am terminat facultatea si m-am intors din Cluj. Nu aveam inca mansarda si simteam nevoia de-un spatiu al meu. Si m-am apucat (tot impreuna cu tata) sa amenajam demisolul. Intr-un stil rustic... un fel de crama a iesit in final...tot asa, am reparat peretii, am zugravit, am facut un mic semineu.
Imi place la nebunie si mie tot ce inseamna amenajari interioare. Si in casa noastra, periodic simt nevoia sa schimb si sa refac. Sa recolorez peretii...

Ma gandeam la sotul tau, e o durere articulara sau e cumva o tromboflebita?
Tata mai are probleme de acest gen, se inflameaza articulatia de la picior, dar trece in cateva zile cu antiinflamatoare si Voltaren/Diclofenac gel.

Sa scriu din nou de IRIS si cai... e mare dragoste...
Nu stiu daca am avut vreo contributie.. poate, fiindca la 1 an asta a fost cadoul ei, un calutz balansoar care mergea la trap si necheza.
Acum orice carte, desen, film animat cu cai este de interes prioritar. De aceea am vrut s-o ducem la calarie.
Este in mod clar extrem de interesata. de cand face cursurile, doar despre asta vorbeste, si mereu face referi la caluti.
Asa ca pe Mircea il bate gandul sa-i cumpere un poney de ziua ei...
AS fi curioasa tare de reactia ei...

Eu, in sfarsit dupa 5 luni, am avut curaj sa ma urc pe motocicleta lui Mircea si facem un drum mai lung... adica doar vreo 90 km.
Mi-a fost cam frica... dar pana la urma am reusit sa am mai destind... vazand ca nu face excese de viteza. Pana la urma nici n-a fost neplacut.
Am fost sambata si la Alesd, unde e fabrica de incaltaminte de copii MELANIA. Si-am luat deja ghete si cizme de toamna/iarna pentru fetitza. Foarte frumoase modele erau...
Ne-am intors cu un portbagaj plin, ca am mai luat pentru inca vreo 3 copii.
Pentru Iris, 3 perechi de cizme si 2 de ghetutze au fost doar 185 RON.
eu zic ca a meritat drumul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Monica, ai dreptate va face mai multa miscare. Tu cum mai esti?
Simona, i-am scris in semnatura "gogosica" , nu intamplator mai multe persoane i-au spus asa fara sa se cunoasca intre ele. S-a mai inaltat, manutele si piciorusele sunt ok, dar burtica tot mare este, mai ales seara.
Ioana, Mihaela, Damiana, sa aveti o zi frumoasa!
Dana, multumim de complimente, s-a facut domnisoara, imi vine sa rad ca a inceput sa inteleaga cum se asorteaza hainutele. Asa am simtit si noi ca vegetatia este de nota 10. Nu am vazut niciodata atatia copaci de leandru si trandafiri japonezi. Iar in complexul unde am stat pe garduri se intindea o planta precum regina noptii la miros si tot floricele albe doar ca mai micute dar mirosul extrem de puternic. O placere sa stai noaptea la piscina sau sa te plimbi.
Miria, cand ne pui poze cu casa? Sau ne inviti la o cafea ?

Otilia, sotul Vlad si gogosica Ana Maria (18 Decembrie 2004)
Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

am reveniiiiit , incerc sa recuperez toooot.

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

'Neata tuturor si un inceput de an scolar (si gradinitele intra aici) si la mamici si la pitici: Onitza, Mihaela si micuta Damiana.

Azi e si prima zi de gradinita a noastra si David era atat de bucuros ca merge si el "la munca" ca tati al lui de nu ne venea sa credem. Cand l-am lasat in clasa, ne-a si intors spatele, iar eu am sufletul sfasiat deja...mi-e un dor nebun de el, desi azi il iau la pranz acasa, dar de maine va sta toata ziua...ofofof...

Try, merci frumos si de aprecieiri si mai ales de incurajari. Am inceput sa ma gandesc tot mai des la cum va fi primit/privit bebe2 de catre David, mai ales dupa cele descrise de Miki. Imi doresc tare mult sa-l iubeasca David pe cel mic si sa-l protejeze. Ce ma deconcerteaza e ca atunci cand ii vorbesc de bebe si ii spun ca e baietel, David ma contrazice si zice ca e fetita. Sper sa nu fie prea dezamagit si sa-l iubeasca tare cand l-o vedea.

Otilia, dulcica tare Anuta ta la plaja si o fotogenica. Mi se pare ca s-a mai inaltat si subtiat, o adevarata domnisorica. Iar ochisorii ei sunt superbi, ma innebunesc numai cand o vad in poze. Am vazut-o innotand cu aripioarele, asa face si David cu piciorusele prin apa, zici ca pedaleaza.

Miki, refacere rapida! bebe mic.

Monica, sanatate Ruxitei si tie, ca Alex inteleg ca e ok acum. Sa scapati repede de virus sau ce-o fi.

Bits, daca ar fi dupa cum vreau eu sa nasc, as incerca natural. Dar se pare ca dr nu prea crede ca am vreo sansa...mi-a zis ca mai vedem atunci mai aproape cum ma prezint (colul adica), dar crede ca daca la prima nastere travaliul nu a fost fructuos (cu dilatare), la a doua va fi cam la fel, si nu vrea sa riste ruperea uterului. Dar sa vedem cum va fi.

Ma duc sa mai vad niste pozite si revin...acum ma plicitsesc fara puiul meu, deci va haladui pe aici.

cu bebe2 & David, pilotul "avid" (18.11.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Paxelina si eu m-am resemnat cu okisorii la Alex, desi nu am pus in calcul - evident- si varianta de lentile si par vopsit pt el.

felis tot atat dau si eu, anul trecut 500 lei, anul asta 600 si uneori pana la 800, insa sta si noaptea daca e nevoie.Pana sa termin munca am tot fost in delegtii si din pacate ne nimerea si eu si Honey pe meleaguri indepartate.E adevarat ca e matusa mea si a renuntat la srviciul ei pt a sta cu Alex, dar oricum 600 e un pret corect cred.Si statea, ca eram la servici de la 8.30 la 18-19-20-21...Bafta sa fie cea mai buna varianta.

Dama ce sa-ti zic, in continuare am emotii pentru legatura dintre fraiori.Sper sa am norocul Alexei si sa il iubeasca neondtionat repede.Acum insa, dimineata pana iese afara, sta in dormitor cu noi si daca bb vrea sa doarma aduce camionul si cutia de scule.Si da cu ciocanul ''incet''.Daca-l rog sa se joace in ''camera lui'' ma gnora, si vad botic.Ce sa fac ? sa sacrific somnul micului sau sa-l dezamagesc pe Alex? e tare greu ca nu sunt 100% in forta macar sa ma joc in restul timpului cu el ca sa se ''plictiseasca'' de mine.Si vremea nu ma ajuta sa-l trimit afara...

Bafta Damianei la gradi, sa-i placa si sa se acomodeze repede.Si eu am gasit gradi, dar il dau la primavara cand ma intorc la servici.E noua, pana atunci vad si eu cum functioneaza.Oricum locatia e ideala pt mine ca e in drumul lui tati de servici, deci am scapat eu de sculat mai devreme, iar proprietarii sunt prieteni.

Oti ce ''legiune straina'' in varianta nordica pe capul Anutei.O sa reziste ea ca e puternica, sper sa nu aveti parte de nici un incident totusi.Oricum te astepti la altceva din starinataturi, macar la grija pt copilasi, daca nu la alimentatie sanatoasa.

Poze noi jun.

Miki,mami de Alexander (12.12.04) si Yannis cu pozici proaspete. (28.08.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by andreap
Felis,eu ii dau bonei 600 ron.nu e mult,nici putin.Norocul face ca ea a cerut putin la inceput,anul trecut,adica 500,si eu tot am crescut pana la 600,luna asta chiar 650 ca m-a ajutat enorm in perioada mutarii.mai nou ii face si Mariucai mancare(eu inca 'functionez'pe butelie).nu se pune problema daca vin mai tarziu acasa,a stat uneori si sambata.sa o tine D-zeu sanatoasa!Sper sa ai si tu noroc cu bona.
Andreea si MARIUCA-7.11.2004

Am vb cu ea pt 650 ron, 10 ore pe zi, gatit o data la 2 zile cd doarme Mihai... concediu platit, carte de munca din decembrie...
Am vb acum cu ea la telefon... A dansat cu Mihai, l-a dat hutza... i-a dat apa... si zicea ca a inceput Mihai sa vina la ea... Parea tare vesela la telefon... Sper sa fie bine in continuare, sa se inteleaga si sa ramana la noi...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

quote:
Originally posted by danette
Nu stiu daca am avut vreo contributie.. poate, fiindca la 1 an asta a fost cadoul ei, un calutz balansoar care mergea la trap si necheza.
Acum orice carte, desen, film animat cu cai este de interes prioritar. De aceea am vrut s-o ducem la calarie.
Este in mod clar extrem de interesata. de cand face cursurile, doar despre asta vorbeste, si mereu face referi la caluti.
Asa ca pe Mircea il bate gandul sa-i cumpere un poney de ziua ei...
AS fi curioasa tare de reactia ei...

O... ce frumos... am mai citit si cd ai zis ca ai dus-o la hipodrom... la 115 km de voi parca... Mi se pare acesta un sport... regal

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
mart 07,aprilie 07,iunie 07,august 07
www.felis.ro
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput