Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

fete dragi, intru mai pe seara sa va imbratisez pe toate, am avut iar o perioada superaglomerata si dureri de cap de nu vedeam pe unde merg. acum merg in sfarsit la dr., mi-e o frica de mor, iar stres, iar stat in tensiune... nu ma gandesc decat la un lucru: poate sa-mi fie oricat de rau, sa ma doara cat de tare, nu ma intereaseaza decat sa fie bebe sanatos... nu stiu de ce, dar tot timpul stau cu frica in san... deci, tineti-mi pumnii!
IreneCam, daca nu ma insel, citisem pe undeva pe net ca la ovulatie poate aparea un picut de sange... sper sa nu ma insel.
Michelle, imi pare tare rau, cred ca dereglarea a fost de la duphaston... te pup si te imbratisez cu mult drag
Flavia, stai linistita, Dominic se va obisnui, este foarte mic ca si varsta, iii este greu si lui, tu sa nu-i arati ca si tu esti trista si debusolata. vei vedea va fi bine. spune-i seara povesti despre gradinita care sa-l impresioneze, intreaba-l despre colegi, fa-l sa se simta un voinic care merge acolo ca sa ajute pe nu stiu cine sa faca ceva ce nu poate.iti doresc succes. draga mea, poze i-am trimuis lui Michelle pe mes, inca nu era gata, dar mai putin de tot si termin amenajarea la gradi, m-au incurcat rau cei cu mobila ca mi-au gresit-o de nu stiu cate ori.
Danny, auzi ce zice Flavia, te-a visat, te asteptam cu vestile bune, stii ca Flavia nu se inseala.
Lau-Meli,

Marina, o in 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

IreneCam-nu stiu ce sa iti spun despre acea sangerare micuta.ai reusit sa iti faci programare?
Alinushca-ai mai repetat testeul?Sper sa vii cu vesti foarte bune de la medic!
Mav-imi pare rau ca ai atata stres sper sa vina si la tine o perioada mai comoda.Ti-au venit uratii sau nu?
Pepsi-unde esti?sper din suflet ca esti bine.Ce face micutul David?Dar Dominik s.a obisnuit cu gradinita?
L5845-iti multumesc pentru gandurile bune,da abia astept si eu sa se inatample minunea.Tu cum mai esti?Ti-au venit uratii de la dupfaston?de cate zile iei?
Cristina-ana-ai o scumpete de baietel,sa creasca mare si sanatos!
Jojo-miha-ce putin mai ai,nu imi vine sa cred ce repede a trecut timpul.Ai sa vezi ca totul va fii bine!
Baby-r7-cum merge scoala de soferi?ma bucur ca prestati de zor,ai sa vezi ca in curand ne vei da vestea cea mare!
Dan-ny-am auzit ca te-a visat Flaviuta noastra,ia zi ai o veste buna sa ne dai?
Blueeyes-sper sa gasesti teste de ovulatie si sa nu ratezi sa te aud cu vestea cea mare cat mai repede,abia astept!
Catty-iti tin pumnii sa fie cu ochisori!
Musettepink-ce mai faci?
Danaflor-la unele fete petele maronii sunt semn de sarcina dar uite in cazul meu au anuntat intotdeauna venirea uratilor...iar greturile nu apar chiar atat de repede,oricum eu sper sa vii cu vestea cea mare.
andreea16-sarcina usoara in continuare si abia astept sa ne spui ca i-ai vazut inimioara la puisor!
Remaliss-cum te mai simti?sper ca te-au mai lasat greturile si ca sunteti bine si tu si bebika!
Cristy74-te apropii de testare nu?
Idaira-sper ca esti mai bine si te rog sa nu mai stai singura,chiar daca acum nu mai am aproape deloc timp liber tot am strecor si va citesc si sunt aici pentru voi toate!
Fetelor ma scuzati ca nu reusesc sa va scriu la toate dar sunt foarte ocupata si abia mai am putin timp liber dar sa stiti ca ma gandesc la voi toate ca imi sunteti tare dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Teo2rina, acum de perioada critica ai trecut cu bine. Asa ca o parte de griji au trecut, nu? Acum monitorizeaza-ti doar tensiunea, starea generala, mici modificari care pot aparea in organism, dar eu iti tin pumnii sa nu ai nici cea mai mica problema pana la 9 luni!! Ce mai face gradinita ta? Chiar eram curioasa sa te intreb daca aveti/ai asa.. cum ar veni un motto, un crez legat de activitatea pe care o veti desfasura acolo.

Eu am fo' la nenea Hamid (mi-e mie usor sa ajung la el si pana acum am fost multumita de el) si m-am facut iar de rusine. Pentru a doua oara m-am dus crezand ca am o problema ginecologica si s-a dovedit ca aveam o problema de alta natura.
Mai pe scurt, greturile pe care eu le speram a fi de la o sarcina, nu au nici macar legatura cu vreo dereglare hormonala. Mi-a spus ca cel mai probabil am probleme de digestie. Si e adevarat. Tot aman de ceva vreme sa incep un regim alimentar prietenos pentru tractul meu digestiv.
Acum ce sa mai zic? Ii astept pe urati si ma bucur ca greturile nu erau de la vreo problema gyneco, si luna asta pot sa numar linistita din nou! Cu voi!

Michelle testul HCG a iesit negativ vineri. asa ca era deja totul clar. dar eu tot credeam ca greturile au avut legatura cu un presupus dereglaj hormonal... cred ca o sa ajung pentru orice problema sa trec mai intai pe la ginecolog sa isi dea si el cu parerea

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Michelle, da, iubita, mi-a venit, se pare ca s-a si terminat.... Cu stresul, asa e, e cam aiurea in perioada asta, dar ma straduiesc sa raman pe baricade, gandind pozitiv!

Imi pare rau ca nu am acum dispozitia necesara sa va scriu mai mult... sa nu va suparati, sunt tot aici, alaturi de voi, va tin de manute si impreuna vom merge mai departe!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara!
Eu sint bine. saptamana asta e cea mare. Adica prestam de zor. Sper sa se prinda ceva si sa nu ratez momentul!
Michelle81-ma bucur ca esti mai optimista! Si faci bine ca gandesti asa, sa vina lucrurile de la sine. "Ce e al tau e pus deoparte."
Alinushca -imi pare rau ca nu esti gravidutza. Luna viitoare voi face galerie si pt tine, pt Michelle si pt. mav Bine ca ti-ai dat seama de la ce sunt problemele.
Baby-r7 - tin pumnii pt scoala de soferi.Ce emotii am avut si eu la inceput...
L5845-– ce bine ca te-ai mai relaxat. Sper sa vina o perioada buna si pt. tine. Ce ai mai facut cu dr. ? Ce mi-ar placea sa am gemanuti. Stii, sotul meu e din gemeni univitelini. Si asa as recupera timpul, caci tare imi doresc 2 copii si timpul trece asa repede.
Blueeyes-sper sa gasesti teste. Eu am gasit greu prin Bucuresti. Si numai Minut cu 3 buc. Intr-un pachet. Oricum daca gasesti ia-ti 2 cutii. E asa ciudat sa ma uit dupa 2 liniute. Inca nu le-am vazut. Sper sa nu ratez momentul. Sint in Z15, cred ca se apropie.
Teo2rina– multa sanatate si vesti bune de la dr.
IreneCAM– multa sanatate!
jojo_miha -sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos!
cecilia L-o nastere usoara si un bebe sanatos! Astept povestea ta!
Pepsi -pupici! Imi pare rau ca plangi si stiu ca nu ai cum sa nu reactionezi asa. Dar in timp sigur Dominik se va obisnui si o sa fie bine. Of saracutul, la ce se gandea el.
ylilimic-imi pare rau de experientele tale si de nepotel. Sper ca in curand sa fie ajutat! Multa sanatate si incredere!
Laura Ioana -sper sa gasesti un nume care sa va placa pt bebe. Sarcina usoara in continuare!
andreea16- tin pumnii sa vii cu vesti bune de la dr.
mi_a-– eu nu te-am cunoscut, abia in iunie am cunoscut acest minunat grup de fete. Ma bucur pt tine si ca dintre noi sunt mamici care isi tin copilul in brate. Asta imi da incredere ca se poate! Cuvintele tale de incurajare m-au facut sa ma simt mai bine si sa fiu optimista. Multi pupici si multa sanatate pt toata familia!
Ale-poate e asa cum spune Catty si inca e speranta.
catty -tin pumnii sa afli vestea cea mare in septembrie! Si eu i-au acid folic. Vit. E nu i-au, dar cumnatei mele i-a dat sa ia vit. E din ziua 16-25. Si am inteles ca a luat si in primele 2 luni de sarcina, deci cred ca nu are ce sa iti faca rau.

Pupici pt toate fetele de care nu am amintit. Multa sanatate si vesti bune in curand!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

myry, eu n-am nevoie de galerie... la mine, daca vine bb, bine, daca nu, iar bine... nu vreau sa ma canalizez pe chestia asta!

ale, scuze-ma, eu nu am inteles daca ti-am venit sau nu si cand anume...?

unde sunteti fetelor?! iar bate vantul pe aici.....

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

C.Myry, multa bafta luna aceasta si spor la treaba . Ce frumos ar fi sa ai gemeni!!!Cred ca ai sanse, mai ales aveti antecedente in familie.

MAV, ce perioada agitata ai avut si tu, cu serviciul si alte necazuri...Sper sa esti mai bine. Ai reusit sa mergi la formula 1 pe apa? Am vazut la TV ca a fost foarte frumos.

ALINUSHA, bine macar ca stii de la ce ti se trag greturile.Imi pare rau ca n-a fost sa fie luna aceasta. Am vazut ca ai fost la Hamid. La Badiu mai mergi? Cum ti se pare?

MICHELLE, ma bucur foarte mult ca esti mai optimista si ca ai avut putere sa te ridici. Chiar daca uneori nu stim cum vom face fata, gasim totdeauna puterea sa mergem mai departe, pentru noi si pentru familia pe care o dorim. Asa este, viata e tare pretioasa si trebuie sa ne bucuram de ea. fata curajoasa!

TEO, iti tin pumnii pt la doctor. Ai grija de tine si incearca sa te mai menajezi. Cand deschideti gradi? Atunci sa vezi agitatie cu piticii!!

JOJO, multa sanatate!! O sa vezi ca vor trece foarte repede aceste 4 saptamani.

LAUMELI , multumesc pentru incurajari, asa este, incerc sa nu ma stresez, o sa vad maine despre ce e vorba. Tu mai ai de luat duphaston luna aceasta? Sper sa vina repede CM, ca sa poti face analizele.

LIANA, te-a programat tanti aia la unguri? Dintarul te mai chinuie mult?

ROXANA, succes la sofat!Multam de incurajari, aveam mare nevoie!

DANAFLOR, cum esti? A venit CM? Sper sa fie bebe, asa cum iti doresti tu!

ANDREEA16, cand mergi la dr? Ce face margelusa? Sa ne dai de stire!

Fetelor, ce mai stiti de REMALISS? Mai este la spital sau e mai bine?

LAURA IOANA, uauu, 22s, ce frumooss, parca ieri ne dadeai vestea cea buna! Numai bine tie si lui bebe!

CRISTINA ANA, sunteti tare frumosi amandoi, si tu si bebe...mi-a placut mult costumasul lui galben cu bulinute!

CRISTINA26, foarte frumoase pozele! Ce biserica frumoasa, m-a impresionat!

PEPSI, off, imi pare rau ca esti trista din cauza lui Dominic. Sa stii ca toti copii plang cand sunt lasati la gradi, sper sa se obisnuiasca si sa-si faca prieteni. Dar de ce nu vrea sa stea, ce il supara?

MIRELA, ma bucur ca esti mai bine, uite un !!Mult noroc luna aceasta, e luna ta!!Nu gresesc, nu? Parca si tu erai printre Balante?Ai gasit testele?

DANNY, MUSETTE,ALE, CATTY, IDAIRA si toate celelalte fete

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Mda, nici o veste de pe frontul de vest.

CM n-a venit, dar ma doare sfecla si testele sint perfect negative.

Fetele, va pup. Nu poci sa stau mult, ca sufar adinc. Vad ca hemoroizii lovesc in gasca. Si doareeeee

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

A, si cu singerarea la mijlocul ciclului, ea poate precede ovulatia. Mi s-a intimplat si mie, o singura data. Dr. mi-a explicat ca se poate intimpla datorita scaderii bruste a nivelului de estrogeni de dinainte de ovulatie.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

va pupacesc pe toateee..
io's ocupata cu dintzarusuntem pe ultima suta de metrii asa ca s'a pus de tot pe mine
in rest sunt binee
va tin pumnii la toatee..
fugggg ca mai am si de invatat ca am neste restante...

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"

Nasica

Mergi la inceput