Durerea unei pierderi de sarcina (35)
Raspunsuri - Pagina 28
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/baby_r7/baby_r7.jpg)
baby_r7 spune:
hop si eu sa va salut ca nu pot sta prea mult.............
liana fata curajoasa si
ca sa reziste pe baricade..sa vazi cand oi termina cu dintaru' ce
de invidiat vei avea.............
jojo pai atunci incep sa repet pentru pentru venirea lui bebe!!!!!!!!
ale',mav,flavia,michelle,irene,oana,alinush,andreea,teo si restul fetelor va pe toate............
eu nu am vesti noi...........dar invat de zor.......sa iau din prima............ si poate vine si
..ca prestam de zor...........
hai ca fug la si pe urma la invatat...........ca se face tarziu....
o sa mai intru cand am timp..............dar oricum va sustin din umbra............. pentru sustinere...........
ROXANA
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Teo2rina spune:
Roxanici, bravo, tin pumnii, alterneaza: invata si presteaza...
alinushca, temerile nu au trecut deloc, mi-e frica tot timpul cand ma gandesc la bebe. nici nu mai indraznesc sa visez... gradinita e aproape gata, am sa pun poze cand termin, ii mai astept pe astia cu mobila ca mi-au gresit-o de trei ori. sotul meu a nascocit motto pt gradi: un vis pentru copilul tau, iar acum am depus sigla si cu asta sa le inregistram la osim. tu stai linistita, nu te stresa, bebe o sa vina, eu iti tin pumnii.
c.myry, bafta multa, sa nu fiti stresati ca nu se prinde, sa stati linistiti ca va fi bine.
Ale, vai de fundu' tau... ti-au reaparut hemoroizii asa, din senin?
Dragelor, am fost la dr si l-am vazut pe bebe si mi-a zis ca "deocamdata e bine". ma innebuneste incertitudinea asta, stau cu frica in san...trebuie sa fac triplul test, la 20de sapt ma trimite la Herghelegiu, Pop sau Iosup pentru eco de morfologie fetala si astia sigur au aglomerat pana nasc eu.oricum l-am vazut azi, dadea din picioare, se juca, asa am crezut eu, sotului i s-a parut ca are fetisoara rotunda ca a mea si ca e baiat... si avea coloana foarte dreapta. mi-e frica sa ma bucur, nu indraznesc, nimic nu e ca la prima sarcina... acum stiu destule despre o sarcina si riscurile ei si poate asta ma face sa fiu asa crispata... va pup si va imbratisez cu drag.
am uitat sa mai schimb saptamanile...
Marina, o in
15+
dan_ny spune:
off...Flavia ce bine ar fi...sa se adevereasca si la mine...
eu din pacate inca n-am vesti, de nici un fel. azi dimineata am facut testul doi, si tot negativ...deja incep sa ma ingrijorez...cred ca sunt in z34 sau 35, nici nu mai stiu si nu da semne nici cm ca ar vrea sa vina. nu stiu ce sa cred...ma-ngrijoreaza si din cauza fibromului...
daca nici sapt. asta nu se intampla nimic, trebuie sa ajung la un control neaparat.
intre timp, ca sa-mi mai alung gandurile negre, am postat si un filmulet...sper sa va placa si sa va relaxeze.
va pup pe toate, fara exceptie...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze filmuletz
Michelle81 spune:
Pepsi-sper din suflet ca esti bine.Nu stiu de ce nu ai mai scris daca te-a suparat cineva sa imi spui.Imi e dor de tine si mesajele tale!
Chantal-ma gandesc la tine si sper sa gagsesti puterea sa mergi mai departe iar cand ai nevoie de ceva stii unde ma gasesti.
Dan-ny-of nu stiu ce sa spun,eu sper din suflet ca esti gravi,nu stiu de ce nu se pozitiveaza testul ala odata.
Liana30-bravo mai ai putin si scpai de stomatolog!
Baby-r7-asa asa invata sa iei examenul!
L5845-draga mea ce mai facißInca nu au venit uratii?
C.myry-ma bucur sa aud ca prestati des,sper din suflet sa se prinda si sa ne spui curand ca esti gravi?
Blueeyes-ai gasit teste de ovualatie?ai sa vezi ca voma junge si noi in curand sa spunem"sunt gravida",stiu ca nu e departe acea zi...pana atunci tre sa rezistam ca nu avem de ales.
Ale-imi pare rau ca nu te simti bine...of poate ar trebui sa mergi la un doctor...
Alinuscha-imi pare rau ca ai probleme digestive,si stresul e de vina..of am sperat ca ne dai o veste buna!
Mcrissa-mai ai putin pana la testare,sper sa nu mai vina uratii astia care nu ne mai lasa in pace odata!
Teo2rina-15 saptamani??Nu imi vine sa cred,Doamne cum trece timpul asta.Ma bucur mult ca l-ai vazut pe bebika,stiu e normal sa stai cu frica in san,ai sa vezi ca de data asta totul va fii bine!
Remaliss--cum te mai simti??
Mav-multumim pentru stropul de optimism.imi pare rau ca ai atata de lucru.Cum te mai simti?
IreneCam-nu am inteles de la ce ai avut acele sangerari...desüre dureri ce ti-a spus?Sper ca esti mai bine!Da asa este trebuie sa ne ridicam mai ales de dragul persoanelor din jurul nostru care sufera cand ne vad asa..Stiu ca voi mai avea momente cand am sa cad dar sper sa gsesc mereu puterea sa ma ridic cu ajutorul vostru!
Pup toate fetele dragi!
dan_ny spune:
gata...s-au lamurit lucrurile: z1
si-acum trebuie sa plec la servici...si n-am nici un cheeeefff...offf...
sper sa nu ma simt foarte rau...
va pup dragelor, si va doresc o zi buna
_
poze filmuletz
Michelle81 spune:
quote:
Originally posted by dan_ny
gata...s-au lamurit lucrurile: z1
si-acum trebuie sa plec la servici...si n-am nici un cheeeefff...offf...
sper sa nu ma simt foarte rau...
va pup dragelor, si va doresc o zi buna
_
poze filmuletz
Offf imi pare asa de rau ca ti-au venit uratii,stiu ce greu si urata e prima zi....ai grija de tine iar daca nu te simti bine sa ii spui sefei tale sa te lase acasa sa nu iti fie rau acolo.Te pup draga mea!
IreneCAM spune:
DANNY, imi pare rau pt z1...
MICHELLE, in dupa amiaza aceasta merg la dr., intru apoi sa va zic ce si cum.
ALE, si eu m-am gandit ca ar putea fi de la ovulatie; vreau sa ma asigur totusi ca nu e ceva mai grav.
Va pup!
Spiridusha:))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
buna dimineata!
danny, fruntea sus, e un nou inceput!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
catty spune:
Buna ziua dragele mele,
Din pacate saptamana asta este destul de aglomerata si nu am mai reusit sa va scriu. Joi pleaca seful in Italia pt 3 saptamani si trebuie sa ii predau toate situatiile, care in mod normal se faceau pana pe 15 ale lunii. Asa ca muncesc de zor si nu cu spor.
Eu astept cumintica ziua de 13 septembrie sa vad ce imi rezerva. Intre timp am observat ca de ieri am sfarcurile mai sensibile ca de obicei si sanii ma dor putin, si e o senzatie ca aceea de dinainte de cm. Si burtica ma inteapa cand si cand, dar fara dureri mari. Cu greata mi-am mai revenit putin, dar nu in totalitate. Se apropie ziua in care fac 27 de ani si ma apuca pandaliile cand vad ca a mai trecut un an fara nici un rezultat pe planul bb. Si una peste alta la orizont se arata soacra. Ca cica vine vineri sa imi arate cat de mult ma iubeste. Asa ca va dati seama ce senzatii "tari" traiesc.
Imi pare tare rau pt fetele care au fost invadate zilele astea. Haideti fruntea sus ca se va lumina si la noi cerul. Trebuie.
Pupici tuturor si o zi linistita va doresc
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mav/mav.jpg)
mav spune:
Fetelor, nu-mi vine sa cred, cum bate vantul pe aici.... Sper ca n-ati cazut toate in butoi!
catty, nu te obliga nimeni sa primesti musafiri neinvitati... pur si simplu, daca n-ai chef de soacra, inventeaza un motiv si pleaca de acasa! Daca vii tarziu inapoi si ea e inca acolo, te scuzi ca esti obosita si mergi la culcare.
...eu sunt iar agitata.... m-a cam ajuns din urma stresul si oboseala...
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)