Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Buna fete dragi!

Am intrat sa va salut, ca-s tare prinsa cu treburi si, in plus, foarte stresata. De ieri a aparut o secretie, un fel de mucus cu sange, sunt in Z15...offf! Sper sa ajung azi sau maine la dr., acum sun sa fac programare. Mi-e teama!!!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaflor03 spune:

Buna fete dragi,

CECILIA: Iti doresc din tot sufltul nastere usoara
ALE: Abia astept sa vii cu vesti. Am o presimtire ca este bebe. Multa bafta!!!!!
MICHELLE: Bravooo!!!!ai inceput sa devii optimista. Trebuie sa ne gandim, ca numai atunci cand vrea DD o sa avem ce ne dorim. Zambeste mult!!!
FLAVIA: Inceputul gradinitei este o perioada intr-adevr grea, stiu asta de la prietenele mele care au copii de varsta lui Dominic, dar crede-ma ca nu dureaza mult, pentru ca copii socializeaza foarte repede. Multa bafa iti doresc si fii tare in continuare
CATTY: Si mie mi-a dat Dr sa iau acid folic pana raman insarcinata, 1 pe zi,sunt foarte bune, asa ca nu are ce sa faca rau. Astept cu sufletul la gura sa ne dai vestea cea mare. Pup
ALINUSHCA: Mult succes la doctor azi, si sa ne aduci vesti bune.

De dimineata m-am trezit cu niste dureri de burta, si de vreo trei zile tot am niste pete maronii, Offf nu as vrea sa vina CM, normal azi ar trebui sa vina dar ma rog sa nu fie, eu sper pana in ultimul moment, chiar nu mai gasesc justificare la starile de greata din fiecare dimineata. Va tin la curent cu ce se mai intampla.

Pup toate fetele minunate de aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

jojo ai intrat in linie dreapta si abia astept sa iti fac galerie..........pentru bebe.... mai ai aproximativ 8 saptamani,nu?
nastere usoara si bebe sanatos!!!!!!!!!!!!!
mirela la tine cum mai e situaita?
lau sper ca v-ati distrat la munte...
irene fuguta la dr. si te asteptam cu vesti...
nu te speria si incearca sa stai calma............ orice ar si se rezolva,da?

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

dana poate totusi nu cm................hai fii optimista.poate zilele astea ne da-i o veste buna............iti tin pumnii...........
am citit pe forum ca NANAMOTOC mai are un pic si naste.............
ii urez sa aiba o nastere usoara si abia astept sa vad poze cu bebe.............
cristina_ana am vazut pozele cu Andrei si e un mic printisor........sa va traiasca si sa va bucurati de venirea pe lume a lui....
fetelor de danangie mai stiti ceva?
cum se mai simte?

ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Roxana bafta multa la invatat!Poate acum cand nu te gandesti la bebe,apare!Eu sunt binisor,ms de intrebare,am luat-o de la capat!
Danaflor iti tin pumnii sa fie cu ochisori!Cand faci un test?
Irene imi pare rau ca ai astfel de probleme! Cu siguranta nu este nimic grav,stai linistita.Te asteptam cu vesti bune de la medic!

V-am pupat!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

quote:
Originally posted by IreneCAM

Buna fete dragi!

Am intrat sa va salut, ca-s tare prinsa cu treburi si, in plus, foarte stresata. De ieri a aparut o secretie, un fel de mucus cu sange, sunt in Z15...offf! Sper sa ajung azi sau maine la dr., acum sun sa fac programare. Mi-e teama!!!

Va pup si va doresc o zi frumoasa!

Tare ciudat intr-adevar! Nu prea am auzit de sangerare in mijlocul ciclului. Nu ai probleme cu hemoroizii, nu? Ca asa a fost si la mine intr-o vreme si m-am dus la gyne ca sa aflu ca gresisem specializarea la care trebuia sa ma prezint
Tin pumnii la doctor si sper sa nu fie nici o problema!

In asteptarea lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

va pup, va imbratisez si va trimit de la mine putina energie si un strop de optimism!
...nu pot sa scriu mai mult, sunt la munca... in criza de timp, ca de obicei... si cu fundu' varza.... vaz ca mai au si altele probleme d-astea, cu hemoroizii... (ma vait si eu la voi, ca stiu ca ma intelegeti)
revin mai tarziu! o zi usoara, fetelor!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Buna dragi fete!
Michelle pup tare fata optimista, mi-a placut tare mult ce ai scris si e foarte adevarat.As vrea atat de mult sa reusesti sa fii si in continuare detasata, sa nu te mai gandesti la nimic si sunt sigura ca asta te va ajuta mult si in curand, sau mai bine zis atunci cand va fi momentul si vei fi pe deplin pregatita, sa ne anunti fericirea de a avea un test cu II.
jojo ai rabdare si nu te mai stresa, ca o sa fie totul bine,TREBUIE SA FIE BINE!. si sarcina usoara si pe ultima suta, ca nu mai e asa de mult.
Pepsi ce frumos,i-a placut la Dominiq la cules?
blueeyes da, chiar ne-a prins bine,desi a fost cam minuscul, ca sa nu zic prea putin . Tin pumnii sa gasesti testele pana la urma.
alinushca sunt curioasa ce-ti spune la medic, poate vii cu vesti foarte bune, ma pentru tine.
baby bafta multa si la munca si la scoala.Da, a fost tare bine . A, era sa uit, danangie din cate stiu, inca e in concediu.
IreneCAM sper sa prinzi repede programare, ca sa afli ce e cu asta, dar pana atunci, nu te mai stresa, asteapta sa vezi, nu-ti mai fa ganduri rele.
danaflor uite, am o sa-ti alung uratii, sa nu mai vina si sa fie bine.
mav sper sa te lasa durerile cu pricina, ca la cate ai avut si ai pe cap, taman aste lipseau...Cum a fost pana la urma la targ? A iesit bine?
pentru voi toate, nu va mai enumar, ca sa stiti ca de toate e vorba .

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Roxana mai am cel mult 4 saptamani,asta daca nu ma opereaza la 37 ,maine fac 34.

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

Fetelor dragi, am vorbit la dr., ma duc maine la 16. Nu mai sangerez, dar am ceva dureri surde...

Mergi la inceput