Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

va multumesc din suflet fetelor sinteti minunate!

scuze ca am fost total of topic!

va pup

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns c.myry spune:

Buna seara dragele mele! Ce bine ca maine e sambata.
Michelle81-asa te vreau, optimista. Esti o fata extraordinara si meriti sa fii fericita! In mod sigur iti vei tine copilasul in brate si tu, doar ca se lasa un pic asteptat.
alinushca, mav-imi pare rau ca nu e luna asta cea norocoasa. Luna viitoare veti numara cu Michelle si va fi bine pt toate.
Alé -nu fi trista! Mergem inainte toate, nu?
Pepsi -off saracutul. Dar o sa se obisnuiasca o sa vezi. Deocamdata e nou pt el si a fost obisnuit sa te aiba mereu in preajma. E normal sa ti se rupa inima cand il vezi ca plinge, dar va trece. Nu trebuie sa te scuzi pt starea ta. Suntem aici, sufleteste alaturi de tine! Muuulti pupici!
L5845 -– merci mult! Da e un tabel inauntru. La un CM de 31 zile (asa a fost acum) zice sa incep din ziua 13 monitorizarea, dar am inceput in Z11. Sper sa pierd ziua. Eu auzisem ca dr. recomanda o zi da una nu. Oare e rau dacain fiecare zi?
Data trecuta nu am tinut cont si am facut in fiecare zi de frica sa nu ratam momentul, dar parca citisem undeva ca in acest caz e posibil ca ovulul sa fie fecundat de 2 ori de spermatozoizi din zile diferite si din cauza asta se formeaza anomaliile.
Remaliss-multa sanatate!
Va pup pe toate fara exceptie si va doresc un week-end linistit! Noapte buna!

myry

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

mav am citit toate perlutzele lui Sebi, m-am distrat copios.E tare istet, ii fuge minte la toate minunile si e bine ca va ocupati de el.
baby tu cum te mai simti? Tot te mai chinuie ? Poate e totusi ceva acolo...stii doar ca nu sunt foarte sigure testele...
Ale floricelele, iti iei tu altele, nu mai baga in seama barbatu', ca poate a zis ca ii parea rau de ele, nu ca sa te supere, nu va amarati viata de la nimicuri, ca e pacat.Sunt lucruri mai importante decat niste floricele, bine ca nu s-au intamplat altele mai rele, cum zicea si mav (si mie imi sunt tare dragi florile, dar asta e).
cristina26 asa e, adevaratele valori umane sa fie respectate, asta e menirea unui parinte sa-l invete pe copil.Important e ca pana la meserie, sa fie sanatoasa si voi sa fiti fericiti alaturi de ea, ca e o scumpa.
musettepink draga mea, ma bucur ca esti optimista si e doar o batalie, asa cum spunea una din fete, nu e pierdut razboiul.Tin pumnii sa ramana speranta acolo undeva si sa se transforme in certitudinea unui test cu 2 linii rosii, luna asta noua.
mcrissa ma sa fie bine cu sora ta,iar DD va avea grija sa-ti dea un bb si sa o aiba in grija si pe sora ta, nu face El diferente din astea.
danaflor tin pumnii sa fie cu ochisori si sa ne dai vestea buna.
alinushca e sigur totusi? Dar atunci ce e cu starile pe care le ai? Tin pumnii sa fii bine, sa nu te mai stresezi si sa vina bb cat mai curand si bafta luni la medic.
remaliss cum te mai simti?
Idaira,cristy, Irda,Teo,irinabobe, si toate minunatele, chiar daca nu v-am amintit pe toate, sa stiti ca ma gandesc la voi .



Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

c.myry din cate stiu, e bine sa la 2 zile, sa se refaca rezerva de nu cred ca din cauza ca ar putea aparea anomalii.Vazusem la un documentar, ca pot aparea sarcini gemelare cu ovule fecundate la cateva zile distanta unul de altul si copii au fost sanatosi tun, asa ca...important e sa se prinda. si spor la "munca" .



Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

m-am recules fetelor, e seara, piticii dorm, si ma pun sa va scriu un roman!

andreea, tot incerc sa dau de tine pe mesenger da nu esti cind sint!poate ti se pare ca nu-ti mai e asa rau! abia astept sa mergi la medic sa vii cu vestile bune, te pup sa ai grija de tine da?! asa e cu gradinita asta, mare pacoste....credeam ca s-a obisnuit sa mearga, dar se pare ca nu e asamerci de aprecieri, eram tinara si mumoasa...

musette, multam de aprecieri cu pozele, asa e cu kg, da pina trec voi fi eu baba. cind mergi la medic?

irina, cam asa ceva la nunta eram si speriata si suparata. speriata ca eu port ochelari si acolo sa par frumoasa nu i-am luat si nu vedeam mare lucru, i-am zis la sot sa fie pe faza ca eu cum nu vad poate zic da si e altu linga mine....si eram f stresata sa nu ma imprastiu pe undeva....acuma daca ar fi as purta ochelarii sa vad si eu mai mult de virful nasului.....iar suparata eram ca m-am certat cu socrul si din nunta mea frumoasa ca inchiriasem un strand cu restaurant si vroiam sa facem acolo cu 300 invitati, etc, am ramas cu 15 invitati, ca ne-am certat cu socrul, de la bani de la una alta, si am renuntat sa mai facem nunta mare, si in ziua de azi regret.....dar in schimb am avut un botez ff frumos, 35 pers. acuma la david vor fi 40 persoane.....asa e cu david, de cind imi zici tu, ma uit in oglinda si-i pun fata linga a mea, imi seamana mult....da, dominic seamana cu sotul. sa stii ca se ia chelia daca ai fi prin zona te-as lasa sa pui mina sa se ia, sa-ti poarte noroc, asa ma rog doar! sa stii ca l-am dus pe domnic dupa ce l-am luat de la gradi la magazin si i-am luat bomboane ca a fost cuminte(ca din cauza alergiei e mare eveniment sa-i dau bomboane), merci de sfat

teo, cum esti? pai unde ai pus tu poze cu gradinita si eu nu le-am vazut? iti dai seama ca vreau sa le vad

liano, te dor dintii de aia nu scri?hai ca ti-i pup , asa uriti cum sint ei, si mai usor cu fumatul auzi?

mav, merci de aprecieri, ma simt asa bine ca seamana cu mine david, ca dupa ce am pierdut sarcina imi doream un bebe numa al meu, si=l amvai de capul meu si al nurorilor, mi-e si frica sa ma gindesc ca poate-mi aduce o chinezoaica sau o negresa sau vietnameza, sau mai stiu eu ce natie, cu care nu reusesc sa comunic....ca oricum nu va fi niciuna buna ptr baietii mei, ma intelegi tu?!merci de mailuri, sa-mi trimiti si dieta te rog!da, stiu ca trebuia sa nasti dupa mine , ma bucur de ce ai simtit, vei avea din nou un bebe mic, ai sa vezi, sinteti o familie atit de frumoasa

alyx, stai linistita draga mea, am inteles exact ce ai spus, si cum ai spus, imi pare rau ca m-am folosit de raspunsul ptr tine sa zic ce gindesc de mult, si ce am mai zis eu mai demult, imi cer scuze. nu m-ai suparat cu nimic, invidia buna imi face bine

lulu, am plins citind mesajul tau! imi pare rau ptr prietena ta, si ptr tine ma bucur ca ai reusit!

remalis, cum mai esti, ma gindeam azi la tine

caty, cu riscul sa ma repet, picaturile ce le iei sint ok in sarcina?

idaira, ma bucur sa te "vad". dana a plecat in concediu, sper sa se intoarca trei

mirelush, esti o draguta tu, ei da am zimbetul ala de mama, si asa e sint mult mai fericita si implinita acuma ca atunci, eu, eram in franta studenta, sotul lucra in romania, eram despartiti de distanta, ne vedeam la 2-3 luni.....asa ca da, zimbetul de acuma e real!ei lasa ca 10 kg in 4 ani nu e mult, atit a luat si sotul de cind e aici!abia astept sa numar din nou ptr tine luna ce vine, asa ca spor la treaba

michelle, veti fi un grup super care asteptati odata, fete dragi mie, sa va fie cu noroc la toate atita va doresc! si apoi greul va incepe cind va veti tine copilasii in brate, si va fi ptr toata viata! iti multumesc mult ca ai gasit puterea in tine sa ma ridici si pe mine azi, te pup

alinushca, imi pare tare rau de tot stresul prin care ai trecut! incearca sa te detasezi putin, lasa ca numaram cu tine si luna ce vine

jojo, te invat eu sa pui poze daca vrei!ca-ti dai seama ca vreau sa vad minunatie de Natalya(stii mie mi-ar fi placut sa-l cheme pe david nathaniel, da zicea sotul ca e nume evreiesc si ca noi nu sintem evrei...)

irene, merci de aprecieri, asa e, eram tineri, aveam 24 ani....chiar rideam cu sotul ca arata tare speriat in poze tu cum mai esti?

cristina, imi era dor de tine!ce frumos e Andrei, iar tu, esti frumoasa oricum, da acuma ai privirea aia de mamica!mi-am adus aminte zilele astea cum eram noi gravi si speriate, cu mari si ileana....si uite ca toate ne tinem copilasii in brate! cum se intelege cu pisicile?e super ca alaptezi, ma bucur ff mult. ma bucur ca te simti bine, si noi avem ok-ul cu dar inca nu am facut nimic(desi eram in pauza si dinainte sa nasc cu ceva timp bun). din lipsa de timp, din oboseala, ca-s prea grasa, si ultima data ca nu gaseam prezervativele si era prea noapte sa cumparam altele....da azi ce am luat eu?in afara de bomboanle lui dominic? preze, si se pare ca si sotul a luat 2 cutii asa ca sintem inarmati!la mine dupa dominic a fost mult mai placut decit inainte de nastere, si la el am avut multe taieturi, da cu el am luat pauza lunga dupa nastere!asa e cu dominic sintem pe calea cea buna, i-am mai dat lapte si nu mi-a mai facut atitea bube....vom vedea in timp ce si cum!

myry,nu ma pricep cu testele ca nu am folosit.merci de aprecierile la pozele mele, da cu tine cind vad o poza?sper sa-si faca prieteni cit mai repede, sa nu sufere mult timp! cine a cistigat?

ale, imi pare rau de floricelele tale! la noi e o regula cind e altceva in sticla decit ce scrie pe ea rupem eticheta!e bine ca nu te dai batuta, da-i bice ca acusi e craciunul

cristina26, ma gindeam la tine zilele astea, la cum ai reusit, la cum am auzit prima data de tine....pupici multi

myry, si eu bag inghetata in mine, nu renunt la ea, in rest la orice, da rnu la inghe.imi zicea acuma seara cind il culcam ca a plins asa tare ca el credea ca ramine acolo si nu ma mai vede niciodata ce-o fi in capul lui....irina a ramas facind in fiecare zi, eu, stiam ca e bine la 2 zile sa-si mai revina gigeii, sa fie de calitate!

lau, am plins mai bine de 30 min, si bineinteles ca david m-a mirosit, si s-a pus is el pe miriiala, de am zis ca-mi pierd capul....e buna chestia ce mi-o zici, eu, si la ziua lui cind au fost prietenii pe la el, si de fiecare data cind am ocazia ii zic lui dominic ca si prietenii lui merg la gradi si ca sa-i intrebe cum e?merci mult de sfaturi, asa e un kg in plus mama lor de kg, si azi nu mincasem nimic pina la 12 amiaza si eram epuizata, da de dat jos NIMIC! of, merci de incurajari

laura, ma gindeam si la tine zilele astea cum faceai tu sport la sala, si mi-ar place tare mult sa am si eu timp sa fac.....dar am zis gata cind e mai mare david la piscina cu noi toti, ma inscriu la un curs de aquafitnes cu bebei si mamici!pup burtoiulv-ati gindit la nume?

va pup pe toate fetelor, un weekend placut sa aveti, voi va sculati iar eu ma culc

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Dragele mele, va multumesc mult pentru vorbele bune, m-am mai linistit un pic. Saptamana viitoare, vineri, merg la medic si sper ca totul sa fie bine.

Lulu75, imi amintesc ca m-a impresionat tare povestea prietenei tale, cand am auzit de ea, chiar de curand citeam intr-un ziar ca se pregateste pentru o noua sarcina. Sper din tot sufletul sa fie totul bine de data aceasta. Iti multumim pentru cuvintele tale frumoase, cred ca orice femeie care isi doreste din tot sufletul un copil este speciala!

Cristina Ana, sa iti traiasca minunatia de baiat! E un scump si un frumos, iar tu arati tare bine! Te intelegem ca nu ai timp, stai linistita.Asa este, ai asteptat atati ani miracolul acesta, asa ca acum savureaza fiecare clipa! Ma gandesc de multe ori la tine, pentru ca imi amintesc ca si tu erai speriata in timpul sarcinii. Si cand iti vad copilasul ma gandesc ca se poate si sunt sigura ca fiecare dintre noi va trai intr-o zi aceasta bucurie.

Catty, imi pare rau ca nu ai nimerit la un preot care sa te faca sa te simti mai bine. Eu sunt o persoana credincioasa si cred foarte tare ca cel mai mult conteaza ce simti tu cu adevarat si sa crezi in Dumnezeu. Iar daca vrei sa stai de vorba cu un preot, e foarte important sa gasesti pe cineva la care sa-ti faca placere sa te duci. Am intalnit si eu preoti care mi-au spus tot felul de lucruri care m-au lasat masca si a doua oara nu am mai calcat pe acolo. Acum am un duhovnic care ne-a si cununat religios si care este o persoana deosebita, care mereu mi-a dat sfaturi bune.Eu zic ca este important sa ai o discutie cu sotul tau, pentru ca nu aveti probleme iremediabile. Este pacat sa va indepartati din lipsa de comunicare. Iar daca vrei sa te linistitesti, citeste si al doilea acatist al Maicii Domnului. Si roaga-te la Maica Domnului, pe mine m-a ajutat mult in momentele mele de cadere. In legatura cu greata, te-ai gandit daca nu poate sa fie ceva de la bila?

Cmyry, ce frumos ca mergeti la teatru. Asa mi-e si mie dor sa vad o piesa de teatru in Romania. Am fost si aici la teatru, mi-a placut, dar altfel este sa asculti piesa in romana.Si eu stiu ca e bine sa faci din 2 in 2 zile ca se se reface spermatozoizii.

Michelle, iubita, imi esti atat de draga si imi pare atat de rau cand vad cum suferi. Iti inteleg dezamagirea pentru ca am trait-o si eu de atatea ori Dar nu lasa deznadajduirea sa isi faca loc in sufletul tau. Viata este mult prea scurta ca sa o petrecem doar suferind. Ai ramas de fiecare data insarcinata repede, analizele sunt bune, o sa se intample cat de repede. Trebuie doar sa lasi stresul deoparte. Gandeste-te ca in fiecare luna mai ai o sansa sa incerci. Fii pozitiva, nu porni de la inceput cu ideea ca nu vei reusi. Te rog mult sa fii puternica! Idaira are dreptate, cand am pierdut sarcina eram disperata si i-am spus doctorului ca am ramas greu (un an si jumatate am incercat), iar el mi-a spus ca daca am ramas o data cu siguranta voi mai ramane. Nu stiu sa-ti spun de ce unele femei aduc pe lume pe copii pe care nu ii doresc, dar stiu ca tocmai pentru ca noi ne dorim atat de tare, vom primi pana la urma. Cum adica pentru ce sa-ti iei energie pozitiva? Pentru tine, pentru sotul tau, pentru viata frumoasa pe care o aveti impreuna, pentru visele voastre.

Mav, sper sa rezisti la targ in ciuda caldurii. Cred ca vei fi cam obosita luni..Asa este, am citit si eu pe blog-ul Danei ca este in vacanta, zicea ca are calculatorul la ea, dar eu sper sa nu il mai foloseasca si sa se relaxeze.


Ale, si eu iubesc tare florile, imi imaginez ce ai simtit cand le-ai vazut dimineata. Imi pare rau ca a venit CM (sau poate nu e, cine stie?). Sotul are dreptate, o luati de la capat luna viitoare, nu iti pierde speranta! Ai incercat sa iei Maca? Stiam ca ajuta ciclul, eu am luat vreo doua luni. In ultimii 2 ani ciclul meu ajunsese mai mult maro decat rosu si cd am luat maca se reglase, era foarte rosu. Poate ajuta si in cazul dereglarilor.

Musettepink, iti tin pumnii luna aceasta.

Mcrissa, imi pare rau pentru sora ta, multa sanatate ii doresc, sper sa fie totul bine.

Alinushca, imi pare rau ca nu a fost sa fie luna aceasta. Speram ca ne vei da vestea cea buna. Nu te ingrijora, o sa ramai cat de curand, vei vedea.

Mirelus, ma intrebai zilele trecute ce imi doresc mai mult. Sincer, eu chiar imi doresc orice, sanatos sa fie. La prima sarcina am simtit ca va fi baiat, nu stiu ce a fost, dar acum nu stiu sa-ti spun de ce, am o presimtire ca este fetita. Mereu mi-am dorit sa am doi copii, un baiat si o fetita. Acum Dumnezeu stie ce imi da. Tu ce faci? In ce zi esti?

Roxana, sper sa se prinda luna aceasta! Iti tin pumnii!

Flavia, cred ca suferi tare sa il vezi pe Dominic asa. Nici nu stiu ce sa zic, nu stiu cum as reactiona intr-o astfel de situatie. Poate ca mai dureaza un pic acomodarea, nu? Ai vorbit cu educatoarea? Cum se comporta dupa ce pleci tu? Se linisteste? Acum am citit ce ai zis cu messengerul, eu sunt seara, cand ajung acasa. Ti-am scris acum 2 seri, dar nu cred ca ai primit. Am grija de mine, ma menajez mult mai mult fata de prima sarcina, cand credeam ca nimic nu mi se poate intampla. Greata a revenit, asa ca m-am mai linistit. Si eu de abia astept sa merg la medic. O sa-it scriu si eu dieta, ca asa ti-am promis.

LauMeli, foarte bine ca ai pregatit artileria, sa gonim odata uratii acestia care ne provoaca atata suferinta.

Hai ca iar m-am intins, dar ce sa fac, cand eu ma trezesc voi va pregatiti sa va incheiati ziua de munca, asa ca nu pot scrie in timpul zilei in Ro. Asa ca seara nu imi ramane decat sa va scriu mesaje luuungi luuungi.

Fetelor, va urez un weekend cat mai placut si va pup pe toate fara exceptie.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musettepink spune:

Pepsi eu cred ca o sa se obisnuiasca cel mic la gradinita,nu-ti face probleme,iar daca i-ai dat lapte si nu i-au aparut bubite inseamna ca e pe drumul cel bun cu vindecarea!Iti doresc un weekand placut alaturi de sotul tau....

Michelle asa vreau fata,optimista si plina de increderea ca va reusi!Tinem pumnii pt luna asta!

Mav, oau ce pompos suna numele targului...itit urez succes!

L5845 merci de incurajari,tu esti o draguta mereu!!!!!!!!!

Andreea 16 un pt tine si unul pt samburelul din burtica ta!

Cristina26 un pup si pt tine si pt printesa ta frumoasa foc!


Va pup pe toate,ma grabesc sa plec la cumparaturi!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Va doresc un weekend placut fete minunate,mult optimism si multa putere!





Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Buna ziua!

Desi nu am scris niciodata la acest subiect, va inteleg durerea pricinuita de pierderea unei sarcini. Am fost si eu in situatia asta, de 2 ori, insa uneori m-am gandit ca nu e deloc omparabila cu suferinta unora dintre voi. Ma gandesc aici la draga colega de odisee Michelle pe care am sustinut-o pana in ultimul moment.

Acum e randul meu sa va solicit ajutorul. As vrea in limita posibilitatilor sa fiti alaturi de nepotelul meu, care s-a nascut cu o malformatie la inima si a carui operatie depinde mult de noi, oamenii. www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pagina lui personala a fost realizata de un suflet mare al comunitatii DC, iar subiectul dedicat lui Darius il puteti gasi la forumul Ajutor umanitar. Sta in puterea noastra sa ii oferim un viitor si o viata mai buna.

Va multumesc si sunt convinsa ca daca vocea lui s-ar putea auzi, v-ar multumi in felul sau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia of, of, of cu astia mici si gradinita lor! Aproape toti copiii plang cand sunt lasati la gradinita! Cand l-ai luat nu a plans ca pleaca de la copii? Nu ai cum sa-l pacalesti cu niste jucarioare inainte sa-l lasi? Offf, te mai intreb si eu, dar tu cred ca ai incercat o multime de variante numai sa nu planga micutul! trebuie sa fii tare si sa nu cedezi, chiar daca te doare inima sa-l vezi asa! In primele zile e mai greu, apoi nu va mai vrea sa plece acasa!
La nume nu m-am gandit, inca, trebuie sa gasesc ceva site-uri cu nume faine...pt fete sunt multe nume frumoase, dar la baieti nimic nu mi se pare suficient de dragut!
Andreea abia astept sa vii de la dr si sa ne dai vesti bune despre samburel Sigur e bine, dar te inteleg perfect ca esti panicoasa si te ingrijoreaza orice simptom sau lipsa a lui

Ale nu mai pune raul in fatza! Pana nu incepe sa curga rosu, este speranta! Iti tin pumnii!

Roxana Tizo stiti ca io va tin pumnii tare stransi, nu? La fel si restului fetelor

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput