Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

fetelor, am intrat sa va salut si sa va doresc un sfarsit de saptamana cat mai placut. eu o sa fiu putin plecata...s-ar putea sa ma intorc repede dar...nu stiu sigur.
michelle capul sus...vezi ca berzele alea au plecat deja...le-am spus sa treaca si pe la tine. te imbratisez cu drag
eu inca n-am noutati, cred ca maine mai fac un test...nu stiu ce sa zic...e ciudat, n-am nici un simptom...nimic.
va pup pe toate

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_a spune:

buna, dragele mele!
Acum un an, in august , descopeream forumul DC si toate fetele minunate de aici. Poate nu ma mai tineti minte pt. ca nu am mai fost activa de f. multe luni , insa mi-ati fost aproape fara sa stiti, m-ati ajutat atunci cand am avut nevoie , m-am bucurat cu voi si am plans cu voi. Acum cand scriu aceste randuri nu-mi pot stapani lacrimile : sunt de fericire , pentru ca imi strang in brate baietelul de 3 saptamani, pentru ca nu visam sa traiesc aceste momente care acum cateva luni imi pareau de neimaginat! Am trecut prin multe ca sa ajung aici , dar nici un sacrificiu nu a fost prea mare si se merita orice efort pentru a-ti tine minunea la piept! Finalizand aceasta odisee si intrand de-acum intr-o alta viata , vreau sa va spun ca e un adevarat miracol ceea ce se petrece timp de noua luni si fara ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic. Cred ca de El depinde totul, indiferent ce am face noi. Dupa 2 sarcini oprite in evolutie, cand nu mai credeam ca poate fi adevarat , iata ca am fost binecuvantati. Nu va pierdeti speranta , pentru ca minuni se intampla! Va pup pe toate si va tin pumnii. Sper sa mai intru in curand pe DC, daca micutul meu MIHAI- EUGEN (10.08.2007) imi va da ragaz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IreneCAM spune:

YLILIMIC, m-a impresionat foarte mult povestea lui Darius. Mama lui a scris pe site un lucru care din pacate este comun atator femei: de multe ori ecografiile pe care le facem in sarcina nu detecteaza problemele copiilor...este revoltator, pentru ca asta le-ar putea salva viata. Darius mi-a amintit de baietelul meu, care a avut tot o malformatie a inimii. Darius este un mic luptator si sper ca demersul de pe DC sa-l poata ajuta sa faca operatia salvatoare.

MI_A, felicitari pentru Mihai Eugen, sa creasca mare si sanatos!

Week-end placut fetelor! Sunt in zona, chiar daca nu am mai scris.

Spiridusha:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu75 spune:

quote:
Originally posted by musettepink

Mcrissa imi pare rau ca treci prin asa ceva!O sa fie bine!Sunt sigura!Ai grija de tine!

Lulu cine este dr de care povestesti?Mai rar asa dr sa te incurajeze!Bravo lui!

Este vorba de Dr.Marcel Moisa de la Giulesti. A ajutat o prietena de-a mea sa devina mama dupa ce anul trecut a operat-o de fibrom.

Luminita si Andrei Tudor - iubirea mea (16 august 2005)

Album Andrei

www.dropshots.com/lulu75" target="_blank">Filmulete

Povestea nasterii ingerasului meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Si eu am tot respectul pentru Dr. Moisa. Nu doar ca este un medic bun, dar este si sufletist.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

ylilimic imi pare atat de rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva. Am citit provestea voastra si am plans, pentru ca stiu cat de greu este...
Ceea ce am vrut sa iti spun este ca Paul al meu a avut gastrosomie, eu nu sunt medic dar cred ca ar fi bine sa cereti sa i se faca si lui Darius aceasta procedura minora. 10 luni este prea lung timp ca un copil sa fie alimentat nazal.
Alta sugestie este sa trimiteti in USA, Germania, Canada etc povestea lui si sa cereti ca un doctor de inima de copii sa il opereze pe David voluntar. Sunt doctori care vor face acest lucru.
Mult noroc si multa putere sa puteti trece prin aceste clipe! Sa va dea Domnul un deznodamant fericit,

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

ylilimic, imi pare tare rau de nepotelul tau, multa sanatate ii doresc, vroiam sa-ti zic daca ai urmarit povestea soniei a lui kay, tot cu malformatii la inimioara, si a fost operata in germania si s=au intors de curind sanatoase in tara, si fetita e bine acuma si va mai avea operatie de facut, dar au adus-o la cit se poate de bine! multa putere si sanatate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Un update rapid. Am ajuns in ziua 13 fara sa-mi vina CM, deci mai am o speranta ca nu m-am stricat definitiv. Singerarea "low profile" e la locul ei, testele negative, deci nici o sansa de bebe.

Probabil maine o sa-mi vina CM, sper din tot sufletul sa nu ma dereglez din nou. O sa iau si maca luna asta, dar tare urasc bulinoaiele alea. Iac!

Altfel, am "inmormintat" azi toate florile, am ramas numai cu 3, si sa vedem daca or rezista si astea...

Cam asta... in plus, am o jena... in partea dorsala, o belea pe care am capatat-o in sarcina si care se pare ca s-a reactivat. Daca ati avut asa ceva, stiti ce naspa e .

Va pup si va urez duminica placuta.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna ziua dragele mele,
Din pacate zilele astea nu am reusit sa va scriu pt ca am fost putin cam ocupata. Acum insa am reusit sa citesc tot din urma.
BLUEEYES, DANAFLOR, ce bine mi-ar parea ca pe 13 sept sa aflu ca sunt insarcinata. NU stiu cat noroc voi avea, dar vedem noi atunci. Ma tot gandesc ca acum 2 ani au venit uratii chiar de ziua mea. Mama ce furioasa am fost pe ei.
ALINUSHCA, imi pare rau ca nu este bb. Vrei nu vrei trebuie sa mergi neaparat la un endoctinolog sa vezi care este cauza. Poate ca organismul tau are nevoie de putin ajutor ca sa functioneze normal.
PEPSI, imi pare rau ca baietelul tau nu iubeste gradinita. O sa vezi ca pana la urma se va linisti. In legatura cu picaturile pe care le iau pentru starea de greata sunt permise in sarcina fara nici un fel de contraindicatii. Stai linistita ca nu imi fac rau singura. Multumesc mult pt grija ta.
BABY_R eu tot cred ca starea de rau este de la bb. Sa dea DD sa fie asa.
ALE, daca de vreo 3 zile este neinvadata si ai numai pete, atunci speranta este, si inca una mare de tot. Din experienta iti spun ca mie testele mi se pozitivau numai dupa ce se oprea "picaturile". Hai cu o veste buna.
MICHELLE, ma bucur ca ai decis sa mergi mai departe. O data si o data va fi bine pt toate, vei vedea.
L5045 multumesc pt incurajari. Saptamana asta "am muncit" din greu si poate o sa si culegem roadele acestei "munci".
ANDREEA, cred ca discutia cu preotul mi-a prins oarecum bine. De cand am inceput iarasi sa ma rog ma simt mai linistita, mai plina de speranta, si incep sa imi recapat speranta.
Fetelor dupa o saptamana de lupta din 2 in 2 zile si acum m-am linistit. Ieri am ovulat, si spun asta pt ca azi nu mai aveam nici urma de mucus. Am facut-o luni, miercuri, vineri si azi la pranz. Poate da DD sa se intample o data minunea si sa fie bine. Fetelor ma gandeam sa iau incepand de azi tratamentul ce urma inseminarilor pe care le-am facut, adica: fier, acid folic si vitamina e. Ce parere aveti?
Pupici tuturor si o duminica linistita in continuare.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

catty n-are ce sa-ti strice trat de care spui,ba din contra.Eu iau ac folic de mai bine de un an,organismuul isi ia cant necesara iar surplusul il elimina,nu-ti fa griji, de vit E eu iau varianta naturala adica germene de grau,din z5-14,ajuta ovulatia si e un excelent antioxidant.

Mergi la inceput