Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Flavia pozele alea cu mine si cu flori pe langa mine sunt de anul trecut de la cununia mea. Este o poza in albumul cu nepotelul meu cand eu il tin in brate si se vede si cicatricea doar putin ca i-am dat cu fond de ten de toti banii.
Saracutul Dominic, mi-e asa mila de el, se va obisnui pana la urma dar imi inchipui ce greu iti este cand il vezi plangand.
Am vazut noile poze, ai fost o miresica foarte frumoasa, si nu-ti face griji ca ai pus cateva Kg. ca ai tot timpul din lume sa le dai jos. Te pup si ii pup si pe piticii tai.

Teo2rina nu mai fi asa suparata te rog, vecinul tau nici nu trebuie bagat in seama, nici nu trebuie sa-ti bati capul cu el ca nu merita, masina se repara n-ai asigurare? Si Dumnezeu te iarta daca ai facut treaba si n-ai stiut ca e sarbatoare. Hai stai linistita ca tu si bebitul tau sunteti cei mai importanti si n-ai voie sa stai suparata. Sper sa reusesti sa dai de Dr. cat mai repede.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare dragelor
Michelle asa ma bucur sa vad ca nu ti-au venit rusii Abia astept sa faci test sa ne dai o veste mare!
Mirelus imi pare rau ca luna asta nu a fost, dar sa nu-ti pierzi niciodatra speranta.
Flavia Tizo Cristy multumesc ca ati intrebat de mine, acum am venit cu vesti:
Am fost la eco si nu am fost foarte incantata de aparatura astora si m-a costat si 4 mil lei! Vestea buna e ca bebe e bine, nu am vrut sa stiu sexul dar dr a tot insistat sa-i arate sotzului, care n-a inteles nik Statea copilul meu la pozat intre picioare ca nerusinatul M-am uitat pe CD si parca, parca as vedea un cuc, dar la cat ma pricep eu...ramane tot necunoscuta Are 513g si s-a miscat ca un titirez, de nu i-am putut vedea fatzuca...unde punea dr sonda, hop, tragea cu piciorusul sau cu pumnutul mi-a foit toata burta Nu mi-a spus cat are in lungime, dar mi-a numarat degetelele si are cate 5 la fiecare membru (Flavia stieee), are tot ce-i trebuie, a zis ca-i sanatos si asta m-a bucurat tare.
Va pup si mai vb maine

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

cristy, am inteles, ma mai uit o data la poze! multam de aprecieri, asa e cu dominic va trece, te pup si=ti tin pumnii luna asta

laura, vai asa ma bucur, da tu stii ca eu stiam ca esti bine!?stiu ca tu nu vrei sa stii da trimite-mi mie baremi o poza cu piticul ca sa vad ce e, ca eu deacuma ma pricep, am doua cucuri, nu? la amindoi am vazut cind medicul mi-a zis vreti sa stiti ce e? a fost deajuns sa dea cu aparatul, .....si am vazut.....sotul meu la fel nu se pricepea da trimite-mi ca promit sa nu-ti zic ce vad, dar eu stiu ca-i baiat, adica asa simt!

imi cer scuze ca am uitat sa le zic fetelor care s-au adaugat pe lista ca-mi pare tare rau ptr voi!curaj mult, va pup

andreea, imagineaza-ti ca trebuia sa gatesc ptr dominic tot ce mincam , dar ai grija sa bei multa apa, ma tii la curent

jojo, ai programat cezariana?

mcrissa, pupic

irda, sa vezi ce-ti dau un sut unde stii tu, pai se poate?ma bucur ca mai dai semne de viata, hai capul sus, deci asa va sa zica iti place de mine?! asa e se va obisnui, merge doar 2 zile, si ptr inceput nu-l las toata ziua, mare figura studenta ta! pupici la amindoua

myry, te pup si eu tare de tot

acuma sper ca n-am uitat pe nimeni fug la datorie, va pup pe toate

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Uite ca desi am zis ca nu o mai fac, iar am intrat aici. M-a manat curiozitatea sa vad ce face Michelle. Iti odresc sa nu mai fie nici o pata, draga mea si sa fii si tu in sfarsit fericita! Te

Laura Ioana, felicitari pentru bebica!

N-am vrut sa scriu dar nu am mai rezistat pentru ca m-au deranjat niste lucruri neadevarate care s-au scris despre mine. Este vorba de cele spuse de Jojo Miha si vad ca si Irinabobe a preluat ceva. Cum ca eu as fi invidioasa pe gravide! Nu este adevarat, mi s-au rastalmacit cuvintele si regret lucrul asta. Ai mai spus Jojo Miha ca eu urasc gravidele! De unde ai tras concluzia asta? Eu nu le urasc si nu le-am urat niciodata, in schimb chiar tu spui ca ai facut-o. Probabil pana cand ai ramas din nou, dupa aia nu mai aveai cum sa le urasti, nu? Ei uite ca eu nu am facut-o niciodata, imi este greu sa le vad pe strada dar nu le urasc. N-am de ce. Iar cu gravidele si mamicile de aici chiar n-am nimic, absolut nimic. Cum as putea cand multe dintre ele m-au ajutat atat de mult?

M-am retras de aici pentru o perioada, o spun din nou, pentru ca sunt cu psihicul la pamant, ma doboara tristetea pentru ceea ce mi s-a intamplat si faptul ca eu nu mai pot ramane gravida. Iar aici se vorbeste foarte mult despre incercari, nereusite, luna urmatoare iar, este exact ceea ce am facut si eu dar pe mine insuccesul m-a deprimat si mai mult decat am fost si vreau sa nu ma mai gandesc la asta ca sa nu innebunesc cu totul. E asa de grav ca vrea sa raman cat de cat intreaga? Am fost acuzata ca v-am parasit. Pai daca mai continuam in stresul "incercarilor-nereusitelor" innebuneam cu totul. Am simtit nevoie de o pauza, ca doar, cum bine spunea cineva de aici, inainte de a ne gandi sa ramanem gravide, viata noastra a fost frumoasa, am avut alte preocupari, lucruri care ne-au adus bucurii si satisfactii nu doar stres si depresie cum imi aduce mie acum chestia cu sarcina. Poate ziceti ca sunt egoista (parca si asta spuneai de mine, Jojo Miha) ca ma gandesc la mine ca vreau sa raman cu mintile in cap, nu pe gardul vreunui sanatoriu (ca asta ar fi urmatorul pas daca m-as mai gandi mult la ramas-neramas, nereusite, etc) si nu stau aici sa ajut pe altcineva. Cui i-as mai fi de ajutor daca mi-as pierde mintile cu totul?

N-are rost sa o lungesc, in mare am spus ce am avut de spus. Eu va doresc tuturor numai bine, fericire si sa vi se implineasca dorintele cat mai repede.

Va pe toate fetele dragi mie Michelle, Flavia, Cristina26, Cristina Ana, Danangie, Laura Ioana, Mirela, IreneCam, Liana, L5845 si toate, toate celelalte fete, va rog sa ma iertati daca nu va scriu numele, sa stiti ca ma gandesc la voi si va multumesc pentru tot ce ati facut pentru mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Flavia ma faci sa rad...mare figura mai esti Cred ca de acum recunosti un cuc in poza si din avion, dar nu mi-a dat nicio pozica, ci doar mi-a inregistrat 5 minutele pe un DVD. Si astea cu chiu cu vai: a facut bebele meu de 3 ori ecografie azi - prima a durat cam 1/2 ora si desteapta de asistenta nush ce facuse si nu se inregistrase ultima parte in care dr ii arata sotului meu sexul lui bebica, a doua oara a cautat iar sexul ca sa iasa si pe DVD si a treia oara a trebuit sa inregistreze alt DVD, ca cel pe care inregistrase pana atunci era defect si nu se vedea nimic Uuuooofff!
Multi pupici lui Dominic si sper sa se obisnuiasca repede cu noua gradinita

Chantal multumesc mult, iubita. Iti doresc sa repeti minunata experienta a sarcinii cat de curand!

22+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Laura felicitari pentru bebe cel nazdravan! Ce tare a fost,el vrea sa iti arate ce este dar tu nimic!Importanta este ca totul e ok si ca te poti bucura din plin de fiecare moment al sarcinii.Ma bucur din inima pentru tine,meriti asta!Felicitari,inca o data!
Flavia am vazut pozele,ce baietei scumpi ai!Sa-ti traiasca!Si ce schimata erai la nunta,acum cati ani in urma a fost?
Michelle sigur nu ti-au venit uratzii pentru ca altfel intrai sa ne spui,nu?Doamne,ce frumos ar fi sa fie cu ochisori! Iti tin pumnii stransi tare,draga mea,sa dea DD ca maine sa vii cu II liniutze!
Cristy e tare scumpic nepotelul tau,sa-ti traiasca!
Chantal imi pare tare rau ca esti in starea asta! Dar tu stii cu siguranta ce este mai bine pentru tine si noi iti respectam decizia!Stii ca suntem alaturi de tine!
Sunt sigura ca intr-o zi va fi bine,ai sa vezi!A avea probleme,a gresi,a avea caderi psihice este normal,este o stare de fapt,face parte din noi,important este sa te ridici si sa mergi mai departe pana iti vei implini visul.Nu te lasa prada disperarii,orice problema are o solutie si mai devreme sau mai tarziu ai sa cunosti minunatul sentiment de a fi mamica!Numai bine iti doresc!

Va pe toate fara nici o exceptie!Noapte buna va doresc!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Dragele mele, azi am avut o zi infernala, abia la ora 22 mi-am recuperat copilul de la mama (pan' la ora aia am fost la munca)... sunt mai mult moarta decat vie... de oboseala... si... pt ca tot e la moda (nu dati cu bataaa!)... incep si io sa ma vait... ca am simptome de cm... dureri de burta si de spate (+ de hemoroizi, ca mi-a intepenit dosu' pe scaun... atatea ore nemiscata)... Bine-nteles ca nu-s in stare sa va scriu in parte, dar v-am citit, va pup pe toate si dac-oi putea, recuperez maine cu scrisul...
Acu' raspund si eu repede-repejor cui imi adunc aminte... fara suparare!

Flavia, chiar ca ce subtirica erai miresica!!! Dar acum esti muuuult mai bogata decat atunci, in primul rand SUFLETESTE (ai cele mai "adevarate" doua comori)!
Eu inca nu m-am hotarat unde sa-mi mut pozele de pe yahoo... asa ca nici nu m-am straduit sa mai adaug altele acolo.... ca va aratam io ce grasa eram in concediu... si ce am slabit de cand m-am intors... cu dieta si... cu atatea probleme...
Sebi: "Mami, stii de ce fac eu pisu in pat?! Pentu ca atunci cand dorm... picioarele mele zic ca nu vor sa ma ridic din pat... si d-aia fac eu pisu pe mine....... si putza asta nu m-asculta deloc... hmmmm..."

Michelle... hai fruntea sus, stii ca noi te iubim mult de tot, da!?

Laura, ma bucur mult-mult ca te-ai linistit dupa echo! Wau, bebe are 20 de degetele! Stiu cat de emotionata ai fost sa le numeri! Bravo!!!

Teo, ai ajuns deja la 14 saptamani!!!!!! Pt mosu' cel ursuz: din partea mea, iar pt tine

danny, cand faci testul, ne tii in suspans?

irina, doar asa, pt confirmare... si eu am SPM de dupa primul chiuretaj...

Chantal, as avea mai multe vorbe sa-ti spun... dar sunt prea obosita acum sa ma adun in scris... Vreau doar sa stii ca te inteleg (desi uneori nici mie nu mi-a placut "tonul" cu care ai vorbit) si sa te rog sa incerci sa gandesti pozitiv!

cristy, am vazut si pozele tale, fugitiv!

Mirelush, orice problema poate avea mai multe solutii (nu numai una), trebuie doar s-o alegi pe cea potrivita pt tine, la momentul potrivit!

imbratisare de grup pt toate celelalte fete pe care nu le-am nominalizat! Noapte buna!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Buna seara !Flavia inca nu am programat cezariana,saptamana viitoare o vom face,stati linistite ca va anunt .
Laura sa va bucurati si la cat mai multe grame,nici bebelusa mea nu prea sta locului la echo,sambata nu se oprea sa-mi poata face doppler-ul.
Michelle nu ne-ai mai zis nimic,pana la urma mai sunt pete sau?????
Cat lui Chanatal nici nu ma sinchisesc sa-i raspund,ce e ciudat-ca a zis ca nu ne mai citeste dar se pare ca nu e asa,ea citeste numai ce-i convine,cred ca asa tare a deranjat-o ce am scris ca nici nu a inteles.
Eu nu am cumparat nimic bebelusei ca am totul de la Amalia,dar azi am vazut un costumas atat de dulce ca m-am intors si l-am cumparat.
Va pup,noapte buna!

Mihaela 33+Theodora Natalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

jojo-miha, te rog mult, nu-ti face sange rau, citind pe forum!!!! nu toata lumea simte/gandeste la fel... dar fiecare are dreptul sa se exprime... imi pare tare rau ca te simti ranita.... stii ca si pe tine te iubim mult! mai e atat de putin timp pana vom fi efectiv usurate si fericite pt tine si Theodora (DARUL LUI D-ZEU)- Natalya!!!!!!!!!!

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dan_ny spune:

chantal imi pare asa de rau ca esti atat de trista. iti doresc sa gasesti puterea sa-ti revii, sa faci ce crezi tu ca e mai bine si te ajuta, numai sa te simti mai bine si sa reusesti sa-ti implinesti visul.

irinabobe iti vine si tie randul, stai linistita, poate chiar ne-o iei inainte, cine stie...

pepsi cred ca ai mana buna, capitolul asta trebuie sa fie cu noroc si sa auzim cat mai multe vesti bune

laura ioana am impresia ca lui bb tau ii cam place sa pozeze...3 sedinte intr-o zi!!! pupici

teo deloc nu esti cuminte...nu te mai enerva pt toti nebunii si nu te ingrijora, masina se repara...e neplacut dar nu e f grav. tu si bb sunteti cei mai importanti acum, aminteste-ti asta tot timpul.

michelle scumpa, tu n-ai facut inca nici un test? poate totusi...acum petele prevestesc altceva...

musette tin pumnii pt sapt. viitoare, la doctor. trebuie sa fie bine...si daca e nevoie, ma alatur si eu galeriei facute de alyx

L5845 pupici multi, multi...

danaflor poate ca totusi nu e doar imaginatia ta.

alinush, mai incearca totusi un alt test...hai, ca poate spargi tu gheata...

cristy74 il facui, da’ nu iesii...(testul)

catty curaj, nu te lasa dominata

mav e tare rau sa ai de-a face cu oameni incompetenti sau rau intentionati, stiu asta...dar n-ai ce face, nu te mai invinovati. o sa trceti cu bine peste eveniment, poate incercati sa compensati voi cumva...nu stiu ce sa zic, ca nu stiu despre ce e vorba.
hai linistestete ca agitatia si nervii nu te ajuta cu nimic...

irlandeza bine ai revenit din vacanta...ai grija s-o iei usurel, e bine ca ai un ajutor acum

c.myry multumim de galerie, tu ce faci?

cristina26 draguta rau pitica ta...si tu la fel... ce bine-o fi sa fii tot intr-un week-end...

jojo_miha, ale, L5845 ne batem in kg? da’ nu-i corect ca jojo are ceva in plus...

monysorescu

baby ce faci? cum mai esti?

dragelor, de bine ce ziceam aseara ca mai astept, azi dimineata n-am rezistat si mi-am luat test. l-am facut si ma uitam luung la o liniuta ce plangea de plictiseala si singuratate, si tot asteptam sa mai apara una, dar...nimic. nu stiu ce sa zic, n-am nici simptome, de nici un fel. michelle cred ca m-am mai dereglat...dupa chiuretaj a fost asa:02iun, 29iun, 29iul si acum...nu stiu ce-o fi...ca 29aug se duse si...nimic. acum...ce-o vrea Dumnezeu, nu vreau sa-mi fac ganduri negre, cel putin pana nu vad exact ce si cum.
fetele va pup ca s-a facut tarziu si maine iar m-asteapta o zi naspa la servici. iar am stat la meci, si acum nu ma mai dezlipesc de calc. va pup pe toate fara exceptie...noapte buna!

_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller

poze

Mergi la inceput