Durerea unei pierderi de sarcina (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Pepsi-draga multumim frumos pentru noul capitol,sper sa fie plin numai de vesti bune.Te astept sa ne povestesti ce a spus Dominik de prima zi de gradinita,sigur i-.a placut.Juniorul ce face,a luat in greutate?Astept poze noi.Tu cum te mai simti?
Cristy74-iti tin pumnii de pe acum sa vii cu vestea cea mare,chiar daca mai ai pana la testare...
L5845-bine ai revenit.Sper ca te-ai distrat cu parintii tai.Cum te mai simti?vezi sa nu uiti de duphaston.
Dan-ny,Alinushca-voi ati mai ramas acum sa faceti testele si sa ne dati vestea cea mare va rog eu mult!!
Blueeyes-ce mai faci?Sper ca ai reusit sa treci de prima zi a cm-ului...stiu cat e de greu...O vom lua de la capat ca in fieacare luna,impreuna!
Liaan30-ce fata curajoasa...mai ai mult la dentist?
Cristina26-foarte frumoase pozele,ai o papusica scumpa foc!si mamica e la fel!
Jojo-miha-ce bine ca micuta si.a revenit,sa nu iti mai faci griji draga de tine!
C.myry-bine ai revenit si tu!Sper ca te-ai distrat la nunat cumnatului tau si ca te-ai simtit bine cu mamicuta ta cat a fost la tine.
Ale-nu nu e inca rosu insa am ceva pete slab maronii care pt mine numai semn ca se apropie cm.-ul pot fi,la mine nu exista pete de implanatare ci numai care prevestesc uratii...offf as vrea sa dispara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Michelle a fost tare bine cu mama si tata, iti dai seama. Cred ca si tu abia astepti sa vina decembrie sa-ti vezi iubitii de parinti, cred ca ti-e tare dor de ei, asa-i? Si in rest, capul sus, ca pana nu e rosu, stii tu, da? Nu uit de tratament, ca bia astept sa pot face analizele.

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Am vorbit azi cu Remalissi m-a rugat sa va transmit ceva...si anume ca ati interpretat gresit ce a scris,ea nu s.a referit la persoanele care nu erau la acea ora pe forum sau care nu au scris mai tarziu ci la cele care au postat intre primul mesaj al ei si al doilea,care au nu i-au raspuns,au ocolit mesajul ei...Sper ca am spus corect ceea ce a vrut sa va transmita Remaliss...Acum nu e bine deloc,e din nou in spital,cred ca pt infuzii cu viatamine caci tot da afara si a slabit mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

of, nu stiu daca e netul sau situl ca v-am scis un mesaj lung si l-am pierdut, acuma nu mai am timp sa scriu, va pup tare pe toate si revin cind pot

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristy74 spune:

Michelle daca mai vorbesti cu Rameliss transmite-i te rog ca ne gandim la ea si eu am sa ma rog pentru sanatatea ei si a bb-ului. Ii doresc tot binele din lume, sper din suflet sa poata sa duca sarcina la termen si sa-i dea Dumnezeu un copilas sanatos.

Cristina

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teo2rina spune:

Flavia, nu fii ingrijorata, e normal sa reactioneze asa puiutul de Dominic in prima zi de gradi. important este sa nu te vada sau sa te simta el pe tine deznadajduita, atunci chiar ca o sa se simta in pericol., in rest, fii pe pace stie educatoarea sa-l atraga si sa-l integreze in colectivitate.in ce oras stai ca nu stiu si ma bate un gand sa plec in calatorie. multi
Lau-Meli, am mai promis o data si ma tin de cuvant: va primesc copiii vostri, ai prietenelor mele, fara bani. ma rog tot timpul pentru voi sa aveti un bebe...tu ce teste faci pentru cm-ul tau? si tratament?
Roxanici, ce mai faci draguto, ti-a trecut raul?
Michelle, am o mare presimtire in ceea ce te priveste, Doamne ajuta!dau petrecere daca e asa.cand e ziua sotului tau ca am inteles ca e in curand. sotul meu e pe 2 septembrie
Cristina-Ana, ce faceti voi doi? ne pui niste poze daca ai timp ca nu deochem copilul, vrem doar sa-l pupam bine de tot. sa fiti sanatosi amandoi si tati pe langa voi. ce ai facut cu pisicul, l-ai pastrat sau l-ai dat? multi
Cristina 26, ai o printesa, sa-ti traisca. si mami o imbraca absolut superb. sa fiti sanatoase si fericite alaturi de tati.
musette, eu la prima sarcina am avut teste negative pana la 8 saptamani. spera, draga mea, ca simptome ai. iti tin pumnii!
Liana, te pup si te strang in brate tare rau ca sa nu mai simti durerea, daca te mai dor dintisorii. indura ca dupa aia sa vezi ce zambet de fotomodea o sa ai!
remaliss, imi pare rau pentru ca esti iar in spital... conteaza doar sa fie totul bine pana la capat si asta o sa fie recompensa ca o sa-ti tii bebele in brate.
irinabobe si mie mi se dereglase cm dupa al doilea chiuretaj, in sensul ca aveam dureri ingrozitoare, secretie inainte, etc. cum mai esti? ai mai facut vreo analiza? multi
dragele mele, eu sunt foarte suparata, am intrat intr-o pasa proasta de tot ca a venit ieri vecinul din stanga si mi-a zis ca el nu e de acord ca eu sa fac gradinita... legal, nu trebuie sa cer acordul niciunui vecin, mi-au iesit toate actele de la registrul comertului, dar nu vreau sa nu ma inteleg bine cu vecinii. eu un tip in varsta care n-are copii si nici nu si i-a dorit am senzatia din moment ce mi-a spus ca o sa-l deranjeze "zgomotul" de copii. pai ce, copiii fac ZGOMOT? imi vine sa-l intreb ce facea daca eu aveam 10 copii si locuiam aici, venea sa-mi zica sa-i omor? sper sa-l fac sa inteleaga... colac peste pupaza soptul a fost prins azi intr-un ambuteiaj cu masina si a lovit-o putin... lunea trecuta am luat masina si era pentru gradi... eu nu dau la telefon de doctorul meu si deja s-a facut o saptamana de cand trebuia sa ma duc la control... azi a fost sarbatoare si n-am stiut si am cusut la masina, abia la 12 am aflat, imi venea sa mor, ce rau imi parea... scuze, dragelor, v-am innebunit, dupa ce ca aveti voi supararile voastre... dar nu am cui sa-i povestesc, voi sunteti prietenele mele. va pup, va doresc sa fie bine, michelle, musette si danny, in special pentru voi.

Marina, o in 14+

Mergi la inceput

vai da ati scris nu gluma fetelor!
cele care testati pina nu e rosu e speranta vorba laurei!eu, va tin pumnii la toate!doar nu degeaba am deschis eu capitolul asta!

mav, asa e e tare greu sa-l las acolo si el sa se prinda cu miinile de mine si sa urle ca nu vrea. credeam ca nu vom mai trece prin asta, dar se pare ca acuma cu schimbarea gradinitei trecem din nou prin asta.....imi pare tare rau ca ai probleme la servici, nu te consuma daca nu poti repara nimic. cu pipi in pat sa stii ca si la noi a mai facut dupa ce nu mai avea scutec, seara la culcare du-l la wc chiar daca zice ca nu vrea, pacaleste-l cumva, nu-i da multe lichide seara, te pup

alyx, eu ma bucur ca recunosti ca din pacate unele nu ma suporta si ma invidiaza in sensul rau dar nu au curaj sa o spuna(vorba lui jojo)! atita timp cit e in sensul bun esti iertata, ca nu vreau undele negative sa se reverse asupra copiilor mei ca as inceta sa mai scriu, poate se ia si la tine, eu una asa ma rog

liano si eu te pup, mai da tu stii ca fumatul face rau nu?si am uitat sa te intreb daca ma iei si pe mine o tura cu motocicleta?(ieri n-am mai apucat sa fac nimic decit mincare ca m-am culcat si eu cu piticii 3 ore, asa ca am facut treaba cind?....noaptea la sfatul matale)

michelle iubito, si eu am avut pete maroni la david si uite ca erau cu folos.....stai sa mai asteptam si daca nu curge facem testul da?in direct cu mine, ca doar nu mi-am luat bilete in rindul unu degeaba!?

nu stiu daca e netul meu sau situl, da se incarca atit de greu paginile ca de multe ori imi vine sa renunt!!!

catty, zi-i vreo citeva lui soacra ta sa nu te mai siciie frate!ca ne punem toate pe ea si vai de curul ei

cristy, tu esti aia cu florile si sotul pe linga? pai unde e cicatricea aia? trebuie sa ma culc eu si sa visez mai multe blonde bag seama.....

nu reusesc sa mai deschid nici o pagina asa ca va scriu din amintiri in putinul timp si revin apoi

irina, hai da mina la baba sa te scoata din butoi, pai se poate?lasa ca in ritmul pe care il ai cu sotul vei ramine cit ai zice peste!hai te pup sa nu mai fi tu in butoi, ca uite bita.....am sa pun poze azi promit!(chiar fac una special ptr tine da?)

lau, ce ma bucur ca au fost ai tai si a fost fain, am vazut toate pozele frumoase.

laura, pai cind mergi la eco? da stau linistita ca ai zis ca nu ne uiti cu vestile

irlandezo, stai pe fundul tau ca ai nevoie de forte, de acuma va fi mai greu, creste burta, pierzi suflul, stai si te odihneste cit mai mult, bine ai revenit

mireluh, ma bucur ca scri si nu esti tare tare necajita, sint alaturi de tine

musette, nu stiu ce sa zic, e de bine e de rau....?poate ar trebui sa mergi la medic sa vezi

va pup pe toate revin

na ca mi-am recuperat mesajul

teo, te pup, sint la 5 km de montreal, daca vrei te ajut sa vii

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns L5845 spune:

Teo nu-ti mai fa atatea probleme si sa stii ca nu ne plictisesti, din contra, ne bucuram ca ai incredere sa-ti deschizi sufletul la noi, doar toate facem la fel. Merci mult draga mea dar eu nu vreau gratis, ca stiu ca sunt multe cheltuieli cu o gradi si cu toate cate trebuie, macar sa am "motivul" in brate mai intai, dupa aia la gradi, dar ziceam si eu asa, sa am motive in plus sa merg mai departe.Iar cu tampitul de vecin, da-l in mama lui,ca nu pot zice altceva, ca e plin de relicve din astea ca nu stiu ce inseamna sa-ti bucure si umple viata un copil. Sper sa reusesti sa dai de doctor, iar cu sarbatoarea nu-ti fa atatea probleme, ca ai scuza ca nu ai stiut, stie DD asta.Iau Duphaston, ca sa vina CM sa pot face hormonalele in ziua 2-3, apoi sa trimit rezultatele la dr.de la Szeged sa-mi spuna care e planul de bataie.
Remaliss suntem alaturi de tine, stai cumintica si fa ce trebuie sa fie bine bumburelul, noi ne gandim la tine.
Pepsi,Michelle, Liana si toate minunatele de aici

Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
Poze
Trebuie sa renasti din cenusa, ca si pasarea Phoenix si niciodata sa nu spui "Niciodata"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

flavia io sunt aici astept poza . si vezi poate visezi si vreo bruneta care ramane gravi. sa stii cu eu nu sunt invidioasa deloc pe tine si iti trimit doar unde bune, asa ca mie sa imi pui poze da? pup cheliosii si mamica lor.
teodorina eu ma bucur ca mai scrii aici ca de multe ori eu chiar mai simt nevoia sa mai vorbesc si despre altceva ca sa mai scap un pic de obsesia asta cu bebeul. eu alte analize nu am mai facut ca nu ma mai tin nici nervii si nici buzunarele. asa ca luna asta incerc iar si daca tot nu e vad in ce parte o iau.
eu acum stau pe faza sa vad cine apare cu test pozitiv ca era coada asa lunga la teste pozitive si daca nu ramane nimeni gravi nu se micsoreaza si mie nu imi mai vine randu.

Mergi la inceput

irina, uite am pus poze iti alegi care vrei! stiu draga mea ca nu esti invidioasa, te pup

si am scanat si ceva poze de la nunta mea sa-mi amintesc ce slaba si mumoasa eram.....

albumele de familie

Mergi la inceput