Durerea unei pierderi de sarcina (35)
Raspunsuri - Pagina 11
jojo_miha spune:
Mav nu ma simt deloc ranita,mi-a placut mult semnificatia numelui si asta e motivul pe care l-am ales,asta si este un dar si am Sa-i multumesc toata viata.
Mihaela 33+Theodora Natalya
jojo_miha spune:
Dan_ny pai eu nu am luat in sarcina decat 5kg ca am tinut regim din cazua tensiunii,deci daca scazi cate raman?.Am fost vrednica si am adunat la fiecare sarcina si de dat jos.....................
mav spune:
quote:
Originally posted by jojo_miha
Mav nu ma simt deloc ranita,mi-a placut mult semnificatia numelui si asta e motivul pe care l-am ales,asta si este un dar si am Sa-i multumesc toata viata.
jojo-miha asa sa-ti ajute D-zeu!!!!!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Pepsi spune:
teo, am uitat sa-ti zic da incolo de masina, vino in canada, aici se cistiga bine din gradinite si-ti iei multe masini si am si eu cu cine lasa pe dominic
chantal, trebuie sa te ajuti singura, trebuie sa iei taurul de coarne,eu una m-am simtit mai bine dupa ce am intrat in contact cu femei gravide si copii nu mi-au pus niciodata problema ca doar aveam si eu unul. iti doresc sa ramii gravi te va ajuta si vei vedea altfel lucrurile, dar nu uita ca vei fi fff stresata in fiecare clipa!
laura, asa mama sa aibe baiatul 5 degete, nu ti-am zis cind l-au scos imediat la aia m-am uitat dapai din cd-urile alea nu se vede chiar nici o poza mica mica?ca nu-mi trebuie multe, arunc o privire si gata! sa nu vin eu s=o iau pe aia de par?da da omu atitia bani si ei munca de cacao!merci de pupicii ptr dominic(care a devenir un razgiiat)se va obisnui cu gradi cel mai mult imi doresc sa-i placa, v-ati gindit la nume?
mirelush, mare figura, ma iei asa cu manusi!ca eram schimbata, zi-o pe sleau, ca eram slaba, cum a zis mav, era acuma 9 ani in 1998 cind aveam cu 25 kg mai putin ca si acuma! da io la ambitia ce-o am voi slabi, dar nu e momentul, si sa vezi ce poze pun atunci....numa ca voi avea riduri merci ptr pitici
michelle, te-am cautat pe mesenger sa am vesti de la tine cind era noapte la mine si dimineata(cam devreme) la tine!uite eu ii speriu pe uratii aia...............bau bau sa nu mai vina 9 luni!
dany, hai ca-i pixul pregatit!
mav, asa-i draga, sint fffff bogata, sincer as fi preferat eu sa fiu mai saraca cu 25 kg dar nu e nimic pierdut!am ris de numa auzi mai nu-l asculta putza pe baiat.....ei, daca si tu esti grasa, eu sint obeza!baga-ti pozele pe picassa e al lui google
jojo, am uitat sa-ti zic da spre sfirsit nici david nu mai era asa saltaret si il imbrinceam sa miste, si ce mergea tot timpul(laura mi-a zis) beam apa rece. nu pui ceva poze cu tine?eu ti-am mai zis ca nume tare frumos ai ales. sa poarte sanatoasa costumasul, si toate cele. da nu ai luat tu cam putin 5 kg toata sarcina, regim regim, da nu prea e normal! medicul ce zice?
hai va pup pe toate ca iar am vorbit cam mult, fug la somn
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
andreea16 spune:
Fetelor, dar tare harnicute ati fost. Lipseste omul o zi sic and se intoarce gaseste un capitol nou la pagina 7!!!
Liana, daca tot vrei sa arunci cu snitele, ai putea sa arunci catre mine ca mi-e asa de pofta de un snitel! Of, eu ma bucatarie deschisa (deh, model american..) si nu imi permit sa prajesc decat foarte, foarte rar…
Cristina 26, nu am fost la doctor, de abia saptamana viitoare merg. Trebuia sa merg ieri, dar au facut o incurcatura si nu figuram cu programarea.
Irlandeza, bine ati revenit din concediu. Imi inchipui ca esti fericita ca e mama ta la voi. Si eu de abia o astept pe a mea!
Catty, mai bine nu ai mai raspunde seara la telefon, ca sa nu te mai enerveze soacra. Sau poti sa soliciti un serviciu de la Romtelecom pentru a vedea cine te suna. Pe bune, eu nu cred ca iti face bine sa asculti ce spune ea, cand ai si tu alte probleme. Eu zic sa nu mai pui la suflet si sa o ignore. Si o sa vezi ca iti va fi mult mai bine.
Musettepink, mi s-a intamplat si mie anul acesta in februarie, mi-a venit ciclul la 41 de zile. Dupa aceea s-a reglat, asa ca nu am ajuns la medic. Dar daca nu vine pana saptamana viitoare, eu zic sa mergi la doctor.
Monyflorescu si danaflor, imi pare atat de rau ca treceti printr-o asa o suferinta. Va dorecs multa putere sa mergeti mai departe!
Michelle, din tot sufletul iti doresc sa primesti cea mai buna veste! Eu tot sper ca mai sunt sanse.
Alinushca, acelasi lucru este valabil si pentru tine. Eu m-am testat cu 4 zile inainte de data cand ar fi trebuit sa vina ciclul si a iesit pozitiv. Tin pumnii stransi, stransi!
Marina, imi pare ca esti suparata, dar o sa vezi ca toate se vor rezolva. Intr-adevar e mai bine sa nu te certi cu vecinii, dar ce poti face acum? Ca doar nu vei renunta pe ultima suta de metri. Asta imi aminteste de copilarie cand aveam un domn in bloc care lipea hartii pe care scria ca nu avem voie sa ne jucam (noi, copiii) intre anumite ore, cand doarme lumea. Nu e vina ta ca nu ai stiut ca azi e sarbatoare, era mai mare pacat daca coseai stiind. Hai, nu ii face bine lui bebe sa te simta suparata!
Flavia, imi pare rau ca treci prin asa ceva cu Dominic, cred ca iti e foarte greu. Sa stii ca si sora mea a petit exact la fel cu nepotelul meu, a durat o perioada pana s-a acomodat. Dar si dupa ce s-a acomodat…Nu mai vroia sa plece acasa. O sa fie totul bine, o sa vezi. Tare frumoasa miresica ai fost!
Cristy 74, frumoase pozele tale! Le-am admirat pe toate pana acum.
Laura, ce ma bucur pentru tine ca e bebe bine!!!!! Bravo tie ca nu esti curioasa sa afli sexul, eu nu cred ca as rezista.
Dan ny, imi pare rau ca a iesit testul negativ, nu iti pierde speranta, te rog.
Fetelor, eu cred ca sunt paranoica. De vreo doua zile parca nu mai am greturi asa puternice si deja am intrat la idei, ca daca s-a intamplat ceva cu bebe. Am ajuns sa miros un parfum ca sa vad daca mi se face rau sau nu. Mi se face rau cd simt mirosul, dar parca saptamana trecuta imi era si mai rau. Credeti ca sunt nebuna?? Saptamana viitoare merg la medic si deja am emotii. Ma rog sa fie totul bine.
Ma culc acum, va pup pe toate fara exceptie.
Andreea
dan_ny spune:
lianaaa nu te-am uitat dar a nimerit un snitel de-al tau si la mine si-am zis sa-l incerc intai sa vad cat e de bun...si eu mananc mai rar carne, asa ca-mi facusi pofta.
andreea16 usurel...nu te panica...din cate stiu, greturile nu tin tot timpul. stai linistita, ca-l agiti pe bb...
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze
dan_ny spune:
jojo...meeyy ce fata strangatoare...lasa ca scapi tu de ele
_
priveste mereu lumina soarelui si nu vei mai vedea umbrele- helen keller
poze
musettepink spune:
Andreea16 iubita, eu zic sa stai linistita,din cate stiu eu greturile si mirosul cu cat inantezi in sarcina se mai diminueaza.Asa ca eu zic sa stai cumintica si sa astepti sa mergi la dr!Te pupic si te astept sa ne spui ca l-ai vazut pe bebe la eco!
Teo2rina imi pare rau ca ai probleme cu vecinul dar daca legal nu trebuie sa-i ceri acordul pur si simplu ignoral.Sunt atatia oameni rai si nu are rost sa-ti amaresti sufletul cu ei?Iti tin pumnii sa dai de dr,trebuie sa faci si pliul nucal nu?Tin pumnii stransi!
Pepsi ai fost o mireasa f frumoasa!O sa dispara si kilogramele ai sa vezi!
Dan ny un si itit fac si eu tie galerie sa nu te fi dereglat,sa ne reglam si noi o data pt totdeauna!
jojo miha mai ai putin.Cred ca ai emotii!
Michelle iubita eu inca stau cu pumnii stransi!Ma gandesc la tine!
Alinuschca si tie iti tin pumnii!Astept vesti bune !
Mav,Blueeyes,L5845,Catty,Chantal,Cristina26,IreneCam,Irinabobe,Cristy74,Liana,Babyr,Cmyry va pup pe toate!ma iertati daca am omis pe cineva!
irinabobe spune:
Flavia mie mi se pare ca erai cam speriata la nunta. oricum mie imi place mai mult acum de tine. esti o femeie implinita (si sa stii ca nu ma refer la kg cand zic implinita), si acum ti se citeste fericirea pe fata. david iti seamana perfect. zici ca esti tu in miniatura si e bestial ce fata are in unele poze. intotdeauna imi inveseleste ziua cand ma uit la pozele lui. dominic banuiesc ca seamana cu sotul?
Chantal eu nu m-am referit la ce ai scris tu ci la ceea ce a zis flavia ca daca ar simti unde negative asupra copiilor sai s-ar retrage de aici. din cauza asta am spus ca eu nu sunt invidioasa delod pe ea, din contra este persoana pe care o admir cel mai mult de aici pentru ca nu a uitat de unde a plecat, si chiar si acum cand sunt convinsa ca e foarte ocupata tot vine aici si are intotdeauna un cuvant bun pt fiecare. oricum iti doresc sa iti revii cat mai repede psihic si fizic.
teodorina eu zic sa stai linistita si sa nu te mai enervezi din cauza unor vecini tampiti. nu de alta da il superi si pe bebe mic si pentru nimic nu se merita asta.
jojo deabia astept sa mai vad un bebeu nou aici. se apropie din ce in ce mai mult termenul. mai ai putin si iti vezi dorinta implinita. iti tin pumnii sa scapi cat mai usor.
dan-ny poate era prea devreme pt test mai incearca unu zilele viitoare.
mav sunt super perlele lui sebi. le-am mai citit si la alt subiect da mi se pare ca acolo nu prea le mai scrii. de ce?
fetelor va pup pe toate. am putina treaba dar mai scriu mai tarziu.
mav spune:
Neatza!
Irina, nu stiu la ce subiect te referi.... Chiar azi-noapte am mai scris putin la subiectul de la semnatura. Acum este o perioada delicioasa... in ceea ce priveste si replicile si nazbatiile care-i vin in cap lui Sebi, insa nu reusesc eu sa tin pasul si sa le scriu... nu-mi ajunge timpul... nu am destula energie... si bine-nteles ca le uit daca nu le notez imediat (ca-s atat de multe!)...
In legatura cu scapatul de pisu, presupun ca reactioneaza asa pt ca ta-su a lipsit de acasa toata saptamana asta, si asta brusc, dupa un concediu destul de lung... iar eu am fost nervoasa, agitata, l-am cam repezit... Cand s-a trezit, a conchis: "Mami, daca am facut pisu in pampers si n-am scapat pisu in pat, inseamna ca-s baiat maaareeee! Ulaaa!!!"
Si mie imi vine peste mana sa va scriu despre copilul meu aici... nici eu n-am nevoie de... unde negative...
Flavia, da, David iti seamana foarte mult (mai mult decat Dominic) si e un dulcel!!!!! Oricum, frumosi sunt amandoi baietii de pica! Ah, de-as apuca sa te vad soacra mare... Am sa-ti trimit pe email dieta mea. ...De abia alaltaieri, cand am fost la o prietena si i-am tinut bebelusa nou nascuta in brate (stii ca si eu ar fi trebuit sa nasc in perioada asta....... si jur ca nu simt si n-am simtit nici macar un strop de invidie!... ci numai... emotii pozitive), parca mi s-au trezit iar instinctele... materne... si am inceput iar sa-mi doresc mult de tot inca un bebel....
Michelle, sa fuuuuuuga uratii de la tineeee!!!!!!!!!!
O zi usoara tuturor!
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)