Discutii despre clasa I
Raspunsuri - Pagina 3
gabib spune:
Buna ziua.
Sunt noua pe forum.
Fetita mea, Alexandra are 6 ani si 8 luni si va merge in clasa Ia la o scoala din Bucuresti. Am cumparat cateva rechizite, penar si ghiozdan, insa mi s-a recomandat sa am rabdare pana in prima zi de scoala sau la prima sedinta, cand doamna invatatoare ne va da o lista cu cele necesare. Uniforma mai cautam inca, pentru ca scoala are uniforma (fusta + vesta neagra, bluza alba) si inca nu am gasit ceva care sa-mi placa . Sincera sa fiu, nu am gasit vesta din acelasi material cu fusta.
Miercuri avem sedinta, sper sa aflu mai multe informatii de la mamici, cum s-au descurcat cu uniforma.
mihmir spune:
Buna ziua dragi mamici.Noi am fost la scoala sa stam de vorba cu doamna invatatoare dar surpriza!de la secretariat ni s-a spus ca aceasta este plecata la tratament la Lacul Sarat asa ca o vom gasi la sfarsitul saptamanii viitoare.O sa avem un sfarsit de saptamana foarte incarcat.Cat despre uniforma am aflat ca aceasta este cea clasica(pantalon sacou negru si camasa alba)Mai avem un picut si vor incepe emotiile si rabdarea noastra ne va fi pusa din nou la incercare.Mult succes tuturor boboceilor si tuturor mamicilor. Un sfarsit de saptamana cat mai placut.
roxy spune:
buna fetelor, suntem si noi in situatia ca maine sa incepem clasa I si am eu niste emotii de numa.Baiatul meu va merge maine cu tatal lui la deschidere pentru ca eu am nascut acum 3 saptamani si nu pot merge si cu cel mic acolo, asa ca va trebui sa stau acasa si sa sper ca va fi totul bine.Dar pentru ca nu se poate fara un dar, am si eu o pasarica care ma chinuie de numa, nu pot sa nu ma gandesc ce va face el la scoala, in sensul ca daca in timpul orei este cu invatatoarea in clasa, deci daca lipseste se sesizeaza sper, dar in pauza...cine are grija ca acum nu mai e ca la gradinita sa fie usa inchisa sa nu plece , acum poate iesi si din scoala fara sa vada nimeni.Eu am tot vorbit cu el , ca nu se pleaca de la clasa pana nu vine cineva dupa el, ca trebuie sa stea acolo pana vine tatal lui dupa el.Sper sa ma intelegeti ca acum probabil accentuat si de depresia postnatala vad lucrurile mult mai gri decat sunt.Un inceput minunat de scoala va doresc.
roxy mamica lui Alex (17 august 2007)si Cristi (05 iunie 2000)
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
mihmir spune:
BUN VENIT ROZY.SA-TI TRAIASCA COPILASUL SI SA STII CA ACAESTA PROBLEMA MI-AM PUS-O SI EU.VREAU TOTUSI SA CRED CA DOAMNA INVATATOARE VA FI ATENTA SI NU-L VA SCAPA DIN OCHI SI DACA TOTUSI SE INTAMPLA ESTE GARDIAN LA USA SCOLII CARE NU LASA PE NIMENI SA INTRE SI SA IASA DIN SCOALA,BINEINTELES PLATIT DE PARINTI.CRED TOTUSI CA VA TREBUI SA AVEM INCREDERE IN COPII NOSTRI CA DE AVEM BOBOCEI DESTEPTI SI ISTETI![]()
dora78 spune:
Nici eu nu merg la deschidere... asta e... In rest, filofteia, parca ai descris-o pe fi-mea... Copilu' turbo. sper sa stea invatatoarea cu ei in pauze, la Ami e mai simplu, sunt 2 invatatoare... Oricum, mai au si ele nevoie de o pauza, copiii sunt deja marisori, ai cu cine sa te intelegi in vorba. Si la gradi la Ami ii mai lasa educatoarea cate5 minute singuri... trebuia si ea sa mearga undeva...in fine, fiti sigure ca invatatoarele ii vor "invata" ce si cum au voie...!
Va pup, o zi buna!
Dora, mami de
Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!
Bobita spune:
Buna!
Fetita mea cea mare, Maria merge si ea in clasa I.
Noi deja am luat uniforma personalizata, am luat ghiozdan, stilou, penar toate Disney cu WinniePufi, asa cum ii place sa spuna.
Ne-am cunoscut si cu doamna invatatoare, cred ca se va obisnui repede, doar cu trezitul cred ca vom avea ceva probleme.
Caiete nu am cump inca, asa am fost sfatuiti de d-na invatatoare.
Scoala este la vreo 4 statii de tramvai, dimineata o va duce tati apoi la prinz tataie. Lectiile le va face cu mine.
Deja cu scoala ca locatie si incinta s-a obisnuit, caci merge la cursuri de karate exact la scoala ei.
Sper ca va fi bine.
Succes!
melinav spune:
Buna,
si baietelul meu intra in clasa I. L-am inscris, dar la scoala era pus afis ca parintii sa nu cumpere rechizite/uniforma pana la prima sedinta cu parintii. Am vb cu directorul si l-am intrebat cum sa il aduc imbracat in prima zi de scola si mi-a spus "ca de sarbatoare".
Ce sugestii imi dati pentru asta? Garderoba lui contine mai multe pantaloni sport, blugi, raiati. Sa ii cumpar un pantalon de stofa cu dunga - gen ocazii speciale (gen cavaler de onoare, cununie civila :)), dar nu pantalon de uniforma? sau merg si din cei sport, chiar dc sic?
Pe de alta parte ma gandesc ca pantalonul cu dunga nu il va purta decat o sapt - 2 la inceput, pt ca apoi va fi uniforma, iar pana la proxima ocazie gen nunta/ botez o sa mai fie ceva vreme si ramane mic.
melina
Viata e ca o amenda, o platesti intr-o singura rata, mai lunga sau mai scurta.