Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Si eu am o fetita Ana-Claudia in cls I la sc. gen. 117
Si la noi e pb cu bancile... Initial oferta era cu 142 fara TVA, acum s-a ajuns cu toate cele la 280.... Sincer mi se pare mult si nici macar nu stiu daca vor ramane in aceeasi clasa toti cei 4 ani, chiar daca invatatoarea asa spune.... Imi pare rau ca nu gasesc nicaieri o oferta cu care sa ma pot prezenta (referitoare la banci)...
Ana a invatat singurica sa mearga in clasa, asa ca tati o duce doar pana la scoala si ea merge singura.... Chiar i-a spus azi lui tati cand a vrut sa o duca in curte ca s-o lase singura ca stie.... Zilele trecute zicea chiar ca sa mearga singura de acasa..., dar i-am taiat elanul ca acest lucru nu se va intampla anul asta....
Altfel scrie bine si frumos daca o pazesc si-i repet la nesfarsit sa nu se grabeasca sa termine.
Ii place de dna invatatoare si zice ca-i place la scoala; sa vedem cat o tine... Religia, sportul si lb engleza le face cu profesori, nu cu invatatoarea. Iar din cartile primite de la scoala n-a facut prea mult, mai mult pe caietele suplimentare pe care le-am cumparat. Si asta la cl I, ma intreb ce-o fi mai incolo....
Cam asta e! Succes scolareilor!

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Are si Dani de ieri un caiet special de la Aramis(fise de lucru). Am fost ieri dim. si am vb cu invatatoarea sa-l lase sa scrie cu stanga. Zicea ca tinea mai bine creionul cu dreapta... Drept urmare, ieri l-a lasat cu stanga, i-a aratat cum sa tina creionul, dar Dani are stilul lui si nu se lasa usor, e incapatanat. O sa invete pana la urma. Vineri nu-l duc la scoala, are programare la oftalmologie. Si el face engleza si religie cu profesori, deocamdata e scutit la ed. fizica si nici profesor nu au inca.
Maine avem sedinta, alti bani-alta distractie. Mai tb sa cumpere d-na alfabetar, o trusa pt. matematica (cu betisoare si nu mai stiu ce)...tb sa alegem modelul si culoarea vestei, ca nu cumparam uniforme. Sper sa nu pomeneasca nimeni ceva de banci, ca sunt noi!
Ref. la lectii, ieri de ex. a avut mult de scris, in toate 3 caietele.
si succes la scoala!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LORE33 spune:

Sa-l treceti si pe Mihai pe lista scilarilor.
Mihai ....clasa 1 ...scoala 197... Bucuresti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Flofteia, multumim de listuta(poate ar fi bine sa fie postata pe prima pagina)..si la Maria poti trece scoala 171

si noi am avut pb cu bancile, care desi sunt noi, nu au bara aceea de sprijin ptr picioare...am reusit printr-un parinte din clasa sa le facem, deja au fost montate ...
se preconizeaza o excursie peste 2 saptamani, un tur de Bucuresti..in rest..Mariei ii place la nebunie la scoala, i se pare foarte interesant..in alta ordine de idei, am inteles ca dupa vacanta, incepand cu 5. noi o sa inceapa campania de vaccinari...la voi e la fel? la voi cum mai este?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Bonjourica si de la noi!

Noi suntem bine, Victor se simte de minune la scoala si e super cuminte! Acasa, mai putin! I-am zis c-o aduc pe Valérie (invatatoarea) acasa ca pe ea o asculta si pe mine nu!

In rest, incepe sa aiba tot mai multe teme si teste. Deocamdata ii face placere sa le faca, sa vedem mai tarziu.

Pupici,

Noracu Andrei (20aprilie'99) si Victor (12iulie'01)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Filofteia la noi sint ambitii multe. Sedinta de aseara a fost convocata de o mama care tine mortis sa se faca bancile la un anume meserias (culmea e ca sint si cele mai scumpe, chiar si fara TVA asa cum vor). Aseara au fost la sedinta 9 parinti din 25.

Vicki super faza cu descoperirea infinitului. Fie-mea spunea ca vrea sa fie medic stomatolog, dar am descurajat-o eu spunindu-i ca trebuie sa lucreze cu mina dreapta, ea fiind stingace

Si mie mi se pare ca face prea putin la scoala dar daca ma gindesc ca acasa scrie citeva rinduri intr-o ora...Invatatoarea noastra ne-a zis ca ii pune sa deseneze mult pentru ca obosesc.
Ieri m-a sunat Doamna sa vin sa o iau de la scoala pe Anamaria ca nu se simte bine, intr-adevar avea febra. Cind am ajuns acasa am doftoricit-o, a dormit si mai spre seara hai sa facem tema. A fost prima tema pe care a facut-o cu mine, acasa. Cind s-a asezat la birou i s-a facut brusc sete, apoi foame, apoi a vrut la baie, apoi si-a adus aminte ca a invatat o poezie la religie si trebuia sa ne-o spuna in acel moment, apoi.... La afterschool nu face niciodata asa, isi face temele singura, ordonat si nici nu trage de timp pentru ca dupa ce termina tema se joaca. Acum imi dau seama ca merita fiecare banut, o apreciez mai mult pe invatatoarea de acolo, pentu ca datorita ei neuronul meu traieste mai mult si mai linistit.

Mergi la inceput

Ana are in fiecare zi cam acelasi volum de scris dupa parerea mea....
Ei la scoala scriu pe caietele de la edit Aramis si fac diferite exercitii/ore din manuale din cate imi povesteste ea si ma uit eu prin carti.
Am si eu o intrebare; voi ii puneti cand vin acasa sa faca temele pe care le-au primit sau le fac pe cele care au ore urmatoarea zi? Adica pp ca azi are cunoasterea mediului si abia sapt viit mai are, tema o face azi sau cu o zi inainte sapt viit? Eu o pun sa le faca dupa scoala, ca are proaspat in minte ce are de facut, insa ma gandesc daca procedez bine....

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Mergi la inceput

Si am uitat!
Ea e la seminternat cam 4 ore, dar i-am spus sa nu-si faca temele, am vb si cu pedagogul in acest sens; pt ca mi-e teama sa nu scrie urat. Asa ca le fac eu cu ea dupa ce o iau acasa. Credeti ca e bine?

Poze noi cu familionu'

Mergi la inceput