Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanal spune:

Simali :
Dar la baile le-au terminat de renovat?
da

Dar banci pe masura elevilor au cumparat?
da

Dar table pe care sa se vada ceva au luat?
da
Dar dulapuri in care sa-si lase elevii cartile mai grele ca sa nu mai care dupa ei 15kg in fiecare zi au instalat?
nu - - da buna idee

Dar salile de sport sunt la standarde?
da

Dar in clasa sun maximum 25 de copii?
nu, 27

Nu vreau sa spun ca nu este nevoie si de camere de supraveghere, dar tu daca ai fi un om sarac care vrea sa-si faca o casa... ai termina mai intai casa si apoi ti-ai monta camere de supraveghere, nu?
Copilul ala care a plecat de la scoala a fost numai un pretext pentru directiune. Probabil ca plicul cu spaga (daca cumperi de la mine sistemele ai si tu atat...) a aterizat inca de asta vara pe masa directorului.
ai inteles gresit tu situatia, noi, parintii, vrem camere video, nu directoarea, si nimeni altcineva, de altfel eu nu s-au sesizat ca a plecat copiulul decat la atentioanera parintilornoua ne place in continuare la scoala, desi a uitat sa-si faca temele de 2 ori , insa am recuperat..si vad ca inca nu le-a dat noteda, ar fi foarte frumos o lista cu bobceii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikim spune:

Fetita mea este la scoala 195 din Bucuresti.

Am avut mare noroc: avem cea mai nemaipomenita invatatoare, pe care Karla o iubeste tare mult.
Azi a luat 2 de FB, primii din viata ei: unul la scris, a lucrat la test chiar mai bine decat acasa, si unul la despartirea in silabe.

La matematica nu-i ies prea bine semnele alea.

Cam se fataie cand face temele si vrea sa se tot joace.

Mihaela, mama Karlei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dora78 spune:

Buna seara....
Fetele luati-o incet, ca scoala-i luuuungaaaa!!!
Violeta, relaxeaza-te, se vor gasi metode si pentru puiutul tau. Poate doar are niste momente mai proaste... Eu am venit de la scoala cu nervii haturi in primele 2 saptamani, caci numai reprosuri auzeam de la una dintre doamnele invatatoare : ca Ami nu sta locului, ca vb. in ore, ca se foieste ca... ca... ca... Iar biata fi-mea era mai mult pedepsita decat iubita. De lucrat, lucreaza destul de bine... na, ca la inceput. Dar mi-am dat seama ca si d-na invatatoare mai exagereaza, ca bietul copil doar isi aseza funduletul mai bine pe scaun si repede o apostrofa. Sau termina de lucrat mai repede decat ceilalti copii si se juca cu degetele... Si pentru asemenea acte de INDISCIPLINA eu ajungeam acasa bolnava de nervi... si o luam pa Ami in 2-3 reprize de cearta. Dar asa nu se poate. Poate vrea d-na invatatoare sa vina o zi in locul meu sa predea la liceu... sa vada cum se foiesc in banci elevii de-a 11-a, a 12-a... si cum eu nu le zic nimic, pt. ca si pt. mine e foarte greu sa stau nemiscata pe o bucata de lemn 50 de minute. Asa ca vedeti daca faptele sint intr-adevar ataaaaaaaaaaaattttttttt de grave, inarmati-va cu muuuuulltt calm, repetati-le mereu ce e bine si ce e rau si nu uitati ca "doamna are intotdeauna dreptate" - in fata copilului. Nu-i subminati autoritatea (chiar daca voi stiti bine ca ea greseste) in fata copilului. Bine, acum sa nu fie vorba de greseli grave. Dar chiar si astea se rezolva fara sa auda copilul.
dcop, despre bancutele acelea, ar trebui intrebat casierul clasei. Scurt si la obiect. Cum de s-a schimbat decizia initiala fara o intrunire a parintilor.
As scrie mai multe, dar imi pica ochii in gura de oboseala.
Filofteia, multumim mult pentru listuta!
Fiti tari!!! :D

Dora, mami de Ami -- 7 ani - 12 februarie 2007
Quod non potest diabolus, mulier vincit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata.
Sunt tare suparata pe doamna! L-a pus ieri din nou sa scrie cu dreapta in clasa, si i-a dat Bine ca a scris urat. Pai sa-l puna cu stanga, sa vada ce frumos face semnele si atunci poate sa-i dea FB!
Azi i-a chemat de la 9-11, ca e Ziua Educatiei, si doar o sa se joace putin, fiecare copil o sa aduca un joc. A specificat ca nu se punt absente, deci nu e obligatoriu sa-l duc. Dar el vrea sa mearga.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dcop spune:

Filofteia multumim pentru lista

Dora78 mare dreptate ai, incerc sa ma relaxez numar pina la 5 (deocamdata) si respir adinc. Nu e nevoie sa-l intreb pe casier stiu ca s-a schimbat decizia din cauza unui grup de 3-4 mame nemultumite care fac sedinta lor proprie in curtea scolii la prinz. Oricum, am primit un biletel ca se mai face o sedinta luni, era semnata"comitetul de parinti", desi nimeni din comitetul ales nu avea habar de sedinta. Probabil ca se pregateste o lovitura de stat.

Voi lucrati cu trusa de matematica de la Aramis? Daca da, va rog sa-mi spuneti si mie ce contine, de unde ati luat-o si cit costa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

dcop si noi avem caiete de mate si abecedar tot de la Aramis...pe astea lucreaza la clasa!
mai au o mapa cu fise de le edituta Olimpiada,daca mai tin bine minte...asta e cu mate,abecedar si activitati practice....
o tin la clasa si lucreaza si din aceea...
noi culegeri nu avem inca...cel putin la calsa nu le-a cerut,insa acasa mai facem socoteli...sa ne exersam "calculatorul"

i-a intrebat doamna ce vor sa se faca cand or fi mari si Mihnea a spus ca descoperitorul infinitului...
copii au spus ca nu se poate,dar el vrea cu orice pret asta si daca nu poate el singur a spus ca o sa ia un extraterestru sa-l ajute
ce sa-i fac sa-l opresc sa descopere infinitul daca asta-si doreste?!!...
asa ca sa tineti mine,daca cineva va descoperi infinitu acela e Mihnea!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishu_n spune:

Din pacate timpul nu-mi permite sa intru zilnic, dar azi in sfarsit am reusit sa va prind din urma.
Piticul meu se numeste Rares si locuim in Constanta (pentru lista cu mamici si pitici)
Ma bucur pentru voi, celelalte mamici ca sunteti bine. Noua ne este putin mai greu. Motivul este ca inca mai mergem la logoped pentru a-l spune pe "r" ,"#355;" si pentru a scapa de repetarea primului cuvant dintr-o fraza. Deja a constientizat ca are o problema. Este un copil superinteligent, are IQ=139 (testul Raven) si am intele ca si asta e un motiv pentru care am putea avea probleme la scoala. Durerea noastra cea mai mare este ca atunci cind e in centrul atentiei nu prea vrea sa vorbeasca. Adica daca d-na invatatoare ii reproseaza ceva nu spune nimic in apararea lui. Si scena se sfirseste la coltul de pedeapsa. Sa va dau un exemplu: manca un mar si l-a scapat pe jos. D-na i-a zis sa-l arunce la cos. Nu a vrut desi l-a rugat, i-a explicat ca asa trebuie, l-au rugat si colegii ... el statea foarte imbufnat nu zicea si nu facea nimic. Si-a pierdut d-na rabdarea, a spus ca o sfideaza si l-a pus fortat la coltul de pedeapsa. Acasa, Rares mi-a spus ca nu a vrut sa arunce marul pentru ca voia sa-l spele si sa-l manance pe tot. I-am explicat ca era foarte simplu sa spuna asta invatatoarei si nu mai era pus la colt. Si ca la scoala, invatatoarea e a doua mama si orice ar spune, trebuie sa o asculte. Ma doare rau de tot pentru ce i se intampla ... nu stiu cum pot sa-l ajut. Vorbesc foarte mult cu el ...ii explic. Mi-as dori ca invatatoarele, care cunosc problema lui, sa stie sa comunice si cu el. Le cer prea mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Laura nu e in Romania la scoala...cel putin deocamdata...dar va urma si asta se pare in curind...In Bucuresti. Poate puteti voi sa-mi recomandati o scoala buna? sau poate o scoala particulara.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

mishu,imi pare rau pt Rares....de faza cu pedeapsa!

dar din pacate e greu pt ele(invatatoarea) sa se coboare la nivelul lor de intelegere....sa-i faca sa explice ce vor....
intr-un fel a tb sa-l pedepseasca pt ca altfel ceilalti copii ar fi inteles ca numai unii dintre ei sunt pedepsiti...
dar corect era sa-l intrebe de ce nu vrea sa ia marul de jos...si poate ar fi spus copilul pana la urma!

eu zic ca tb sa-l incurajezi mai ales ca-i un copil inteligent,sa-i dai incredere in el...asa in fiecare zi si incet -incet va depasi barierea aceasta...
pupici puiului si multa bafta!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput