Discutii despre clasa I

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Are un caiet de la ed Aramis si a trebuit sa decupeze de acolo niste legume si sa le lipeasca pe pagina unde trebuie pt a arata planta cu rodul.... (sper sa fi fost explicita!)
De facut temele si le face singura, ca vad ca i-a intrat in obicei, cand vine de la scoala pregateste la ce are de scris. Dar o verific din cand in cand ca sa nu scrie urat sau daca nu intelege ce are de facut (desi e foarte rar asta!). Probabil ca mai incolo o s-o las sa scrie singura.... Desi am facut incercarea de a o lasa sa scrie temele cu tati si le-a scris cu picioarele.... Asa ca mai stau eu cu ea!
Iar daca cumva greseste la teme n-o las sa stearga tocmai ca sa nu se invete asa si mai degreaba sa se chinuie sa nu greseasca. Mama sadica, nu?
Intrebai ce fac la scoala? Pai la Lb rom de ex scrie 2-3 randuri de bastonase; la Matematica vad ca are diferite desene incercuite (multimi) sau adaugat/taiat un element pt a fi multimile egale (chestii d-astea)... La Muzica invata cate un cantecel.... La Sport se joaca diferite jocuri...
Eu zic sa nu te agiti cu randurile facute! Unii scriu mai mult, altii mai putin, depinde cum au manuta formata. Noua ne-a spus invatatoarea ca sa ne uitam in cartile/caietele lor si daca gasim ceva care n-au terminat in clasa sa-i punem sa termine pt ca probabil au obosit si at n-au scris tot.

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Laura s-a intors duminica la scoala dupa o vacanta de 10 zile. In vacanta am mers cu ea in fiecare zi la cite un film ...la noi a fost Festivalul Filmului.
Ieri a avut de citit 3 pagini de 5 ori...si era tare nefericita insa cu mici pauze a reusit sa citeasca si azi dimineata se lauda la taica-sau ca ea citeste repede si bine.
Cu scrisul nu avem probleme aici li se recomanda sa scrie pe caiete fara linii asa ca nu sint nevoiti sa scrie foarte frumos...deocamdata pina se obisnuiesc cu literele.
Ieri a avut curs de dans asa ca era si foarte obosita.
La noi exista o regula pe care am adoptat-o si la cei mari si a functionat foarte bine...lectiile le facem in ziua in care le primim si nicidecum nu amanam pentru nici un motiv ...oricit sintem de obositi...baiatul e in clasa XI a venit la 18:00 de la scoala, a mancat si a dormit pina la ora 20:00 dupa care s-a apucat de lectii.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

BUNA FETELOR.FILOFTEA HAI SA-TI SPAN CE FACE COPILUL MEU LA SCOALA!CAND AU ABECEDAR DISCUTA IMAGINILE PREZENTATE LA LECTIA RESPECTIVA SI ANUME:DESPART IN SILABE CUVINTELE,FAC PROPOZITII DIN DOUA SAU MAI MULTE CUVINTE,FAC JOCURI DE ROL,INVATA POEZII;LA SCIERE INCEP SA SCRIE CATEVA RANDURI IN CLASA SI CONTINUA ACASA PANA IN JOSUL PAGINII.LA RELIGIE AU DOAR MANUAL SI POARTA DISCUTII PE IMAGINILE DIN CARTE.LA MATEMATICA IDENTIFICA MULTIMI CU MAI MULTE ELEMENTE SAU CU ACEALEASI NR DE ELEMENTE,SCRIU PE CAIETE SPECIALE IN CLASA DOUA RANDURI SI RESTUL ACASA;LA ENGLEZA AU PROFESOR SI TOTUL INVATA PRIN JOC.TOT CE AM SCRIS MAI SUS TREBUIE SA FACEM SI NOI ACASA.EU CHIAR MA SPERII CAT DE MULT AU DE SCRIS SI NU PREA I-MI CONVINE,DAR NA-AM CE SA FAC!SUCCES TUTUROR COPIILOR.

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihmir spune:

FILOFTEA NOI AVEM TOATE CAIETELE SPECIALE DE LA EDITURA EURISTICA IASI SI CREDE-MA CA SUNT FOARTE COMPLEXE PLUS 2 CAIETE LA ABECEDAR SI 2 LA MATEMATICA CARE PRIN ROTATIE DOAMNA LE CORECTEAZA SI TOT EA LE PUNE TITLU IN PAGINA,INCEPE 3 RANDURI IAR COPII SCRIU IN CLASA SI CONTINUA ACASA.AS DORI SA STIU DACA MAI SUNT COPII CARE LUCREAZA PE ASTFEL DE CAIETE DE LA EURISTICA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

quote:
Originally posted by Anuska

Si am uitat!
Ea e la seminternat cam 4 ore, dar i-am spus sa nu-si faca temele, am vb si cu pedagogul in acest sens; pt ca mi-e teama sa nu scrie urat. Asa ca le fac eu cu ea dupa ce o iau acasa. Credeti ca e bine?

Poze noi cu familionu'
Poze la intoarcerea cu Teo(bb2) acasa De la botezul Teodorei Din parcul Tineretului

Povestea nasterii Anei 17.03.2000 si Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

parerea mea ca daca tot sta la internat sa ii dai voie si sa scrie...
daca nu vrei sa scrie pe caietele de bune poti sa mai cumperi un caiet de mate si unul de abecedar special pt internat!!
noi asa facem.....
nu scriem pe curat ca scrie urat,dar macar mai exerseaza!!!

Vio,mamica de viitor "avionar"
*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Buna dimineata!
Mihmir, si Dani face in clasa acelasi lucru. Dar ei lucreaza dupa ed. Ana si Aramis. Iar d-na a inceput sa le faca cate un X unde au tema si puncteaza randurile unde mai au de facut semne. Ieri au facut cifra 5 (fara liniuta de sus) si recapitulare la betisoare, carligele etc.
Luni chiar a avut mult de scris, in 3 caiete... Ei inca scriu cu creionul, am inteles ca dupa ce trec la litere vor folosi stiloul.
Azi avem sedinta. Sa vedem ce le mai trebuie si cati bani mai dam!
In alta ordine de idei, se pare ca Dani are nevoie de ochelari si el nici nu vrea sa auda sa-i poarte. Sa vad ce metode mai gasesc sa-l conving.
si succes boboceilor.

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput